talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: talk,talk
pa mislim da se bojim gluposti a u težim stvarima se znam sabrati...slaba jer teško podnosim nepravdu i patnju drugih..ne volim pričati o sebi, to trebaju drugi:)fridrih_niche wrote:Koji čas prevladava?
:D
Maria- Posts : 519
2016-09-20
"Besmrtna u svojoj besmislenosti, patnja ce zauvijek postojati."Alice wrote:pa mislim da se bojim gluposti a u težim stvarima se znam sabrati...slaba jer teško podnosim nepravdu i patnju drugih..ne volim pričati o sebi, to trebaju drugi:)fridrih_niche wrote:Koji čas prevladava?
:D
<3
Guest- Guest
treba bit pozitivan..oborio me jedan dječji rota virus..jako gadan...i mislim se kakva nepravda , konačno par dana slobodno i ja ću ih provesti u kupatilu...a s druge strane kauč je moj, daljinski , laptop i neću se žaliti .)mativka wrote:Tu sam :)Alice wrote:
lijepo te vidjet:)
2016-09-20
Tu smo :)Alice wrote:treba bit pozitivan..oborio me jedan dječji rota virus..jako gadan...i mislim se kakva nepravda , konačno par dana slobodno i ja ću ih provesti u kupatilu...a s druge strane kauč je moj, daljinski , laptop i neću se žaliti .)mativka wrote:Tu sam :)Alice wrote:
lijepo te vidjet:)
Guest- Guest
ja sam i danas radila...ali je počelo tek popodne...nemam ništa od bolovanja jer me cijeli posao čeka..:)Zagy wrote:Ja sam zahvalna kad sam na bolovanju
2016-09-20
Di radiš?Alice wrote:ja sam i danas radila...ali je počelo tek popodne...nemam ništa od bolovanja jer me cijeli posao čeka..:)Zagy wrote:Ja sam zahvalna kad sam na bolovanju
Posa uvik može čekati, zdravlje je prije svega...
;)
Guest- Guest
Upavljam stresom..inače sam jedno vrime bila izgubljena..onda sam razmislila o svim svojim strahovima i problemima i vidjela da se sve s vremenom riješilo ili se nije dogodilo, i da sam se mučila bezveze.)
Ionako se dogodi ono na što ne misliš a ne čega se bojiš.)
Ionako se dogodi ono na što ne misliš a ne čega se bojiš.)
2016-09-20
Triba se suočit sa strahom i problemima, a ne bizat od njih, to je ključ svega...
Samo tako se može prevladat postojeća muka...
Nema drugog izlaza...
;)
Samo tako se može prevladat postojeća muka...
Nema drugog izlaza...
;)
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 40 of 50