Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 22 of 43
Page 22 of 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
Oh ne brini, jeftinija je od one koju si ti kupio.veber wrote:pa znam.Rabarbara wrote:Nije. To je ženska demagogija. Odlična... uvijek upali.
Disleksija je kad izostavljaš slova, po potrebi i nahođenju. (Ovisi s kim pričaš)
bio nekaj poslovno u njemačkoj i poveo sina. nije nikad letio avionom. 10akgodina je imao. i zapeo da mu kupim model nekog tenka.
i to je bilo doba zimskih rasprodaja, zima 2012 jer mi se kći rodila pa žena i ona nisu mogle ići.
i kupim ja jaknu, boja konjak s 1000€ na nekih 200-300-400 došla s popustom, ne sjećam se više.
pa ti nisi normalan, pa kaj si poludio? ono jednom u četvrt stoljeća si nekaj kupim i ova poludi kao da sam genocid izvršil.
sada mi je ona poklonila jaknu od onog bosonogog huga, kožnu, boja bijele kave i strah me pogledat koliko košta jer bi me moglo šlagirat.
i sada ti kuži žene, a ex mi je. sve glasi na nju.
Uhvatila je totalnu raspordaju, imala je uz to i neki bon, plus je dobila dodatni popust jer je našla mrlju veličine 2 mm.
Guest- Guest
pa i to kaj veliš. mi muški nismo na ti s kupnjom obleke.Rabarbara wrote:Oh ne brini, jeftinija je od one koju si ti kupio.
Uhvatila je totalnu raspordaju, imala je uz to i neki bon, plus je dobila dodatni popust jer je našla mrlju veličine 2 mm.
veber-
2014-12-30
špek je zakon za male bebe bez zajebancije. Kad im krenu zubići nema boljeg lijeka od toga da odrežeš poduži komad špeka, držiš ga u ruci i daš djetetu da ga žvače desnim. Em im godi jer tako smanjuju iritaciju em sam špek(slanina) ima protuupalna svojstva te tako smiruje upalu i bol koja nastaje izrastanjem zubića. Osobno iskustvo sa svojom djecom a mogu reći i sa dosta tuđe, roditelji su se doslovce preporodili kada su počeli tu vrstu narodne medicine koristiti :)veber wrote:mene tvoja starija nemre preveslat, aaa taj film ne bumo gledali.marcellus wrote:dzango wrote:Moj ćale se udrbljao tako što je jeo šta ostane ita mene i sestre. Na kraju je dogurao do 120. Jebiga, vadi na vreme.marcellus wrote:dzango wrote:
A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.
mene jebe što se udebljam kad god žena zatrudni. Inače pazi što jede, al nema dijete u trudnoći. I onda oboje odemo u kurac.
roditelji su kanta za smeće. To sam s ove svoje dvije već naučio.
ok kada me špekom ponudi...
ma špek je zakon. a nemam gađenje prema hrani dok su djeca mala. meni marcova izžvakala špek i ja ga pojeo. valjda osjećaj roditeljstva. mala djeca mirišu i podsvjesno ih prepoznamo po mirisu.tre wrote:špek je zakon za male bebe bez zajebancije. Kad im krenu zubići nema boljeg lijeka od toga da odrežeš poduži komad špeka, držiš ga u ruci i daš djetetu da ga žvače desnim. Em im godi jer tako smanjuju iritaciju em sam špek(slanina) ima protuupalna svojstva te tako smiruje upalu i bol koja nastaje izrastanjem zubića. Osobno iskustvo sa svojom djecom a mogu reći i sa dosta tuđe, roditelji su se doslovce preporodili kada su počeli tu vrstu narodne medicine koristiti :)veber wrote:mene tvoja starija nemre preveslat, aaa taj film ne bumo gledali.marcellus wrote:dzango wrote:Moj ćale se udrbljao tako što je jeo šta ostane ita mene i sestre. Na kraju je dogurao do 120. Jebiga, vadi na vreme.marcellus wrote:
mene jebe što se udebljam kad god žena zatrudni. Inače pazi što jede, al nema dijete u trudnoći. I onda oboje odemo u kurac.
roditelji su kanta za smeće. To sam s ove svoje dvije već naučio.
ok kada me špekom ponudi...
moja mala ti je jela čokoladu s lješnacima, ali bez lješnjaka. i uredno lješnjake stavljala u posudicu. i dođe netko od mojih frendova i mala mu ponudi lješnjake. o baš ti hvala. naravno kada su vidjeli derivaciju smučilo im se.
veber-
2014-12-30
Hrvatstvo nije nikakva inčica jugoslavenizma. Hrvati su postojali bar jedno tisućljeće prije nego je nekom idiotu pala na pamet da izmisli jugoslavene u bivšim jugama, kakao bi zavadio narode i doveo do rata...jastreb wrote:Koliko ću puta ponavljati da hrvatstvo ima više "inačica". Jugoslavenska ondje zauzima važno mjesto.
