A Point of View
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: A Point of View
sad cu ja samo da se zagrijem s parsto sklekova:)ostrakon wrote:daj sredi tu megi, nešto me zaje.... cijelo jutrodijagram wrote:
Seju mi ne dirajte, jel jasno?
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
vidis li ti da sam trazi (po)drsku :Pdijagram wrote:Seju mi ne dirajte, jel jasno?maggie13 wrote:Samo ti reci gdje treba drskom..ima nas vise ovdje,sve ti zelje ispunimo:Dostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.maggie13 wrote:to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
da,povijest je najbolje pokazala kako lako se dogovorite. ;)
Po toj logici,ti primjecujes samo kritike.
Jer su nezasitne. Ne može im se udovoljiti ni u krevetu, ni šopingom, ni dijamantima.
Njihova traženja nemaju kraja. A muškarac ako ne daje biva odbačen.
Sto si takav defetist u svezi njeznijeg spola.
2014-04-12
na krive si zene nailazio;)ostrakon wrote:njeznije i meke samo izvana, iznutra tvrde i hladnemaggie13 wrote:
2014-04-12
probaj njezno, rukicom po glavici, a ne odmah zubima za vrat:)maggie13 wrote:vidis li ti da sam trazi (po)drsku :Pdijagram wrote:Seju mi ne dirajte, jel jasno?maggie13 wrote:Samo ti reci gdje treba drskom..ima nas vise ovdje,sve ti zelje ispunimo:Dostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.maggie13 wrote:to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
Jer su nezasitne. Ne može im se udovoljiti ni u krevetu, ni šopingom, ni dijamantima.
dijagram-
2015-08-09
Da, dobro, postoje recimo neke 'zadane', mainstream istine koje ljudi prihvaćaju zato što dijele isto mišljenje, ili ih preuzimaju zato što im je tako lakše, ili zato što bi ih u suprotnom društvo izopćilo, ili bi ih sistem čak i zakonski kaznio (u totalirarnim sistemima). Ali te opće i 'zadane' istine nisu i ne moraju biti svačiji stvarni stav i mišljenje, pa se onda osobna iskrena mišljenja i stavovi ne iznose javno, nego kolaju u kuloarima, 'ispod žita', mimo sistema i zapravo se za njih također zna i također imaju svoje pristalice.Regoč wrote:Volio bih biti optimističan kao ti. No, svako doba ima svoje "istine", a oni koji ih dovedu u pitanje završe "na lomači".r_nevjesta wrote:Slobodu govora i mišljenja ustvari nije moguće spriječiti.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
koje su onda prve?maggie13 wrote:na krive si zene nailazio;)ostrakon wrote:njeznije i meke samo izvana, iznutra tvrde i hladnemaggie13 wrote:
reci mi, kad ti imaš toliko iskustva s njima
Guest- Guest
Moj stav o slobodi ljubavi je vrlo zdrav, dobar i realan, pa moj partner ima svu slobodu zaljubiti se u drugu i ljubiti koga hoće, ali u tom slučaju i ja imam slobodu otići i naći drugog partnera koji će ljubiti mene B-)ostrakon wrote:sloboda je kaos, pa slobodu nitko ne želi, ni oni koji ju glasno zagovaraju
npr. koji je tvoj stav o slobodi u ljubavi, što ako tvoj partner slobodno ljubi neku drugu?
mislim da i ti voliš uređenost, stabilnost, čvrste okvire, konzervativizam, a prezireš slobodu i kaos
2014-04-12
mislim da je osnovna misao članka prilično razumljiva, treba dopustiti sve vrste govora jer samo tako mogu isplivati ona pogrešna na temelju kojih možemo otplivati do točnih, a nasilno gušenje istih nema smisla, dakle u biti je napao cenzuru tema kao što je revizija holokausta i sl-
ne vjerujem, to je nešto što se ne smije niti spominjatikic wrote:mislim da je osnovna misao članka prilično razumljiva, treba dopustiti sve vrste govora jer samo tako mogu isplivati ona pogrešna na temelju kojih možemo otplivati do točnih, a nasilno gušenje istih nema smisla, dakle u biti je napao cenzuru tema kao što je revizija holokausta i sl-
Kermit-
2014-04-17
ah,ta muska solidarnost..ne podmeci :)dijagram wrote:probaj njezno, rukicom po glavici, a ne odmah zubima za vrat:)maggie13 wrote:vidis li ti da sam trazi (po)drsku :Pdijagram wrote:Seju mi ne dirajte, jel jasno?maggie13 wrote:Samo ti reci gdje treba drskom..ima nas vise ovdje,sve ti zelje ispunimo:Dostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.maggie13 wrote:to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
2014-04-12
a ono što se ne smije spominjati samim tim postane poželjno područje, ali lako za to, onaj znanstvenik dobio otkaz jer je komentirao rad ženskih kolegica e bome-asilovski wrote:ne vjerujem, to je nešto što se ne smije niti spominjatikic wrote:mislim da je osnovna misao članka prilično razumljiva, treba dopustiti sve vrste govora jer samo tako mogu isplivati ona pogrešna na temelju kojih možemo otplivati do točnih, a nasilno gušenje istih nema smisla, dakle u biti je napao cenzuru tema kao što je revizija holokausta i sl-
Ye, eto ti ćeš nam reći što treba i 'zabraniti' da načelno i u širim okvirima od tebi poželjnih, razgovaramo o problemima (ne)slobode govora, bez obzira uz što ta (ne)sloboda bila vezana, uz gejeve, Židove, muslimane ili bilo što drugo...asilovski wrote:Bože moj pa onda nema dubine, onda se priča da se pričaju načelne fraze a da se ne ulazi u bit, bit je analiza kako faktrografska, pozadinska, povijesna ne možete govoriti o slobodi govora, odnosn neslobodi, islamogobiji, homofobiji ako ne ulzite razloge i ciljeve, pa nije ovo elementarna nepogoda ili aurora borealis ovo je ljudskih ruku dijelo...
2014-04-12
to ces morati sam otkriti za sebe..imas svu slobodu slobodu ovog svijeta za otkriti pravu..nitko drugi ne zna bolje koja je prava za tebe ;)ostrakon wrote:koje su onda prve?maggie13 wrote:na krive si zene nailazio;)ostrakon wrote:njeznije i meke samo izvana, iznutra tvrde i hladnemaggie13 wrote:
2014-04-12
Kakvim se budalastinama bavi danasnje drustvo nikakvo cudo sto se urusava i samounistava.
dijagram-
2015-08-09
vjeruj mi ovo će biti šetnja kroz park naspram onoga šta slijedi...kic wrote:a ono što se ne smije spominjati samim tim postane poželjno područje, ali lako za to, onaj znanstvenik dobio otkaz jer je komentirao rad ženskih kolegica e bome-asilovski wrote:ne vjerujem, to je nešto što se ne smije niti spominjatikic wrote:mislim da je osnovna misao članka prilično razumljiva, treba dopustiti sve vrste govora jer samo tako mogu isplivati ona pogrešna na temelju kojih možemo otplivati do točnih, a nasilno gušenje istih nema smisla, dakle u biti je napao cenzuru tema kao što je revizija holokausta i sl-
Kermit-
2014-04-17
pa i ti bi to isto pokušala, zabranila bi ljubav, jer ti je bitno da dragi misli samo na teber_nevjesta wrote:Ye, eto ti ćeš nam reći što treba i 'zabraniti' da načelno i u širim okvirima od tebi poželjnih, razgovaramo o problemima (ne)slobode govora, bez obzira uz što ta (ne)sloboda bila vezana, uz gejeve, Židove, muslimane ili bilo što drugo...asilovski wrote:Bože moj pa onda nema dubine, onda se priča da se pričaju načelne fraze a da se ne ulazi u bit, bit je analiza kako faktrografska, pozadinska, povijesna ne možete govoriti o slobodi govora, odnosn neslobodi, islamogobiji, homofobiji ako ne ulzite razloge i ciljeve, pa nije ovo elementarna nepogoda ili aurora borealis ovo je ljudskih ruku dijelo...
nema puno razlike ni kod ovih što brane druge oblike misli
Guest- Guest
ženska glavo pa valjda postoji onaj koji je u ovoj zemlji zadužen za istinur_nevjesta wrote:Ye, eto ti ćeš nam reći što treba i 'zabraniti' da načelno i u širim okvirima od tebi poželjnih, razgovaramo o problemima (ne)slobode govora, bez obzira uz što ta (ne)sloboda bila vezana, uz gejeve, Židove, muslimane ili bilo što drugo...asilovski wrote:Bože moj pa onda nema dubine, onda se priča da se pričaju načelne fraze a da se ne ulazi u bit, bit je analiza kako faktrografska, pozadinska, povijesna ne možete govoriti o slobodi govora, odnosn neslobodi, islamogobiji, homofobiji ako ne ulzite razloge i ciljeve, pa nije ovo elementarna nepogoda ili aurora borealis ovo je ljudskih ruku dijelo...
