Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
Page 1 of 1
Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/PRODAJA-ZBOG-OVRHE-Od-2006.-na-bubnju-zavrsilo-vise-kuca-nego-ih-ima-cijela-Licko-senjska-zupanija
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
Kad mi dođemo na vlast ove će kuće biti vraćene vlasnicima.
2014-04-22
Re: Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
Ovakvo što nije se dozvoljavalo ni u onoj obrenovićevskoj Srbiji.
Neki dan sam baš čitao kako ti banke i vjerovnici u to "varvarsko" doba nisu mogli uzeti ni par volova,ni kola,ni dio stoke,a kamo li te izbaciti iz kuće,a danas u doba sveopće demokracije i napretka ljude izbacuju iz kuća kao vreće.
I što je još gore,to ne izaziva nikakve prosvjede,niti se ljudi tome protive(osim par fanatika iz ŽZ).
Neki dan sam baš čitao kako ti banke i vjerovnici u to "varvarsko" doba nisu mogli uzeti ni par volova,ni kola,ni dio stoke,a kamo li te izbaciti iz kuće,a danas u doba sveopće demokracije i napretka ljude izbacuju iz kuća kao vreće.
I što je još gore,to ne izaziva nikakve prosvjede,niti se ljudi tome protive(osim par fanatika iz ŽZ).
2014-04-22
Mogu vas samo bankari dovesti na vlast, tako da...jastreb wrote:Kad mi dođemo na vlast ove će kuće biti vraćene vlasnicima.
većinu ovrha ne provode banke(u konačnici tko se razumije iti malo u ekonomiji, bankama nije u interesu ovrha, neka marc objasni), nego većinu ovrha vam provodi vaš čardak i država Rh u koju se kunete.jastreb wrote:Ovakvo što nije se dozvoljavalo ni u onoj obrenovićevskoj Srbiji.
ako prođe porez na nekretnine, broj ovrha će se povećati za 10ak puta.
Guest- Guest
Similar topics
» Hrvati imaju vise izdajica nego cijela Europa.A.G.Matos:Izdajice su nacionalno bogatstvo Hrvata
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Miro Bulj u saboru : Cijela županija je u karanteni zbog uhljeba kojeg su postavili Ante Sanader i župan Boban
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Miro Bulj u saboru : Cijela županija je u karanteni zbog uhljeba kojeg su postavili Ante Sanader i župan Boban
» Dva kvarta u Beču imaju veću gospodarsku moć nego cijela Srbija
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
Page 1 of 1