Naposlijetku i u bivšoj jugi si mogao biti ili Hrvat ili jugoslaven po nacionalnosti...Nikako Hrvat po jugoslavenskoj inačici.
Normalni ljudi su se izjašnjavali da su pripadnici onih nacionalnosti kojima pripadaju... A zatucani su prihvatili umjetnu jugoslavensku nacionalnost koja nikad prije nije postojala...
Guest- Guest
neki nikako da skuže da je juga, kao i sve te prisilne tvorevine. prisila.
kada se raspadnu kina i indija imat ćemo 400 država. naravno da neki cmolje. jebga.
a juga da je valjala ne bi se raspala.
kada se raspadnu kina i indija imat ćemo 400 država. naravno da neki cmolje. jebga.
a juga da je valjala ne bi se raspala.
2014-12-30
Onda ciji je, jesmo ustanovili?
Hocemo ga iz groba dizati da se izjasni iz prve ruke;-D
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Andric..ne pokapaj mladost..:-O
2014-04-12
Može. Ja ću posle da ga opet zakopam.L'âme wrote:Onda ciji je, jesmo ustanovili?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
malo zajebancije. meni samo valjaju travničke hronike. drugo mi nije ni blizu, na drini ćuprija daleko od travničkih hronika.
2014-12-30
Ama sta lupetas, o jebem ti zivot kakve gluposti neces procitati ...vuksadinare wrote:jel znas u cijoj je sredini andric odrastao i tako se mentalno ravnao?..uzgred majka mu nije hrvatica...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:andric nije bio hrvatski nacionalist jer se jednostavno nije osjecao hrvatom niti sebe smatrao dijelom hrvatskog korpusa...uostalom hrvate je tako rijetko spominjao kako u knjizevnim dijelima tako i u zivotu opcenito..tu i zamo kadkad se potpisao kao hrvat ne zato sto je to zdlio vec po politickoj potrebi kraljevog dvora o 'multikulti' kraljeve vlade..ali cisto prema medjun.zajednici za unutarnje potrebe andric je bio srbin tj velikosrbin i mitomanSpeare Shaker wrote:Što se tiče Andrića, sve je u njemu doslovce "vonjalo" po hrvatstvu pa tako i omalovažavanje hrvatske nacije i minoriziranje njene važnosti i dostignuća po poznatom Hrvati mi idu na jetra receptu kojeg je kasnije prisvojio Boris Maruna. Možeš dakle biti ne samo Hrvat nego i hrvatski nacionalist pa opet javno i strastveno govoriti i pisati kako ti Hrvati zapravo idu na jetra.
Njegovi politički stavovi su samo to, politički stavovi i ne treba ih uzimati kao ključni argument u procjeni kojoj je on kulturi zapravo pripadao odnosno koja ga je više odredila.
A to je u izboru između hrvatske i srpske van svake sumnje ona prva.
Otac Antun Andric i majka Katarina rodjena Pejic, oboje Hrvati i katolici
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA nema tu priče, ova godina i iduća a vjerojatno i iduće dvije su njegove. Mislim da dolazi tri do četiri godine njegove dominacije samo ako ga ne budu zajebavale povrede i slične zajebancije.dzango wrote:Odučio ga od tenisa.Rabarbara wrote:
Da se vratimo temi. Sjajan čovjek je po sedmi put pobjednik
[size=52]Novak Đoković je apsolutni kralj Melburna! Naš as je u finalu očitao lekciju Rafaelu Nadalu i u tri seta ga ubedljivo pobedio - 6:3, 6:2, 6:3, za rekordnu sedmu titulu na Australijan openu, i to posle dva sata i četiri minuta igre![/size]
Čestitam od srca.
Ove godine bi mogao prestici Nadala a dogodine i Federera po broju Grand Slam titula a o onim MAsters 1000 da i ne govorimo.
