Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
MARKOV TRG
Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj
Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Datum objave: 21.09.2016 | 07:43 Autor: Z1/Markov trgŽestoki verbalni okršaj dogodio se u emisiji Markov trg na Z1 televiziji između novinara Denisa Kuljiša i saborskog zastupnika Željka Glasnovića.
Razgovor je započeo o koalicijskim kombinatorikama pri sastavljanju nove vlade. Prvi prijepori su krenuli oko ministra Hasanbegovića i ultimatuma koji je Milorad Pupovac poslao HDZ-u da neće dati potporu vladi u kojoj će sjediti aktualni ministar kulture. Potom je Glasnović otvorio temu o 'kulturnim marksistima' koji su zauzeli prostor u Hrvatskoj, s piktoresknim opisima novije hrvatske kinematografije. Kada je usput došlo do spominjanja bivšeg šefa istočno Njemačke tajne službe Stasia Markusa Wolfa koji je prije desetak godina boravio u posjetu Hrvatskoj razgovor je prerastao u vrlo žestoku diskusiju koja je nakon 34-te minute povremeno bila na rubu incidenta. Na površinu su izašli svi povijesni prijepori, političke suprotstavljene kote, udbaški nenaplaćeni računi čije se kamate još i danas otplaćuju te revizije nerevidirane hrvatske povijesti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Ovaj Glasnović je puko 100 gradi.
Gledao sam ga preksinoć na N1 i svaka druga riječ su mu komunisti i lustracija.
Ne znam samo tko mu je u dijaspori mogao dati glas??? Očito ekipa iz Australije koja Hrvatsku nije vidjela desetljećima.
Gledao sam ga preksinoć na N1 i svaka druga riječ su mu komunisti i lustracija.
Ne znam samo tko mu je u dijaspori mogao dati glas??? Očito ekipa iz Australije koja Hrvatsku nije vidjela desetljećima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Eto,do jučer je mantrao o SDP-u kao o komunjarama,Jugoslavenima,srbo-komunistima,a sad se uhvatio HDZ-a i hrvatskog i bosanskog.
Svud oko sebe vidi UDBA-še,komunjare i antihrvate. A izdajnikom je proglasio i vodećeg hrvatskog intelektualca iz BIH Ninu Raspudića.
Delirium tremens ili?
Svud oko sebe vidi UDBA-še,komunjare i antihrvate. A izdajnikom je proglasio i vodećeg hrvatskog intelektualca iz BIH Ninu Raspudića.
Delirium tremens ili?
2014-04-22
@Jastrebe, najprije odgledaj video pa tek onda možeš komentirati ono što ti se eventualno ne sviđa.
@Sveto, ne trolaj!
@Sveto, ne trolaj!
Jučer sam ga gledao na N1.Eroo wrote:@Jastrebe, najprije odgledaj video pa tek onda možeš komentirati ono što ti se eventualno ne sviđa.
@Sveto, ne trolaj!
I što reći?
Ovaj kao da je zaspao u 90-tima i ove se godine digao iz kome.
2014-04-22
jastreb wrote:Jučer sam ga gledao na N1.Eroo wrote:@Jastrebe, najprije odgledaj video pa tek onda možeš komentirati ono što ti se eventualno ne sviđa.
@Sveto, ne trolaj!
I što reći?
Ovo ne.
2016-07-22
Eroo wrote:@Jastrebe, najprije odgledaj video pa tek onda možeš komentirati ono što ti se eventualno ne sviđa.
@Sveto, ne trolaj!
Guest- Guest
Eroo wrote:
MARKOV TRG
Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u HrvatskojGosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
Datum objave: 21.09.2016 | 07:43 Autor: Z1/Markov trg
Žestoki verbalni okršaj dogodio se u emisiji Markov trg na Z1 televiziji između novinara Denisa Kuljiša i saborskog zastupnika Željka Glasnovića.
