talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: talk,talk
Alice wrote:A onda bi imala cijeli dan za trošiti pa bi opet bilo malo :)M wrote:Alice wrote:To je dobro ako je dnevnica dobra...ako nije bolje slobodan dan..M wrote:i ja sutra radim
al sam bar duplo placena
hm, meni bi dobra dnevnica bila ona koji bi mi omogucavala da ne radim nikako
Ali istina je slobodan dan u sredini tjedna je bezveze..
ma ne bi ja puno trosila
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
a sad vozački pa dobar auto , pa đir po chamos elysses...koliko je kod vas vozački..mene će doći malo manje od 1,5 plaće, naravno padanje ne dolazi u obzir :)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Brat je dobija i drugu curicu?Alice wrote:Da..samo za djecu se moraš bolje pobrinuti...isto tako ljeti ih vodaju po podnevnim vrućinama bez kape i zaštite, dica crvena znojna, trebalo bi neke roditelje kažnjavati zbog toga kao u prometu ..fridrih_niche wrote:Ma i odi ih ima svakako obučenih...Alice wrote:Idem ujutro na posao, ljudi obučeni kako koji, uglavnom u jaknama, a dvije male plave curice drže se za ruke u ljetnim haljinicama, bose noge...sigurno nordijjke...roditelje ne vidim...i mislim se kako bih im se rado unijela u lice i rekla budaletine imate vi barem gegice za djecu ? Toplo je u zavjetrini, čim kreneš kroz hlad još ako te dohvati reful bure, nije ugodno..
Ovo je najgori period za to...
Od japanki do bundi...
;)
neki opet nabiju deku na kolica , ja se pitam jel dite diše?
Malo sam osjetljiva imam dvije nećake pa zato :)
Čestitam!
(Y)
Moj čeka drugog sina...
U nas nema curica...
:D
Guest- Guest
Evo radit ćemo skraćeno..pola ih nema, a ova polovica što je došla ništa i ne radi.=)
2016-09-20
Alice wrote:a sad vozački pa dobar auto , pa đir po chamos elysses...koliko je kod vas vozački..mene će doći malo manje od 1,5 plaće, naravno padanje ne dolazi u obzir :)
cek, kako znas da polazem sad i da zivim tu di zivim ? :D
i kako to da nice zna koliko brace imas, a ja ne znam ni ko si ti ? :(
:konfjuzd
betty.boop-
2015-01-23
Pa čitala sam malo po forumu, nema puno postova, može se .) A Nice sve zna, pusti njega .)
2016-09-20
I mi radimo skraćeno i zrtvova san se za kolege: oni ce odmarat jedan dan...Alice wrote:Evo radit ćemo skraćeno..pola ih nema, a ova polovica što je došla ništa i ne radi.=)
;)
Guest- Guest
I koliko braća imaju diceM wrote:Alice wrote:a sad vozački pa dobar auto , pa đir po chamos elysses...koliko je kod vas vozački..mene će doći malo manje od 1,5 plaće, naravno padanje ne dolazi u obzir :)
cek, kako znas da polazem sad i da zivim tu di zivim ? :D
i kako to da nice zna koliko brace imas, a ja ne znam ni ko si ti ? :(
:konfjuzd
2016-09-20
Nema druge, osim bogate udaje ;)M wrote:
hm, meni bi dobra dnevnica bila ona koji bi mi omogucavala da ne radim nikako
Guest- Guest
da znas da sam i ja na to pomislila :)
nacin pisanja je slican i struka i 'najlipsi grad' i tak ... :D
nacin pisanja je slican i struka i 'najlipsi grad' i tak ... :D
betty.boop-
2015-01-23
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 45 of 50