talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: talk,talk
Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
Tko ili što te učinilo tako ponosnom ?
Guest- Guest
Kontekst je da nema pravde na ovom svitu, ne za dobre ljude...
Ma neka kazna...
Al poruka koju mi svit šalje je puno dublja od jebenih 60 €...
;)
Ma neka kazna...
Al poruka koju mi svit šalje je puno dublja od jebenih 60 €...
;)
Guest- Guest
slično mi je, i ja sam danas bio na zdravstvenom moram platiti neki dug, a iovak sam prazan ko maksimir..
da..ljepše je davati nego uzimati, to mogu samo jaki .)mativka wrote:Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Zato i postojim :)Alice wrote:da..ljepše je davati nego uzimati, to mogu samo jaki .)mativka wrote:Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
U svako doba dana, mjesta i vremena :)
Guest- Guest
I jesi li ti jaka ili slaba?Alice wrote:da..ljepše je davati nego uzimati, to mogu samo jaki .)mativka wrote:Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
;)
Guest- Guest
A i ja san se istrošija ove dane...Indulge wrote:slično mi je, i ja sam danas bio na zdravstvenom moram platiti neki dug, a iovak sam prazan ko maksimir..
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A i ja san se istrošija ove dane...Indulge wrote:slično mi je, i ja sam danas bio na zdravstvenom moram platiti neki dug, a iovak sam prazan ko maksimir..
:(
ma, da sam bar dobio nešto za to, doktora nisam ni vidio ni tražio, a -300€ samo tak..
lijepo te vidjet:)mativka wrote:Zato i postojim :)Alice wrote:da..ljepše je davati nego uzimati, to mogu samo jaki .)mativka wrote:Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
U svako doba dana, mjesta i vremena :)
2016-09-20
..i jaka i slaba kako se pogodi u koji čas.)fridrih_niche wrote:I jesi li ti jaka ili slaba?Alice wrote:da..ljepše je davati nego uzimati, to mogu samo jaki .)mativka wrote:Sama sebe,i kada imam višak ljepote, dođem ovdje podijeliti....Očekivati od nekoga ispunjenje-vodi u patnju. Kada bi barem svi bili svejsni toga i forum bi bio divno mjesto :)Alice wrote:
;)
2016-09-20
najgore je kad uzmeš neki slatkiš i imaš osjećaj kao da žvačeš šparoge, imam tog i doma jbt! :^0
Last edited by Indulge on 29/10/2016, 21:56; edited 1 time in total
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 39 of 50