Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 21 of 43
Page 21 of 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
Tamno plava.Rabarbara wrote:Teget=plava?dzango wrote:Uvek neka pogrešna. Najviše problema je oko tamnozelene, teget, braon i crne.Rabarbara wrote:
Koja je njena narančasta?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa nije ti žena matica u mravinjaku pa se stalno debljaš?marcellus wrote:dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:A?marcellus wrote:jesi bar trocifreni?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
mene jebe što se udebljam kad god žena zatrudni. Inače pazi što jede, al nema dijete u trudnoći. I onda oboje odemo u kurac.
ono veli onaj pjevač da mu je metabolizam takav pa izgleda kao dva kita zajedno.
ono debljam se jer me kolači napadnu, odojci me proganjaju.
veber-
2014-12-30
Sad već možete i javno, provalili smo vas. Ovo r je podebljano jer znam da si disleksičan.veber wrote:
marc i ja se volimo tajno.
ovo s bojama sam doživio. daj mi dodaj bijelu zdjelu, ono otvorim ormar i zdjelica, zdjela koliko hoćeš ali nema bijele.
konju jedan, kaj ne vidiš. ono oker. i kaj sad reći, gladan si bolje prešutjet.
Ma kod žene ne smiješ slušati što govori, nego što misli. :)
Guest- Guest
kao i coce. bili u restoranu. tip naručio 2kile janjetine, pojeo prije toga pol pršuta, 18 jaja, kilu sira. veli žena kuži koliko tip jede? ono nama za tjedan dana klope.
i ono metabolizam ga jebe.
i ono metabolizam ga jebe.
2014-12-30
veber wrote:pa nije ti žena matica u mravinjaku pa se stalno debljaš?marcellus wrote:dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:
A?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
mene jebe što se udebljam kad god žena zatrudni. Inače pazi što jede, al nema dijete u trudnoći. I onda oboje odemo u kurac.
ono veli onaj pjevač da mu je metabolizam takav pa izgleda kao dva kita zajedno.
ono debljam se jer me kolači napadnu, odojci me proganjaju.
Guest- Guest
Kulen je zaštićeni Hrvatski proizvod(baranja preciznije ako se ne varam)Rabarbara wrote:Ja, jednako kao što je kranjska klobasa tipično hrvatski proizvod, tako je i kulen slovenski.veber wrote:pa slovenci krenuli zaštiti izvorni slovenski proizvod. kulen.Rabarbara wrote:Pa nije Andrić kulen da trebamo/te tražiti zaštitu prava na proizvod, jer, eto, moramo preduhitriti konkurenciju.
'Oće oni. Varaždinsko zelje je isto zlovensko, Razbacali se Janezi po bivšoj Yugi k'o đubar po njivi.
kofein wrote:dzango wrote:
Ja i jesam Velikosrbin.
"Jednačina" za nestanak Srbalja.
Nema veze je li Baranja ili Slavonija, Posavina, Podravina, samo da nije zlovenski. :)tre wrote:Kulen je zaštićeni Hrvatski proizvod(baranja preciznije ako se ne varam)Rabarbara wrote:
Ja, jednako kao što je kranjska klobasa tipično hrvatski proizvod, tako je i kulen slovenski.
'Oće oni. Varaždinsko zelje je isto zlovensko, Razbacali se Janezi po bivšoj Yugi k'o đubar po njivi.
Guest- Guest
kaj nije disleksija kada ti se zmeša pred očima, ono žene poboljevaju. gle piše 30€ na etiketi. jednu nulu nije vidjela. jebga.Rabarbara wrote:Sad već možete i javno, provalili smo vas. Ovo r je podebljano jer znam da si disleksičan.
Ma kod žene ne smiješ slušati što govori, nego što misli. :)
pa to kroz život naučiš. prvo te milo gleda kasnije pereš suđe, vješaš veš i te spike
veber-
2014-12-30
Evo na jednom mjestu slavonski a na drugom baranjski kulen, nebitno jer je to ista kužina i zaštićena od uzurpatora :))))Rabarbara wrote:Nema veze je li Baranja ili Slavonija, Posavina, Podravina, samo da nije zlovenski. :)tre wrote:Kulen je zaštićeni Hrvatski proizvod(baranja preciznije ako se ne varam)Rabarbara wrote:
Ja, jednako kao što je kranjska klobasa tipično hrvatski proizvod, tako je i kulen slovenski.
