A Point of View
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: A Point of View
tvoj problem je što razmišljaš samo na jednoj razini, onoj prvojasilovski wrote:"At the time of the attacks on the twin towers, many expressed their shock at the gratuitous murder of 3,000 innocent people, blaming doctrinal Islam for the perversion of the criminals responsible. " državljani, ideja i država koji stoji iza dotičnog napada je i dalje najveći saveznik istog tog zapada, stoga je ovo posve promašeno, dan danas Esade sa KSA pomaže Nusru kao izravnog nasljednika tkz. Al kaide pa ako tu ne vidimo logičku i moralnu grešku mi zapravo nemamo šta pričati.
Što se tiče Islama upravo pomaganje vehabijskog tumačenja kao osnove i to izravno i neizravnim putem početak kraja same religije kao takve, da li je to slučajno (u što sumnjam) ili ne, ali to je bit sukoba...
pa te zbunjuje dubina, visina, širina...
Guest- Guest
Volio bih biti optimističan kao ti. No, svako doba ima svoje "istine", a oni koji ih dovedu u pitanje završe "na lomači".r_nevjesta wrote:Slobodu govora i mišljenja ustvari nije moguće spriječiti.
faktografski je ovo laž, pa ne moram ulaziti u bilo koju visinu ili dubinu, drugo moraš čitati a to vidim ne ide i gotovo...ostrakon wrote:tvoj problem je što razmišljaš samo na jednoj razini, onoj prvojasilovski wrote:"At the time of the attacks on the twin towers, many expressed their shock at the gratuitous murder of 3,000 innocent people, blaming doctrinal Islam for the perversion of the criminals responsible. " državljani, ideja i država koji stoji iza dotičnog napada je i dalje najveći saveznik istog tog zapada, stoga je ovo posve promašeno, dan danas Esade sa KSA pomaže Nusru kao izravnog nasljednika tkz. Al kaide pa ako tu ne vidimo logičku i moralnu grešku mi zapravo nemamo šta pričati.
Što se tiče Islama upravo pomaganje vehabijskog tumačenja kao osnove i to izravno i neizravnim putem početak kraja same religije kao takve, da li je to slučajno (u što sumnjam) ili ne, ali to je bit sukoba...
pa te zbunjuje dubina, visina, širina...
Kermit-
2014-04-17
to je samo distrakcija koju sam namjerno rekao, kako ti ne bi polo u oči ono bitnor_nevjesta wrote:Mda, očito se vi lako dogovorite, a mi smo faktor remećenja i sukoba.. pogledaj samo koliko smo ratova izazvale i vodile u povijestiostrakon wrote:Muškarci se lako dogovore, problem je natjerati žene da šute.
nebitnim sam zaogrnuo bitno kako to ne bi vidjela
Guest- Guest
Počnimo s izazivanjem Trojanskoga rata pa zastanimo na Malvinskom ratu.r_nevjesta wrote:Mda, očito se vi lako dogovorite, a mi smo faktor remećenja i sukoba.. pogledaj samo koliko smo ratova izazvale i vodile u povijestiostrakon wrote:Muškarci se lako dogovore, problem je natjerati žene da šute.
ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
da,povijest je najbolje pokazala kako lako se dogovorite. ;)
Guest- Guest
to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
Po toj logici,ti primjecujes samo kritike.
2014-04-12
O čemu ti, nemam pojma.. i gdje si u onom što sam napisala 'pročitao' to što si napisao? Znači, dobro je ne čitati ovaj ili bilo koji drugi tekst, od silnog straha da nas -- što, neko mišljenje slučajno ne 'pokvari' na spavanju? I loše je znati sve strane i imati jasnu i realnu sliku stvarnosti, jer onda možda nećeš javno govoriti sve što misliš? Hm, vrlo osebujna teorijaasilovski wrote:već čitanjem ovakvih gluposti sama sebe krivo usmjeravaš, počinješ razmišljati da li je oportuno iznositi određene stvari, zapravo samoj sebi ukidaš slobodu govora to je ingenioznost nove tiranije
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.maggie13 wrote:to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
Jer su nezasitne. Ne može im se udovoljiti ni u krevetu, ni šopingom, ni dijamantima.
Njihova traženja nemaju kraja. A muškarac ako ne daje biva odbačen.
Guest- Guest
hahaha sama činjenica da autor nije spomenio holokaust kao sui generis Praesumptio iurs et de iure, zapravo povijesni aksiom, da nije objasnio da homoseskualizam kao parafilija nije potican zbog poticanje već da se isti instrumantalizira za određeni cilj ili sama činjenica da je njegova država stvorila ovakav Islam postavljanjem kuće Saud dovoljno govori o dubini ovog članka, e sad ako hoćeš biti površna tvoj izbor...r_nevjesta wrote:O čemu ti, nemam pojma.. i gdje si u onom što sam napisala 'pročitao' to što si napisao? Znači, dobro je ne čitati ovaj ili bilo koji drugi tekst, od silnog straha da nas -- što, neko mišljenje slučajno ne 'pokvari' na spavanju? I loše je znati sve strane i imati jasnu i realnu sliku stvarnosti, jer onda možda nećeš javno govoriti sve što misliš? Hm, vrlo osebujna teorijaasilovski wrote:već čitanjem ovakvih gluposti sama sebe krivo usmjeravaš, počinješ razmišljati da li je oportuno iznositi određene stvari, zapravo samoj sebi ukidaš slobodu govora to je ingenioznost nove tiranije
Kermit-
2014-04-17
Pa u onim rečenicama nisam vidjela ništa bitnije od izmišljotine na koju sam reagirala :Postrakon wrote:to je samo distrakcija koju sam namjerno rekao, kako ti ne bi polo u oči ono bitno
Ono zadnje što si napisao znam, a ono prvo.. pa, istina može biti sarkastična, zašto ne, sarkazam je ustvari samo malo izvuče i izoštri.
2014-04-12
Ti si izgleda negdje pokupio longi-virusostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.
Jer su nezasitne. Ne može im se udovoljiti ni u krevetu, ni šopingom, ni dijamantima.
2014-04-12
to je tak a ne virusr_nevjesta wrote:Ti si izgleda negdje pokupio longi-virusostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.
Tony Soprano-
2015-08-15
Gle, dobro ti je rekao Ostrakon, ti od drveća ne vidiš šumu.. ja sam, naime, govorila općenito i načelno o pitanju i stanju slobodnog mišljenja, nisam se bavila analizom članka, ni osobom autora, jer su mi nebitni za temu koja me zanima.asilovski wrote:hahaha sama činjenica da autor nije spomenio holokaust kao sui generis Praesumptio iurs et de iure, zapravo povijesni aksiom, da nije objasnio da homoseskualizam kao parafilija nije potican zbog poticanje već da se isti instrumantalizira za određeni cilj ili sama činjenica da je njegova država stvorila ovakav Islam postavljanjem kuće Saud dovoljno govori o dubini ovog članka, e sad ako hoćeš biti površna tvoj izbor...
2014-04-12
Samo ti reci gdje treba drskom..ima nas vise ovdje,sve ti zelje ispunimo:Dostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.maggie13 wrote:to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
Sto si takav defetist u svezi njeznijeg spola.
2014-04-12
sloboda je kaos, pa slobodu nitko ne želi, ni oni koji ju glasno zagovarajur_nevjesta wrote:Pa u onim rečenicama nisam vidjela ništa bitnije od izmišljotine na koju sam reagirala :Postrakon wrote:to je samo distrakcija koju sam namjerno rekao, kako ti ne bi polo u oči ono bitno
Ono zadnje što si napisao znam, a ono prvo.. pa, istina može biti sarkastična, zašto ne, sarkazam je ustvari samo malo izvuče i izoštri.
npr. koji je tvoj stav o slobodi u ljubavi, što ako tvoj partner slobodno ljubi neku drugu?
mislim da i ti voliš uređenost, stabilnost, čvrste okvire, konzervativizam, a prezireš slobodu i kaos
Last edited by ostrakon on 25/10/2015, 12:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
Seju mi ne dirajte, jel jasno?maggie13 wrote:Samo ti reci gdje treba drskom..ima nas vise ovdje,sve ti zelje ispunimo:Dostrakon wrote:Malo podrške mi ne bi škodilo. A istina je i da su žene izvor sukoba, pa čak i ratova.maggie13 wrote:to uopce nije istina,naprotiv..slagala sam se s tobom ( barem djelonicno) dok su te ostali osuđivali..:)ostrakon wrote:ti me uvijek kritiziraš, na svakoj temi, i nikad se ne slažeš samnommaggie13 wrote:
dijagram-
2015-08-09
Bože moj pa onda nema dubine, onda se priča da se pričaju načelne fraze a da se ne ulazi u bit, bit je analiza kako faktrografska, pozadinska, povijesna ne možete govoriti o slobodi govora, odnosn neslobodi, islamogobiji, homofobiji ako ne ulzite razloge i ciljeve, pa nije ovo elementarna nepogoda ili aurora borealis ovo je ljudskih ruku dijelo...r_nevjesta wrote:Gle, dobro ti je rekao Ostrakon, ti od drveća ne vidiš šumu.. ja sam, naime, govorila općenito i načelno o pitanju i stanju slobodnog mišljenja, nisam se bavila analizom članka, ni osobom autora, jer su mi nebitni za temu koja me zanima.asilovski wrote:hahaha sama činjenica da autor nije spomenio holokaust kao sui generis Praesumptio iurs et de iure, zapravo povijesni aksiom, da nije objasnio da homoseskualizam kao parafilija nije potican zbog poticanje već da se isti instrumantalizira za određeni cilj ili sama činjenica da je njegova država stvorila ovakav Islam postavljanjem kuće Saud dovoljno govori o dubini ovog članka, e sad ako hoćeš biti površna tvoj izbor...
Kermit-
2014-04-17
njeznije i meke samo izvana, iznutra tvrde i hladnemaggie13 wrote:
Guest- Guest
daj sredi tu megi, nešto me zaje.... cijelo jutrodijagram wrote:
Seju mi ne dirajte, jel jasno?
Guest- Guest
sad cu ja samo da se zagrijem s parsto sklekova:)ostrakon wrote:daj sredi tu megi, nešto me zaje.... cijelo jutrodijagram wrote:
Seju mi ne dirajte, jel jasno?
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Meeting Point
» point of no return
» Power Point Prezentacija
» Slučaj Skripal: Britanija umjesto dokaza izložila Power point agitrprop
» point of no return
» Power Point Prezentacija
» Slučaj Skripal: Britanija umjesto dokaza izložila Power point agitrprop