Kermit-
2014-04-17
Spriečiti slobodu mišljenja ne možeš, čovjek misli što misli, to je istina. Sprječava se sloboda govora, došaptavanje u kuloarima nije sloboda govora. Sloboda govora je kad smiješ izreći svoj stav, a da zbog toga ne budeš odbačen u javnosti, u društvu, ne izgubiš posao ili ne budeš kažnjen. Ideal koji mislim da ne postoji, niti je ikada postojao.r_nevjesta wrote:Da, dobro, postoje recimo neke 'zadane', mainstream istine koje ljudi prihvaćaju zato što dijele isto mišljenje, ili ih preuzimaju zato što im je tako lakše, ili zato što bi ih u suprotnom društvo izopćilo, ili bi ih sistem čak i zakonski kaznio (u totalirarnim sistemima). Ali te opće i 'zadane' istine nisu i ne moraju biti svačiji stvarni stav i mišljenje, pa se onda osobna iskrena mišljenja i stavovi ne iznose javno, nego kolaju u kuloarima, 'ispod žita', mimo sistema i zapravo se za njih također zna i također imaju svoje pristalice.Regoč wrote:Volio bih biti optimističan kao ti. No, svako doba ima svoje "istine", a oni koji ih dovedu u pitanje završe "na lomači".r_nevjesta wrote:Slobodu govora i mišljenja ustvari nije moguće spriječiti.
Točno, ovaj je očito za to da javnost ima pravo znati sva mišljenja i protiv je prisile i javne cenzure onih čija mišljenja nisu u skladu s trenutno 'podobnima'.kic wrote:mislim da je osnovna misao članka prilično razumljiva, treba dopustiti sve vrste govora jer samo tako mogu isplivati ona pogrešna na temelju kojih možemo otplivati do točnih, a nasilno gušenje istih nema smisla, dakle u biti je napao cenzuru tema kao što je revizija holokausta i sl-
2014-04-12
onda znači namjerno kontriraš, namjerno kritizirašmaggie13 wrote:to ces morati sam otkriti za sebe..imas svu slobodu slobodu ovog svijeta za otkriti pravu..nitko drugi ne zna bolje koja je prava za tebe ;)ostrakon wrote:koje su onda prve?maggie13 wrote:na krive si zene nailazio;)ostrakon wrote:njeznije i meke samo izvana, iznutra tvrde i hladnemaggie13 wrote:
jer kad te se pita za savjet, onda ništa
cilj ti je biti protiv, ništa više
Guest- Guest
na kraju mora postojati taj sukob nekih načela, kognitivna disonanca, to je uvijek bio motor Europe:asilovski wrote:vjeruj mi ovo će biti šetnja kroz park naspram onoga šta slijedi...kic wrote:a ono što se ne smije spominjati samim tim postane poželjno područje, ali lako za to, onaj znanstvenik dobio otkaz jer je komentirao rad ženskih kolegica e bome-asilovski wrote:ne vjerujem, to je nešto što se ne smije niti spominjatikic wrote:mislim da je osnovna misao članka prilično razumljiva, treba dopustiti sve vrste govora jer samo tako mogu isplivati ona pogrešna na temelju kojih možemo otplivati do točnih, a nasilno gušenje istih nema smisla, dakle u biti je napao cenzuru tema kao što je revizija holokausta i sl-
vitezovi pljačkaši - crkva
sloboda - jednakost
a danas: islam - homoseksualnost, sukob od Francuske revolucije između jednakosti i slobode se izlizao malo..
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Meeting Point
» point of no return
» Power Point Prezentacija
» Slučaj Skripal: Britanija umjesto dokaza izložila Power point agitrprop
» point of no return
» Power Point Prezentacija
» Slučaj Skripal: Britanija umjesto dokaza izložila Power point agitrprop
Page 4 of 7