PRIZNANJE ZA NAŠ SPECIJALITET Baranjski kulen zaštićen kao izvorni hrvatski proizvod na EU tržištu - Jutarnji List
Više nema dvojbe, slavonski kulen 17. proizvod zaštićen u EU | lokalni.hr
Nije. To je ženska demagogija. Odlična... uvijek upali.veber wrote:kaj nije disleksija kada ti se zmeša pred očima, ono žene poboljevaju. gle piše 30€ na etiketi. jednu nulu nije vidjela. jebga..Rabarbara wrote:Sad već možete i javno, provalili smo vas. Ovo r je podebljano jer znam da si disleksičan.Ma kod žene ne smiješ slušati što govori, nego što misli. :)
pa to kroz život naučiš. prvo te milo gleda kasnije pereš suđe, vješaš veš i te spike
Disleksija je kad izostavljaš slova, po potrebi i nahođenju. (Ovisi s kim pričaš)
Guest- Guest
du je udruga kulenara fakat odigrala jebački. i srbija i mađarska osporavale, ali ekipa je djelovala brzo. i stvarno dobili certifkat.tre wrote:Kulen je zaštićeni Hrvatski proizvod(baranja preciznije ako se ne varam)Rabarbara wrote:Ja, jednako kao što je kranjska klobasa tipično hrvatski proizvod, tako je i kulen slovenski.veber wrote:pa slovenci krenuli zaštiti izvorni slovenski proizvod. kulen.Rabarbara wrote:Pa nije Andrić kulen da trebamo/te tražiti zaštitu prava na proizvod, jer, eto, moramo preduhitriti konkurenciju.
slovenci su htjeli zaštit drniški pršut kao izvorno slovensko.
veber-
2014-12-30
Tako je. Živio kulen, slavonski i baranjski.tre wrote:
Evo na jednom mjestu slavonski a na drugom baranjski kulen, nebitno jer je to ista kužina i zaštićena od uzurpatora :))))
PRIZNANJE ZA NAŠ SPECIJALITET Baranjski kulen zaštićen kao izvorni hrvatski proizvod na EU tržištu - Jutarnji List
Tu u Sesvetama sam našla tipa koji pravi vrhunske kulene. Samo ih radi malo, pa se brzo rasporodaju. Bože, to je naprosto blagoslov za nepce. :)
Guest- Guest
Nema da dobru spizu nekome prepustimo, tu se odma čakija vadiveber wrote:du je udruga kulenara fakat odigrala jebački. i srbija i mađarska osporavale, ali ekipa je djelovala brzo. i stvarno dobili certifkat.tre wrote:Kulen je zaštićeni Hrvatski proizvod(baranja preciznije ako se ne varam)Rabarbara wrote:Ja, jednako kao što je kranjska klobasa tipično hrvatski proizvod, tako je i kulen slovenski.veber wrote:pa slovenci krenuli zaštiti izvorni slovenski proizvod. kulen.Rabarbara wrote:Pa nije Andrić kulen da trebamo/te tražiti zaštitu prava na proizvod, jer, eto, moramo preduhitriti konkurenciju.
dzango wrote:Moj ćale se udrbljao tako što je jeo šta ostane ita mene i sestre. Na kraju je dogurao do 120. Jebiga, vadi na vreme.marcellus wrote:dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:
A?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
roditelji su kanta za smeće. To sam s ove svoje dvije već naučio.
Ma i baklava je izvorno slovenska. Znaš li ti koliko Bosanaca je radilo u Sloveniji. Ej. Oni su tamo pravili te baklave i hurmašice. Slovensko, šta jes jes.veber wrote:du je udruga kulenara fakat odigrala jebački. i srbija i mađarska osporavale, ali ekipa je djelovala brzo. i stvarno dobili certifkat.tre wrote:Kulen je zaštićeni Hrvatski proizvod(baranja preciznije ako se ne varam)Rabarbara wrote:Ja, jednako kao što je kranjska klobasa tipično hrvatski proizvod, tako je i kulen slovenski.veber wrote:pa slovenci krenuli zaštiti izvorni slovenski proizvod. kulen.Rabarbara wrote:Pa nije Andrić kulen da trebamo/te tražiti zaštitu prava na proizvod, jer, eto, moramo preduhitriti konkurenciju.
Guest- Guest
Kulen, čvarci, kulenove seke, dobra krvavica, kulen, gronik (podvaljak)...ne znam gdje bi prije uletioRabarbara wrote:Tako je. Živio kulen, slavonski i baranjski.tre wrote:
Evo na jednom mjestu slavonski a na drugom baranjski kulen, nebitno jer je to ista kužina i zaštićena od uzurpatora :))))
Tu u Sesvetama sam našla tipa koji pravi vrhunske kulene. Samo ih radi malo, pa se brzo rasporodaju. Bože, to je naprosto blagoslov za nepce. :)
Odi u rit.tre wrote:Kulen, čvarci, kulenove seke, dobra krvavica, kulen, gronik (podvaljak)...ne znam gdje bi prije uletioRabarbara wrote:Tako je. Živio kulen, slavonski i baranjski.tre wrote:
Eto sad me napade frižider. Uhvatio me nespremnu... već vidim da sam izgubila bitku.
Guest- Guest
pa znam.Rabarbara wrote:Nije. To je ženska demagogija. Odlična... uvijek upali.
Disleksija je kad izostavljaš slova, po potrebi i nahođenju. (Ovisi s kim pričaš)
bio nekaj poslovno u njemačkoj i poveo sina. nije nikad letio avionom. 10akgodina je imao. i zapeo da mu kupim model nekog tenka.
i to je bilo doba zimskih rasprodaja, zima 2012 jer mi se kći rodila pa žena i ona nisu mogle ići.
i kupim ja jaknu, boja konjak s 1000€ na nekih 200-300-400 došla s popustom, ne sjećam se više.
pa ti nisi normalan, pa kaj si poludio? ono jednom u četvrt stoljeća si nekaj kupim i ova poludi kao da sam genocid izvršil.
sada mi je ona poklonila jaknu od onog bosonogog huga, kožnu, boja bijele kave i strah me pogledat koliko košta jer bi me moglo šlagirat.
i sada ti kuži žene, a ex mi je. sve glasi na nju.
veber-
2014-12-30
mene tvoja starija nemre preveslat, aaa taj film ne bumo gledali.marcellus wrote:dzango wrote:Moj ćale se udrbljao tako što je jeo šta ostane ita mene i sestre. Na kraju je dogurao do 120. Jebiga, vadi na vreme.marcellus wrote:dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:
100 kg žive vage.
tri znamenke.
roditelji su kanta za smeće. To sam s ove svoje dvije već naučio.
ok kada me špekom ponudi...
veber-
2014-12-30
Oh ne brini, jeftinija je od one koju si ti kupio.veber wrote:pa znam.Rabarbara wrote:Nije. To je ženska demagogija. Odlična... uvijek upali.
bio nekaj poslovno u njemačkoj i poveo sina. nije nikad letio avionom. 10akgodina je imao. i zapeo da mu kupim model nekog tenka.
i to je bilo doba zimskih rasprodaja, zima 2012 jer mi se kći rodila pa žena i ona nisu mogle ići.
i kupim ja jaknu, boja konjak s 1000€ na nekih 200-300-400 došla s popustom, ne sjećam se više.
pa ti nisi normalan, pa kaj si poludio? ono jednom u četvrt stoljeća si nekaj kupim i ova poludi kao da sam genocid izvršil.
sada mi je ona poklonila jaknu od onog bosonogog huga, kožnu, boja bijele kave i strah me pogledat koliko košta jer bi me moglo šlagirat.
i sada ti kuži žene, a ex mi je. sve glasi na nju.
Uhvatila je totalnu raspordaju, imala je uz to i neki bon, plus je dobila dodatni popust jer je našla mrlju veličine 2 mm.
Guest- Guest
Page 21 of 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala