Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
Gledaj, neću te uvjeravati u ništa. Vjerovat ćeš kad budeš vidio. Sad bi ovako mogli djelovati na način da si ti dr. Scully, a ja Mulder...A to nema nikakvog smisla, zar ne?...danni1 wrote:To kažu svi s problemom.red wolf wrote:Nemam nikakvih problema.danni1 wrote:Imaš li ti problem s alkoholom il nekim jačim supstancama?red wolf wrote:Da...Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...Ne, iz udaljenih dijelova Svemira...crvenkasti wrote:To je stvar perspektive.
Zemlja je ravne u dvije dimenzije, a okrugla u tri. Za dvodimenzionalno biće Zemlja je beskonačna ravna ploča.
Svemir za nas beskonačan trodimenzionalni prostor. Međutim, za četverodimezionalno biće, svemir je zakrivljen u kuglu u četvrtoj dimenziji.
Matematički, postoje još i više demenzije.
Što mlatiš ti? Koji NLO?
Priznanje je prvi korak do izlječenja, poslije više nebuš videl nikakve NLO-e.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Opet lažeš..Nisi napisao "neki"...red wolf wrote:Ne, rekao sam da su neki iz tvoje ( nije mali postotak ) vrste vidjeli NLO-e, kao i ja...No, velika većina živi programirani život ovdje i nemaju vremena vidjeti stvari oko sebe...No, to ne znači da ne mogu vidjeti...
Nego "Recimo NLO-i koje vidite na nebu..."
Nisi nikoga isključio, po ovome svi vide NLO-e...
Guest- Guest
Mogli bi, ali to im nije prioritet...cassanowa wrote:Opet lažeš..Nisi napisao "neki"...red wolf wrote:Ne, rekao sam da su neki iz tvoje ( nije mali postotak ) vrste vidjeli NLO-e, kao i ja...No, velika većina živi programirani život ovdje i nemaju vremena vidjeti stvari oko sebe...No, to ne znači da ne mogu vidjeti...
red wolf-
2016-02-10
Mogli bi?!..Znači ipak si lagao da ih vide....red wolf wrote:Mogli bi, ali to im nije prioritet...cassanowa wrote:Opet lažeš..Nisi napisao "neki"...red wolf wrote:Ne, rekao sam da su neki iz tvoje ( nije mali postotak ) vrste vidjeli NLO-e, kao i ja...No, velika većina živi programirani život ovdje i nemaju vremena vidjeti stvari oko sebe...No, to ne znači da ne mogu vidjeti...
Guest- Guest
I nećemo se uvjeravat. Skoro mi je 50 i dok sam bio mlađi buljio u nebo i zvijezde kad god sam mogao, bio sam zaluđen time, nikad al baš nikad nisam vidio ništa neobično.red wolf wrote:Gledaj, neću te uvjeravati u ništa. Vjerovat ćeš kad budeš vidio. Sad bi ovako mogli djelovati na način da si ti dr. Scully, a ja Mulder...A to nema nikakvog smisla, zar ne?...danni1 wrote:To kažu svi s problemom.red wolf wrote:Nemam nikakvih problema.danni1 wrote:Imaš li ti problem s alkoholom il nekim jačim supstancama?red wolf wrote:
Da...Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...Ne, iz udaljenih dijelova Svemira...
Što mlatiš ti? Koji NLO?
Jedini put kad sam na tren pomislio da vidim NLO ispostavilo se za par sekundi da je to papirnati lampion.
Nema gore ničeg, sve su to priče za malu djecu na kojima pametni zarađuju lovu.
A mogli bi sad u nedogled.cassanowa wrote:Mogli bi?!..Znači ipak si lagao da ih vide....red wolf wrote:Mogli bi, ali to im nije prioritet...cassanowa wrote:Opet lažeš..Nisi napisao "neki"...red wolf wrote:Ne, rekao sam da su neki iz tvoje ( nije mali postotak ) vrste vidjeli NLO-e, kao i ja...No, velika većina živi programirani život ovdje i nemaju vremena vidjeti stvari oko sebe...No, to ne znači da ne mogu vidjeti...
red wolf-
2016-02-10
Nije stvar u buljenju u nebo...danni1 wrote:I nećemo se uvjeravat. Skoro mi je 50 i dok sam bio mlađi buljio u nebo i zvijezde kad god sam mogao, bio sam zaluđen time, nikad al baš nikad nisam vidio ništa neobično.red wolf wrote:Gledaj, neću te uvjeravati u ništa. Vjerovat ćeš kad budeš vidio. Sad bi ovako mogli djelovati na način da si ti dr. Scully, a ja Mulder...A to nema nikakvog smisla, zar ne?...danni1 wrote:To kažu svi s problemom.red wolf wrote:Nemam nikakvih problema.danni1 wrote:
Imaš li ti problem s alkoholom il nekim jačim supstancama?
Što mlatiš ti? Koji NLO?
Jedini put kad sam na tren pomislio da vidim NLO ispostavilo se za par sekundi da je to papirnati lampion.
Nema gore ničeg, sve su to priče za malu djecu na kojima pametni zarađuju lovu.
red wolf-
2016-02-10
Pa da, jednostavnije bi ti bilo da priznaš da si se zaletio s izjavom...ukoliko nisi namjerno lagao...red wolf wrote:A mogli bi sad u nedogled.cassanowa wrote:Mogli bi?!..Znači ipak si lagao da ih vide....red wolf wrote:Mogli bi, ali to im nije prioritet...cassanowa wrote:Opet lažeš..Nisi napisao "neki"...red wolf wrote:Ne, rekao sam da su neki iz tvoje ( nije mali postotak ) vrste vidjeli NLO-e, kao i ja...No, velika većina živi programirani život ovdje i nemaju vremena vidjeti stvari oko sebe...No, to ne znači da ne mogu vidjeti...
Guest- Guest
Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...cassanowa wrote:Pa da, jednostavnije bi ti bilo da priznaš da si se zaletio s izjavom...ukoliko nisi namjerno lagao...red wolf wrote:A mogli bi sad u nedogled.cassanowa wrote:Mogli bi?!..Znači ipak si lagao da ih vide....red wolf wrote:Mogli bi, ali to im nije prioritet...cassanowa wrote:
Opet lažeš..Nisi napisao "neki"...
red wolf-
2016-02-10
Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...red wolf wrote:Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...
Guest- Guest
E to si dobro ustvrdio...Treba odmah stati kad shvatiš da nekome moraš dodatno objašnjavati...cassanowa wrote:Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...red wolf wrote:Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...
red wolf-
2016-02-10
Zato bi ti bilo bolje da nisi lagao...red wolf wrote:E to si dobro ustvrdio...Treba odmah stati kad shvatiš da nekome moraš dodatno objašnjavati...cassanowa wrote:Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...red wolf wrote:Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...
Guest- Guest
cassanowa wrote:Zato bi ti bilo bolje da nisi lagao...red wolf wrote:E to si dobro ustvrdio...Treba odmah stati kad shvatiš da nekome moraš dodatno objašnjavati...cassanowa wrote:Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...red wolf wrote:Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...
Nisam lagao...cassanowa wrote:Zato bi ti bilo bolje da nisi lagao...red wolf wrote:E to si dobro ustvrdio...Treba odmah stati kad shvatiš da nekome moraš dodatno objašnjavati...cassanowa wrote:Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...red wolf wrote:Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...
red wolf-
2016-02-10
Jesi, inače bi i ja vidio NLO.red wolf wrote:Nisam lagao...cassanowa wrote:Zato bi ti bilo bolje da nisi lagao...red wolf wrote:E to si dobro ustvrdio...Treba odmah stati kad shvatiš da nekome moraš dodatno objašnjavati...cassanowa wrote:Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...red wolf wrote:Bio sam razumljiv, s dodatnim objašnjenjima...
Guest- Guest
Želiš li ga vidjeti, to je pravo pitanje...cassanowa wrote:Jesi, inače bi i ja vidio NLO.red wolf wrote:Nisam lagao...cassanowa wrote:Zato bi ti bilo bolje da nisi lagao...red wolf wrote:E to si dobro ustvrdio...Treba odmah stati kad shvatiš da nekome moraš dodatno objašnjavati...cassanowa wrote:
Sve što se treba dodatno objasnit nije razumljivo...
red wolf-
2016-02-10
To je već druga tema...red wolf wrote:Želiš li ga vidjeti, to je pravo pitanje...
Guest- Guest
Moguće, ali zapamti jednu stvar...Što se tiče stvarnosti koju živiš...Ona je poput vala...Ti imaš dvije mogućnosti...Surfati na način kako sam želiš ili surfati kako te nauče...Na koncu, to je tvoj izbor...cassanowa wrote:To je već druga tema...red wolf wrote:Želiš li ga vidjeti, to je pravo pitanje...
red wolf-
2016-02-10
Ja nisam vidio NLO, pa ti izvrći to kako hoćeš...boli me kurac...red wolf wrote:Moguće, ali zapamti jednu stvar...Što se tiče stvarnosti koju živiš...Ona je poput vala...Ti imaš dvije mogućnosti...Surfati na način kako sam želiš ili surfati kako te nauče...Na koncu, to je tvoj izbor...
Guest- Guest
Sora wrote:Zemlja nije ravna a nije ni okrugla
Nego je geoid
šta kažu geodeti? jel Zemlja palačinka ili balun?
Guest- Guest
Nisi me shvatio...Pa ću ti još jednom reći...Možeš surfati sam, ali za ti ti je potrebno znanje --> poznavati moć koju imaš...Ali, ako to ne shvatiš, a nećeš shvatiti, ostaje ti jahati na valu kako su te naučili...Potpuni gubitak vremena...cassanowa wrote:Ja nisam vidio NLO, pa ti izvrći to kako hoćeš...boli me kurac...red wolf wrote:Moguće, ali zapamti jednu stvar...Što se tiče stvarnosti koju živiš...Ona je poput vala...Ti imaš dvije mogućnosti...Surfati na način kako sam želiš ili surfati kako te nauče...Na koncu, to je tvoj izbor...
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» BOŠNJAKE U HRVATSKOJ PRIKAZUJU KAO ISIL
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» BOŠNJAKE U HRVATSKOJ PRIKAZUJU KAO ISIL
Page 3 of 5