Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
Oh_Femder wrote:I okrugli disk je... okrugao :DGnječ wrote:veber wrote:ovisi jel martinje ili vincekovo.Gnječ wrote:Sora wrote:Zemlja nije ravna a nije ni okrugla
Nego je geoid
šta kažu geodeti? jel Zemlja palačinka ili balun?
ma vrlo lako dokažeš da je Zemlja okrugla i za to dokazati sve šta ti treba su oči. samo pogledaš Mjesec i njegove mijene i vidiš i dokažeš ravnozemljašina da je Zemlja okrugla. uz mjesečeve mijene ali malo rijeđe se dešava možeš vidjeti da je Zemlja okrugla kad je pomrčina Mjeseca i Sunca.
stanoviti frenchmen Leon Foucault ima rješenje.
Guest- Guest
veber wrote:ja sam s hogarom plovio. helgi je dofurao poklon iz amerike i dokazao da je zemlja kocka.
Inače legendarna epizoda Hogara Strašnog. :)
Guest- Guest
it's clearly obvious that the language of this forum is not english, so why the hell are you posting in english? this nation isn't westernized enough already?Oh_Femder wrote:If you could explain how you could be so stupid to ask such question, you wouldn't be so stupid, would you?bepobavulin wrote:
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Skužio tip da se dobro može zaraditi na debilima i maloumnima pa veli: - Bolje ja nego netko drugi
i ima pravo
korisne budaletine treba iskoristiti
dokaži!!!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Skužio tip da se dobro može zaraditi na debilima i maloumnima pa veli: - Bolje ja nego netko drugi
i ima pravo
Guest- Guest
kaj nije? nemrem se sjetiti kaj je helgi dofural.Speare Shaker wrote:veber wrote:ja sam s hogarom plovio. helgi je dofurao poklon iz amerike i dokazao da je zemlja kocka.
veber-
2014-12-30
kaj?bepobavulin wrote:dokaži!!!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Skužio tip da se dobro može zaraditi na debilima i maloumnima pa veli: - Bolje ja nego netko drugi
i ima pravo
da je hogar oplovio kocku.Noor wrote:kaj?bepobavulin wrote:dokaži!!!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Skužio tip da se dobro može zaraditi na debilima i maloumnima pa veli: - Bolje ja nego netko drugi
i ima pravo
veber-
2014-12-30
haha, da :)veber wrote:da je hogar oplovio kocku.Noor wrote:kaj?bepobavulin wrote:dokaži!!!Noor wrote:Oh_Femder wrote:Skužio tip da se dobro može zaraditi na debilima i maloumnima pa veli: - Bolje ja nego netko drugi
i ima pravo
eto objasnio nam da nema raketlina.
2014-12-30
Ma nemoj ti tu nama fukati s Fukoom. Njega je Umberto do kraja razotkrioGnječ wrote:Oh_Femder wrote:I okrugli disk je... okrugao :DGnječ wrote:ma vrlo lako dokažeš da je Zemlja okrugla i za to dokazati sve šta ti treba su oči. samo pogledaš Mjesec i njegove mijene i vidiš i dokažeš ravnozemljašina da je Zemlja okrugla. uz mjesečeve mijene ali malo rijeđe se dešava možeš vidjeti da je Zemlja okrugla kad je pomrčina Mjeseca i Sunca.veber wrote:ovisi jel martinje ili vincekovo.Gnječ wrote:
šta kažu geodeti? jel Zemlja palačinka ili balun?
stanoviti frenchmen Leon Foucault ima rješenje.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
veber wrote:kaj nije? nemrem se sjetiti kaj je helgi dofural.Speare Shaker wrote:veber wrote:ja sam s hogarom plovio. helgi je dofurao poklon iz amerike i dokazao da je zemlja kocka.
Ni ja se više toga ne sjećam. :)
Guest- Guest
Problem s projekcijom poznat je odavno i nije stvar urote nego nemogućnosti prebacivanje kugle u pravokutnik uz zadržavanje omjera. Razne projekcije bile su u školskih atlasih.
idem potražit.Speare Shaker wrote:veber wrote:kaj nije? nemrem se sjetiti kaj je helgi dofural.Speare Shaker wrote:veber wrote:ja sam s hogarom plovio. helgi je dofurao poklon iz amerike i dokazao da je zemlja kocka.
Ni ja se više toga ne sjećam. :)
veber-
2014-12-30
Pa koji ku*ac uopće prikazuju zemlju kao pravokutnik? Globusi postoje od kada, 500+ godina...Regoč wrote:Problem s projekcijom poznat je odavno i nije stvar urote nego nemogućnosti prebacivanje kugle u pravokutnik uz zadržavanje omjera. Razne projekcije bile su u školskih atlasih.
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ero treba poslušat od 16e minute njegovi o njima
2014-12-30
Ajd mi napravi globus Slavonije ili Slavonskoga Broda!T. wrote:Pa koji ku*ac uopće prikazuju zemlju kao pravokutnik? Globusi postoje od kada, 500+ godina...Regoč wrote:Problem s projekcijom poznat je odavno i nije stvar urote nego nemogućnosti prebacivanje kugle u pravokutnik uz zadržavanje omjera. Razne projekcije bile su u školskih atlasih.
Regoč-
2015-08-21
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» BOŠNJAKE U HRVATSKOJ PRIKAZUJU KAO ISIL
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» BOŠNJAKE U HRVATSKOJ PRIKAZUJU KAO ISIL
Page 5 of 5