Meeting Point
Page 1 of 1
Re: Meeting Point
pozdrav svima , sada moram vidjeti da li se isto stavljaju slike , videa.....
crnobijela- Posts : 1
2014-04-12
zamolio bih forumaše koji suz uzeli novi nick,da kažu koji je bio stari..dakle,ja sam sveti-bijo
Guest- Guest
A ja sam bio ku*ac...
I kad se gasi neather...buffy će to ovdje znati iz prve ruke!
2014-04-14
A ja sam onaj koji voli i poštuje sve kultne forumaše.
Last edited by Avatar on 24/4/2014, 09:31; edited 1 time in total
2014-04-13
imam jednu molbicu, može li se među smajliće uvrstiti i onaj famozni :srednji ?
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
kingkong wrote:A ja sam bio ku*ac...
To si sam rekao
Ne zna se ništa o gašenju, ovako može i godinama i danima. Ovaj mi je tjedan malo naporan, pa mi se ne da hvatati tog posla napola, ali iza Uskrsa ću se raspitati kakav nam je zapravo pravni status i što se može učiniti. Ljudi vol alternativne opcije, ali imaju svoje mjesto godinama, navikli su čak i na sve greške po putu.
A ako se ipak ugasi, ovaj je forum neutralan i zbog toga svima prihvatljiva opcija.
Vjerujem kako će dinamika iznjedriti sve što se događalo i na ostalim forumima kod preseljenja, to je test za Kicinja, ali pametan je dečko, vjerujem kako će naći mjeru slobode, a ipak zaštite od maltretiranja.
Guest- Guest
Avatar wrote:A ja sam onaj koji .... ..... svima na kultnima.
Muškarčino.
Guest- Guest
Buffy4President wrote:
Ne zna se ništa o gašenju, ovako može i godinama i danima. Ovaj mi je tjedan malo naporan, pa mi se ne da hvatati tog posla napola, ali iza Uskrsa ću se raspitati kakav nam je zapravo pravni status i što se može učiniti. Ljudi vol alternativne opcije, ali imaju svoje mjesto godinama, navikli su čak i na sve greške po putu.
A ako se ipak ugasi, ovaj je forum neutralan i zbog toga svima prihvatljiva opcija.
Vjerujem kako će dinamika iznjedriti sve što se događalo i na ostalim forumima kod preseljenja, to je test za Kicinja, ali pametan je dečko, vjerujem kako će naći mjeru slobode, a ipak zaštite od maltretiranja.
Meni se ovaj forum jako sviđa, ima sve one opcije koje je imala napredna verzija nethaerovog foruma pa sam uglavnom ovdje, a kako sam ograničenog vremena za internet ne mogu biti na oba. Nedostajete mi, pa bih voljela da se i vi prebacite ovdje, ali vjerojatno je sve stvar navike.
Guest- Guest
Guest wrote:Buffy4President wrote:
Meni se ovaj forum jako sviđa, ima sve one opcije koje je imala napredna verzija nethaerovog foruma pa sam uglavnom ovdje, a kako sam ograničenog vremena za internet ne mogu biti na oba. Nedostajete mi, pa bih voljela da se i vi prebacite ovdje, ali vjerojatno je sve stvar navike.
meni se čini da imam cijeli pdf samo za sebe...
Guest- Guest
Guest wrote:
U slučaju slučaja, eto točke ponovnog susreta
sad mi je jasno na koje si osobe mislila kad si napisala da nećeš pisati tamo gdje one pišu...
Šteta što ovo nije tip foruma za tebe..
nedostaješ..
Guest- Guest
Similar topics
» Obraćanje vrhovnice, gđe. KGK, sudionicima „Meeting G2.1“
» point of no return
» A Point of View
» Kolinda na 15. Meeting of state of the "Arraiolos Group" u Ateni
» Power Point Prezentacija
» point of no return
» A Point of View
» Kolinda na 15. Meeting of state of the "Arraiolos Group" u Ateni