Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 20 of 43
Page 20 of 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
A vidim. Marc je konfuzan, a ti ga očito dobro poznaješ, on zamisli, a ti kažeš.veber wrote:ma samo prevodim, simultano.Rabarbara wrote:Veber zvani titl.veber wrote:pita za kilažudzango wrote:A?marcellus wrote:jesi bar trocifreni?
Zamalo da i ja na pitanje o trocifrenosti ne odgovorim trofaznošću
Guest- Guest
Ma znam... ali to prvo veliko zapravo napravi malo ono drugo. Isto je i s Hrvatima. :)dzango wrote:Tako se pišu imenice. Ne mogu da imaju dva velika slova.Rabarbara wrote:Utješno je to što se srbin u ovom kontekstu piše malim slovom.kofein wrote:dzango wrote:
Ja i jesam Velikosrbin.
"Jednačina" za nestanak Srbalja.
Guest- Guest
Imao sam svojevremeno i 100. Sada sam 25 posto manji Srbin.veber wrote:75? sereš.dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:A?marcellus wrote:jesi bar trocifreni?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
ja dok sam se bavio veslanjem i plivanjem imao sam 70, a metaripol.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a, čuj kada si s nekim dugo u braku znaš kaj ona misli.Rabarbara wrote:A vidim. Marc je konfuzan, a ti ga očito dobro poznaješ, on zamisli, a ti kažeš.veber wrote:ma samo prevodim, simultano.Rabarbara wrote:Veber zvani titl.veber wrote:pita za kilažudzango wrote:
A?
Zamalo da i ja na pitanje o trocifrenosti ne odgovorim trofaznošću
a gripa ga fata. pa onda moram pojašnjavat. žene ko žene.
dofuraj ono. pa si ti misli kaj ono, a kad tamo tijesto za picu.
veber-
2014-12-30
najebo si kada te marc dohvati.dzango wrote:Imao sam svojevremeno i 100. Sada sam 25 posto manji Srbin.veber wrote:75? sereš.dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:
A?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
veber-
2014-12-30
Štp Marc? Bolje Barbara. Da joj recitujem Prevera.veber wrote:najebo si kada te marc dohvati.dzango wrote:Imao sam svojevremeno i 100. Sada sam 25 posto manji Srbin.veber wrote:75? sereš.dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:
100 kg žive vage.
tri znamenke.
2014-04-19
si siguranpismejker wrote:ma jok..osto siromasan kao crkveni mish..tutlek..vuksadinare wrote:bogatipismejker wrote:Tesla je Srbin..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Baš se vidi da ste si kompatibilni .veber wrote:
a, čuj kada si s nekim dugo u braku znaš kaj ona misli.
Imam prijateljicu koja je tipično žensko. Sprema ručak i kaže: dodaj mi onu narančastu zdjelu za salatu.
Kopampo ormarićima kao luda, a nigdje ni n od narančastog. Iz druge sobe istrčava njena mala i viče: teta pustite ja ću, samo ja razumijem njenu tonsku kartu.
I izvadi zelenu zdjelu
Guest- Guest
Evo njega opet s recitacijama. Imaj milostidzango wrote:Štp Marc? Bolje Barbara. Da joj recitujem Prevera.veber wrote:
najebo si kada te marc dohvati.
Guest- Guest
Ja se stalno raspravljam sa ženom šta je koje boje.Rabarbara wrote:Baš se vidi da ste si kompatibilni .veber wrote:
Imam prijateljicu koja je tipično žensko. Sprema ručak i kaže: dodaj mi onu narančastu zdjelu za salatu.
Kopampo ormarićima kao luda, a nigdje ni n od narančastog. Iz druge sobe istrčava njena mala i viče: teta pustite ja ću, samo ja razumijem njenu tonsku kartu.
I izvadi zelenu zdjelu
2014-04-19
dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:A?marcellus wrote:jesi bar trocifreni?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
mene jebe što se udebljam kad god žena zatrudni. Inače pazi što jede, al nema dijete u trudnoći. I onda oboje odemo u kurac.
Ajde dobro. Smislićemo nešto drugo.Rabarbara wrote:Evo njega opet s recitacijama. Imaj milostidzango wrote:Štp Marc? Bolje Barbara. Da joj recitujem Prevera.veber wrote:
najebo si kada te marc dohvati.
