Užas: Đoković pobijedio Nadala
Page 3 of 43
Page 3 of 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Re: Užas: Đoković pobijedio Nadala
Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Serbia Strong wrote:On je kurac, a ne državnik...
Smiješan si, a vidim podržavaš i strane agenture protiv RS-a, lipo, lipo...pravi sendvičar.
A što očekuješ od low iq asfalt srbende...
a baš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa Hrvat. Tu se gleda po ocu.dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Pa Hrvat. Tu se gleda po ocu.dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
:D
2015-08-06
Tesla je isto Hrvat, tu se gleda po sjeniku s kojeg je skočio i otkrio gravitaciju :)
2015-08-06
KAd bi ocuh bio Hrvat onda se gleda po ocuhu.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Pa Hrvat. Tu se gleda po ocu.dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
:D
Da je maceha Hrvatica onda se gleda po macehi.
Vrlo jednostavno.
Jebi ga ja sam objektivan.
2015-09-24
Normalno, ali ne samo po sjeniku.epikur37 wrote:Tesla je isto Hrvat, tu se gleda po sjeniku s kojeg je skočio i otkrio gravitaciju :)
Pio je hrvatsku vodu .... tu se i po vodi gleda.
2015-09-24
Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik čestitao je danas srbijanskom tenisaču Novaku Đokoviću osvojenu titulu na Australian openu.
- Velikom pobjedom u finalu jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu još jednom ste potvrdili svoju sportsku genijalnost te pokazali da zaslužujete poziciju najboljeg svjetskog tenisača, a sve nas, koji za Vas navijamo, učinili ponosnim i sretnim svojim velikim povratkom u vrh svjetskog tenisa - napisao je Dodik, prenosi Fena.
U čestitki iz Predsjedništva BiH Đokoviću je poželio mnogo sportske sreće, uspjeha i da još puno godina gospodari svjetskim teniskim terenima.
Dnevnik.ba
- Velikom pobjedom u finalu jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu još jednom ste potvrdili svoju sportsku genijalnost te pokazali da zaslužujete poziciju najboljeg svjetskog tenisača, a sve nas, koji za Vas navijamo, učinili ponosnim i sretnim svojim velikim povratkom u vrh svjetskog tenisa - napisao je Dodik, prenosi Fena.
U čestitki iz Predsjedništva BiH Đokoviću je poželio mnogo sportske sreće, uspjeha i da još puno godina gospodari svjetskim teniskim terenima.
Dnevnik.ba
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Je, u au. A kod vas su svi od 15-19 stoljeca zapravo rodeni u turskoj !pizzon wrote:
tesla je srbin
rodjen u au
zenska glavo
da je ostao
ne bi preziveo ndh
ko i ostale tesle
Guest- Guest
pizzon wrote:kaya wrote:Je, u au. A kod vas su svi od 15-19 stoljeca zapravo rodeni u turskoj !pizzon wrote:tesla je srbin
rodjen u au
zenska glavo
da je ostao
ne bi preziveo ndh
ko i ostale tesle
U brodskim listama s kraja 19. i početkom 20.-og stoleća se 42 njih po prezimenu Tesla izkasnilo da su nacionalno Hrvati.
Tako su se izjasnili Amerikancima pri ulasku u Ameriku. Onda je odnekud došao Vuk Karadžić i odredio "ko istočnog zakona
taj je Srbin, a tko zapadnog taj je Hrvat". Ne rekoše ništa šta je odredio muslimanima, pa još uvijek ne znaju što su.
Tesla je pravi Hrvat,a potiče od nekih hrvatskih plemića koji su se pokatoličili i koji su imali velike zube koji su stršali na van,pa su ih zato prozvali Tesle.epikur37 wrote:Tesla je isto Hrvat, tu se gleda po sjeniku s kojeg je skočio i otkrio gravitaciju :)
Namjeravam napisat knjigu Bespuća hrvatske mitologije,u kojoj bi ova crtica o Tesli bila jedna od kockica tog mozaika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobar.Ringo10 wrote:Pa Hrvat. Tu se gleda po ocu.dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
2014-04-19
E jebiga.jastreb wrote:
Tesla je pravi Hrvat,a potiče od nekih hrvatskih plemića koji su se pokatoličili
2014-04-19
[quote="jastreb"]
Namjeravam napisat knjigu Bespuća hrvatske mitologije,u kojoj bi ova crtica o Tesli bila jedna od kockica tog mozaika.[/quoteipak jos smo za klasu dvije ispod srpske mitologije
Tesla je pravi Hrvat,a potiče od nekih hrvatskih plemića koji su se pokatoličili i koji su imali velike zube koji su stršali na van,pa su ih zato prozvali Tesle.epikur37 wrote:Tesla je isto Hrvat, tu se gleda po sjeniku s kojeg je skočio i otkrio gravitaciju :)
Namjeravam napisat knjigu Bespuća hrvatske mitologije,u kojoj bi ova crtica o Tesli bila jedna od kockica tog mozaika.[/quoteipak jos smo za klasu dvije ispod srpske mitologije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
Ili Marin Čilić, i njega je srpkinja majka rodila...
Guest- Guest
Meni, na primjer, meni je otac četnik, a ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Jebote sve mešanci. Ima li i jedan čist a da je uradio nešto veće?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
2014-04-19
A moguce . Al je iz Hrvatske. Ja mislim da u Srbiji nije nikad ni bio :)pizzon wrote:kaya wrote:Je, u au. A kod vas su svi od 15-19 stoljeca zapravo rodeni u turskoj !pizzon wrote:
tesla je srbin
rodjen u au
zenska glavo
da je ostao
ne bi preziveo ndh
ko i ostale tesle
A mozda je jednom, dva puta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja imam vanbracnog sina mjesanca, ali od njega bas nista ... ne znam u cemu je problem ...dzango wrote:Jebote sve mešanci. Ima li i jedan čist a da je uradio nešto veće?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
2015-09-24
gledao sam mec nadala i djoke...svaka cast djoletu, odigrao je savrseno sva tri seta.
naravno, da sam navijao za njega. decko je ok. nije on kriv sto su mu sunarodnjaci vecinom govna...
naravno, da sam navijao za njega. decko je ok. nije on kriv sto su mu sunarodnjaci vecinom govna...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ringo10 wrote:Pa Hrvat. Tu se gleda po ocu.dzango wrote:Šta je onda Luka Modrić?Ringo10 wrote:Djokovic je Hrvat bez obzira kako se izjasnjavao.
Po majci se gleda ...
Je, tako je...
Tesla je Hrvat, a Ivo Andrić i Emir Kusturica su Srbi. Dajemo dvojicu za jednog Teslu
Guest- Guest
Page 3 of 43 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43
Similar topics
» Užas: Putin pobijedio na izborima
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala
» Užas: Novak Đoković napisao da je Kosovo srce Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Bernardica-kako sam se nadala dobro sam se i udala