Razgovor je započeo o koalicijskim kombinatorikama pri sastavljanju nove vlade. Prvi prijepori su krenuli oko ministra Hasanbegovića i ultimatuma koji je Milorad Pupovac poslao HDZ-u da neće dati potporu vladi u kojoj će sjediti aktualni ministar kulture. Potom je Glasnović otvorio temu o 'kulturnim marksistima' koji su zauzeli prostor u Hrvatskoj, s piktoresknim opisima novije hrvatske kinematografije. Kada je usput došlo do spominjanja bivšeg šefa istočno Njemačke tajne službe Stasia Markusa Wolfa koji je prije desetak godina boravio u posjetu Hrvatskoj razgovor je prerastao u vrlo žestoku diskusiju koja je nakon 34-te minute povremeno bila na rubu incidenta. Na površinu su izašli svi povijesni prijepori, političke suprotstavljene kote, udbaški nenaplaćeni računi čije se kamate još i danas otplaćuju te revizije nerevidirane hrvatske povijesti.
2016-07-22
poslusao , nije gledljivo uz veceru...
kuljis dobar , kuzi igru oko kulture/ministra
glasnovic uobicajno izgubljen , steta je odaje inteligentnu osobu , jebe ga misao 19st.
kuljis dobar , kuzi igru oko kulture/ministra
glasnovic uobicajno izgubljen , steta je odaje inteligentnu osobu , jebe ga misao 19st.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Evo ja sam odgledo skroz. Ovaj Glasnovic je puko skroz.
Guest- Guest
Otkad se u Legiji studira kulturu i marksizam?
E covjece, saberi se i hodaj malen pod zvijezdama .
Petokrakama.
Za tebe su marskisti filozofi iz pete dimenzije.
Ti si covjek kokica .
E covjece, saberi se i hodaj malen pod zvijezdama .
Petokrakama.
Za tebe su marskisti filozofi iz pete dimenzije.
Ti si covjek kokica .
Ako ste iz samog vrha tranzijskih drava stigli na predzadnje mjesto
onda ima nešto na ovome šta general priča. U svakom slučaju ga treba
saslušati i uvažiti argumentaciju.
2016-07-22
Eroo wrote:Ako ste iz samog vrha tranzijskih drava stigli na predzadnje mjesto
Prica iste budalastine zbog kojih smo stigli na predzadnje mjesto
Vodi ti njega svojoj kuci
Malo ljekca za smirenje ...
Djeluje zivcano i rasijano , koda je prezivio bombu
Dakle - udareno .
Jrbote koliko ono generala imamo ukupno?
I bas ovog uvatilo da bude u politici u RH
Koji bas i nije nesto u hrbatskoj ratovo. Vise po bosni
Sora wrote:Jrbote koliko ono generala imamo ukupno?
To ti se zove demokracija. Dakle ovako ukratko da ti objasnim. Ljudi se kandidiraju da rade taj i taj posao. Sami sebe prezentiraju i onda drugi ljudi biraju izmedu nekoliko ponudjenih. Eto...ako ti nije jos nesto jasno pitaj pa cu pojasniti.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Evo ja sam odgledo skroz. Ovaj Glasnovic je puko skroz.
Nisam morao ni gledati, udba, kos, masoni, netko mu uvalio i kulturne marksiste kao pojam....
čovjek po svemu sudeći sam od sebe nije loš ali uletio je u pravaški imaginarij, netko mu to malo po svemu sudeći i puni...i tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ne kuzim mile mi majke takve ljude. Pokraj gomile ralnih stvarnih problema.....jebo sve to idemo mi o onome sto je meni privatno najdraze....pfff...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Preminuo Denis Kuljiš
» Denis Kuljiš:'Možete vi k.'
» Denis Kuljiš:'Zašto je Tuđman uništio HOS'
» Denis Kuljiš:Zašto se nitko ne bavi genocidom nad Njemcima i Talijanima?
» Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
» Denis Kuljiš:'Možete vi k.'
» Denis Kuljiš:'Zašto je Tuđman uništio HOS'
» Denis Kuljiš:Zašto se nitko ne bavi genocidom nad Njemcima i Talijanima?
» Bahati Pernar:Neću se odazivati policiji ja sam saborski zastupnik
Page 1 of 2