2014-04-19
Da se vratimo temi. Sjajan čovjek je po sedmi put pobjednik
Novak Đoković je apsolutni kralj Melburna! Naš as je u finalu očitao lekciju Rafaelu Nadalu i u tri seta ga ubedljivo pobedio - 6:3, 6:2, 6:3, za rekordnu sedmu titulu na Australijan openu, i to posle dva sata i četiri minuta igre!
Čestitam od srca.
Guest- Guest
Koja je njena narančasta?dzango wrote:Ja se stalno raspravljam sa ženom šta je koje boje.Rabarbara wrote:Baš se vidi da ste si kompatibilni .veber wrote:
I izvadi zelenu zdjelu
Guest- Guest
Moj ćale se udrbljao tako što je jeo šta ostane ita mene i sestre. Na kraju je dogurao do 120. Jebiga, vadi na vreme.marcellus wrote:dzango wrote:A to. 75. Imao sam i 100 ali poodavno.marcellus wrote:dzango wrote:A?marcellus wrote:jesi bar trocifreni?
100 kg žive vage.
tri znamenke.
mene jebe što se udebljam kad god žena zatrudni. Inače pazi što jede, al nema dijete u trudnoći. I onda oboje odemo u kurac.
Odučio ga od tenisa.Rabarbara wrote:
Da se vratimo temi. Sjajan čovjek je po sedmi put pobjednik
[size=52]Novak Đoković je apsolutni kralj Melburna! Naš as je u finalu očitao lekciju Rafaelu Nadalu i u tri seta ga ubedljivo pobedio - 6:3, 6:2, 6:3, za rekordnu sedmu titulu na Australijan openu, i to posle dva sata i četiri minuta igre![/size]
Čestitam od srca.
2014-04-19
Uvek neka pogrešna. Najviše problema je oko tamnozelene, teget, braon i crne.Rabarbara wrote:Koja je njena narančasta?dzango wrote:Ja se stalno raspravljam sa ženom šta je koje boje.Rabarbara wrote:Baš se vidi da ste si kompatibilni .veber wrote:
I izvadi zelenu zdjelu
2014-04-19
marc i ja se volimo tajno.Rabarbara wrote:Baš se vidi da ste si kompatibilni .veber wrote:
I izvadi zelenu zdjelu
ovo s bojama sam doživio. daj mi dodaj bijelu zdjelu, ono otvorim ormar i zdjelica, zdjela koliko hoćeš ali nema bijele.
konju jedan, kaj ne vidiš. ono oker. i kaj sad reći, gladan si bolje prešutjet.
veber-
2014-12-30
Teget=plava?dzango wrote:Uvek neka pogrešna. Najviše problema je oko tamnozelene, teget, braon i crne.Rabarbara wrote:
Koja je njena narančasta?
Guest- Guest
PrccccccccccccccccccccT. wrote:Istina...dzango wrote:Zašto bi Andrić kao etnički Hrvat morao da bude deo hrvatske književnosti, kada su Desnica i Preradović iako Srbi deo opet hrvatske književnosti? Po kojem to merilu jedan pisac pripada određenoj književnosti po etničkoj pripadnosti a drugi po jeziku i temama o kojima je pisao?jastreb wrote:Andrić pripada (i) hrvatskoj književnosti bez obzira kako se nacionalno izjašnjavao.
Ne trebaš biti Hrvat da bi obavezno pripadao hrvatskoj književnosti,pa tako našoj književnosti pripadaju i Srbi poput Vladana Desnice,Petra Preradovića,ili Vojina Jelića,Bošnjaci poput Enesa Kiševića,Crnogorci poput Mirka Kovača,a Ivo Andrić je nesumnjivo Hrvat.
I baš radi ovoga tesla nikada ne može biti srpski znanstvenik...
Tamno plava.Rabarbara wrote:Teget=plava?dzango wrote:Uvek neka pogrešna. Najviše problema je oko tamnozelene, teget, braon i crne.Rabarbara wrote:
Koja je njena narančasta?
2014-04-19
Page 20 of 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima