talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: talk,talk
Dakako, ja se ne računam :)ebenica wrote:jebiga a baš sam htio ispričat priču za laku noć..ah ništa drugi put:) pozz
Guest- Guest
Isuse Bože, i Ebenica?!Indulge wrote:zamisli radiš noćnu smjenu noćas kad se vraća sat, i ne plate ti taj sat :^0
- kratak spoj svih spojeva! :)
Guest- Guest
Hodao sam gradom na koji se već sputila noć, vjetar je divljao glavnom ulicom i ljuljao, na žicama, raširenu uličnu rasvjetu...
Guest- Guest
Lampe su u tom ljuljanju osvjetljavale golubove, stisnute, i u noći slijepe, na klupčicama oronulih prozora zagrebačkih fasada... da, spremala se oluja.
Guest- Guest
mativka wrote:Isuse Bože, i Ebenica?!Indulge wrote:zamisli radiš noćnu smjenu noćas kad se vraća sat, i ne plate ti taj sat :^0
- kratak spoj svih spojeva! :)
ma frend radi noćnu, i isti sat dva put radi, za jednu satnicu-
Glavna ulica kojeg grada?ebenica wrote:Hodao sam gradom na koji se već sputila noć, vjetar je divljao glavnom ulicom i ljuljao, na žicama, raširenu uličnu rasvjetu...
Žica, divljeg vjetra.
Da li je uopće bitno*?
Grad u noći.
Korakom,gdje si stigao?
Guest- Guest
Ja bih voljela :Debenica wrote:Boreći se s vjetrom...jel vam zanimljivo za sad, da nastavim?
Guest- Guest
Ja bih voljela :Debenica wrote:Boreći se s vjetrom...jel vam zanimljivo za sad, da nastavim?
Guest- Guest
ako su fasade zagrebačke onda je grad valjda karlovac, nema kaj drugo bit, jel..:S
Guest- Guest
i upijajući svaki detalj tog noćnog plesa, odjednom spazih, malo ulijevo, ali pravo, na udaljenosti od 50 koraka, dvojicu kako tuku jednoga...
Guest- Guest
zajebo sam, trebao sam napisat: dvojica akcijaju jednoga..akcijaju nije tako gruba riječ:/
Guest- Guest
sav pun gnijeva i bijesa, možda i elektriciteta i adrenalina, poletim.... i tada...
Guest- Guest
:^Oebenica wrote:tada smo ga nas trojica ubili kao konja....
Ahahahaha!!
Iman sličan vic s Gibonnijem...
:D
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 41 of 50