Iako, zna on i kiksati kad se ne očekuje ... ali mislim da je došlo njegovo vrijeme.
Murray se povlači, Federer je gotov, ovi mladi dolaze ali tesko da ce neki izbiti u prvi plan u slijedece cetiri godine.
Ostaje mu NAdal kao najveći problem ali realno Đoković je jači i kompletniji teniser od Nadala.
2015-09-24
Mama porijeklom iz Drvara...Ringo10 wrote:Ama sta lupetas, o jebem ti zivot kakve gluposti neces procitati ...vuksadinare wrote:jel znas u cijoj je sredini andric odrastao i tako se mentalno ravnao?..uzgred majka mu nije hrvatica...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:andric nije bio hrvatski nacionalist jer se jednostavno nije osjecao hrvatom niti sebe smatrao dijelom hrvatskog korpusa...uostalom hrvate je tako rijetko spominjao kako u knjizevnim dijelima tako i u zivotu opcenito..tu i zamo kadkad se potpisao kao hrvat ne zato sto je to zdlio vec po politickoj potrebi kraljevog dvora o 'multikulti' kraljeve vlade..ali cisto prema medjun.zajednici za unutarnje potrebe andric je bio srbin tj velikosrbin i mitomanSpeare Shaker wrote:Što se tiče Andrića, sve je u njemu doslovce "vonjalo" po hrvatstvu pa tako i omalovažavanje hrvatske nacije i minoriziranje njene važnosti i dostignuća po poznatom Hrvati mi idu na jetra receptu kojeg je kasnije prisvojio Boris Maruna. Možeš dakle biti ne samo Hrvat nego i hrvatski nacionalist pa opet javno i strastveno govoriti i pisati kako ti Hrvati zapravo idu na jetra.
Njegovi politički stavovi su samo to, politički stavovi i ne treba ih uzimati kao ključni argument u procjeni kojoj je on kulturi zapravo pripadao odnosno koja ga je više odredila.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
https://www.bastabalkana.com/2017/05/o-poreklu-andrica-jedan-podatak-iz-maticne-knjige-o-njegovoj-majci/vuksadinare wrote:Mama porijeklom iz Drvara...Ringo10 wrote:Ama sta lupetas, o jebem ti zivot kakve gluposti neces procitati ...vuksadinare wrote:jel znas u cijoj je sredini andric odrastao i tako se mentalno ravnao?..uzgred majka mu nije hrvatica...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
andric nije bio hrvatski nacionalist jer se jednostavno nije osjecao hrvatom niti sebe smatrao dijelom hrvatskog korpusa...uostalom hrvate je tako rijetko spominjao kako u knjizevnim dijelima tako i u zivotu opcenito..tu i zamo kadkad se potpisao kao hrvat ne zato sto je to zdlio vec po politickoj potrebi kraljevog dvora o 'multikulti' kraljeve vlade..ali cisto prema medjun.zajednici za unutarnje potrebe andric je bio srbin tj velikosrbin i mitoman
2015-09-08
E ringo ringo ne mos ljude muljat..otac hrvat mama srpkinja pravoslavka..os'o po maminoj crti
2015-09-08
Meni ionako svejedno ciji je kad ionako sam andric je bio kurac od covjeka..pohlepnik..prilivoda..prodao bi se za salu skuda...takve ljude malo tko voli i bjezi od njih..nama bi trebalo biti cast sto takve nitkove srbi sebi uzimaju...mi za takbima ako imamo malo morala ne bi trebali plakati...jebes sto je napravio kad je debelo to zasrao svojim ponasanjem i stavom
2015-09-08
vuksadinare wrote:E ringo ringo ne mos ljude muljat..otac hrvat mama srpkinja pravoslavka..os'o po maminoj crti
The house in which Andrić was born
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivo_Andri%C4%87
Ivan Andrić[b] was born in the village of Dolac, near Travnik,[6] on 10 October 1892, while his mother, Katarina (née Pejić), was in the town visiting relatives.[5] Andrić's parents were both Catholic Croats.[7] He was his parents' only child.[8]
Ali sve i da mu jeste majka Pravoslavka pa sta onda. I Anti Starcevicu je.
Treba prisvajati sve sto ima bilo kakve veze. Evo i Djokovica. JA bih uvijek naglasavao da mu je jedan od rodtelja Hrvatske nacionalnosti. Pogotovo sto je i on prilicno fleksibilan po tome pitanju.
Hrvati su previse zadrti, zaguljeni i ideoloski iskljucivi. I zato ce uvijek biti povijesni gubitnici i outsideri.
A Srbi to vrlo pametno rade.
2015-09-24
Opet ti nista ne razumijes..ponasas se parazitski..kolonijalno..upravo ides na mlin velikosrbima...ja smatram da su petar preradovic i vladan desnica srbi ne da smatram nego jesu pripadnici hrvatske knjizevnosti..i tim adutima izbijas srbima i drugim zlonamjernim optuzivanje hrvata za ustasluk...kakvi smo mi onda ustase kad smtramo knjizevnike srbe dijelom hrvatske knjizevnosti...uostalom zreba pistivati volju samog knjizevnika kòji se smatrao dijelom srpske knjizevnosti i to je posteno...pa imamo mi brdo dobrih nasih knjizevnika ta necemo plakati za jednom izgubljenom dusom..Ringo10 wrote:vuksadinare wrote:E ringo ringo ne mos ljude muljat..otac hrvat mama srpkinja pravoslavka..os'o po maminoj crti[size=33]
The house in which Andrić was born[/size]
Ivan Andrić[b] was born in the village of Dolac, near Travnik,[6] on 10 October 1892, while his mother, Katarina (née Pejić), was in the town visiting relatives.[5] Andrić's parents were both Catholic Croats.[7] He was his parents' only child.[8]
Treba prisvajati sve sto ima bilo kakve veze. Evo i Djokovica. JA bih uvijek naglasavao da mu je jedan od rodtelja Hrvatske nacionalnosti. Pogotovo sto je i on prilicno fleksibilan po tome pitanju.
Hrvati su previse zadrti, zaguljeni i ideoloski iskljucivi. I zato ce uvijek biti povijesni gubitnici i outsideri.
2015-09-08
Ono sto ti ne razumjes je to da postoje ljudi cije djelo pripada mnogim zemljama i narodima.vuksadinare wrote:Opet ti nista ne razumijes..ponasas se parazitski..kolonijalno..upravo ides na mlin velikosrbima...ja smatram da su petar preradovic i vladan desnica srbi ne da smatram nego jesu pripadnici hrvatske knjizevnosti..i tim adutima izbijas srbima i drugim zlonamjernim optuzivanje hrvata za ustasluk...kakvi smo mi onda ustase kad smtramo knjizevnike srbe dijelom hrvatske knjizevnosti...uostalom zreba pistivati volju samog knjizevnika kòji se smatrao dijelom srpske knjizevnosti i to je posteno...pa imamo mi brdo dobrih nasih knjizevnika ta necemo plakati za jednom izgubljenom dusom..Ringo10 wrote:vuksadinare wrote:E ringo ringo ne mos ljude muljat..otac hrvat mama srpkinja pravoslavka..os'o po maminoj crti[size=33]
The house in which Andrić was born[/size]
Da, Vladan Desnica je dio Hrvatske knjizevnosti ali je i dio srpskoga naroda.
Prema tome, ne treba biti iskljuciv.
A vodu na mlin velikosrpstva nalijevate upravo vi takozvani pravasi bezglavasi.
2015-09-24
Eh, pa sad kad bi poceli kopat po moralnim profilima svih znacajnih ljudi, svasta bi pronasli.vuksadinare wrote:Meni ionako svejedno ciji je kad ionako sam andric je bio kurac od covjeka..pohlepnik..prilivoda..prodao bi se za salu skuda...takve ljude malo tko voli i bjezi od njih..nama bi trebalo biti cast sto takve nitkove srbi sebi uzimaju...mi za takbima ako imamo malo morala ne bi trebali plakati...jebes sto je napravio kad je debelo to zasrao svojim ponasanjem i stavom
Za mene je on veliki knjizevnik svjetski poznat. Odricat se njega je kretenizam.
Recimo i Mile Budak je bio ustasko djubre i ustasko-fasisticki ideolog ali je kao pisac bio izvrstan po mome misljenu.
Njegova OGNJISTA sam procitao sa uzivanjem.
Dajte jednom odjebite te ideoloske torove i gledajte stvari malo fleksibilnije i sveobuhvatnije.
Svi su ti ljudi imali svoje motive i svi su i grijesili ali to se pokaze tek naknadno.
Ne mogu ja suditi o necijim procjenama koje je pravio u odredjenim zivotnim i povijesnim okolnostima.
2015-09-24
Page 22 of 43 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 43
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku