Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Trola Operle malo...
:D
Pirlo je bija najbolji igrač SP 2006. kad su osvojili Svjetsko...
Nije službeno dobija nagradu, al bija je uvjerljivo najbolji...
;)
;)
Guest- Guest
Pirlo je svuda bio najbolji gde je igrao, osim u šmekerskom interu.
Platinasti igrač...
Platinasti igrač...
Guest- Guest
Operw je u pravu. Kao i uvik.
Pirlo je uvik bija klasa od igraca a dolaskom u juventus postao je vrh piramide. No to i necudi. Svi mi koji se razumimo malo u nogomet znamoda se u Juventusu dosegne maximum genijalnosti. To je Juventus. Kad citas Juventus citas Pobjeda.
Pirlo je uvik bija klasa od igraca a dolaskom u juventus postao je vrh piramide. No to i necudi. Svi mi koji se razumimo malo u nogomet znamoda se u Juventusu dosegne maximum genijalnosti. To je Juventus. Kad citas Juventus citas Pobjeda.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pirlo klasa,uz bok najvećih veznih igrača svih vremena xavija,luke modrića i dr.
muckodjubre wrote:Pirlo klasa,uz bok najvećih veznih igrača svih vremena xavija, zidanea, kranjcara i dr.
Guest- Guest
Dinamo kupio Tahiraja. Dok su se u Hajduku dogovarali tko sve treba odobriti transfer iz kluba i sekte talijanski Albanac će izgleda u Dinamo.
cannavaro je pošteno osvojio, i samo radi onog poteza u produžetku protiv njemačke zaslužio titulu najboljeg, kad je odnio ničiju loptu i otvorio kontru gjde je del piero izveo majstoriju za finalefridrih_niche wrote:Trola Operle malo...
;)
slažem se da je pirlo odigrao briljantan turnir, još bolji je odigrao 2012 na euru
bože kakva lopta za di natalea protiv španjolske
Guest- Guest
svaki igra doživi svoj maksimum u 30tima, samo ako može trčati. pirlo je najbolje dao Juventusu.PABLO ESCOBAR wrote:Operw je u pravu. Kao i uvik.
Guest- Guest
da si više pratio Juve vidio bi razlikuRoland Deschain wrote:Daj ne lupetaj gluposti. Da si više pratio Milan i Pirla tih godina nebi nikad izjavio ovakvu glupost.kingkong7 wrote:pirlo, nisam ni znao koliko je dobar dok nije došao u Juventus. tj u milanu nije ni dolazio na taj način do izražaja, a u Juventusu je dobio potpunu slobodu i odigrao najbolje utakmice karijere. takva kontrola utakmice i diktiranje tempa, razigravanje i dominacija terenom takav igrač teško će se opet pojavit. druga su vremena
Guest- Guest
Aha sigurno. Staro djubre jedva da hoda nemoze kamoli preuzet dinamoSerbia Strong wrote:Tominjo preuzima dinamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Klasika.fridrih_niche wrote:Tako ste nam ukrali i bosanskog Zidanea Menala...
:^O
Mediji trabunjaju o nekom igraču da ga Hajduk želi, Dinamo ga dovede. haha
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ante, u pravu si
;)
2015-09-13
Izgleda da je ipak obrnuto. Menadžeri malo dižu cijenu preko Dinama ahahaha.isključivi krivac wrote:Klasika.fridrih_niche wrote:Tako ste nam ukrali i bosanskog Zidanea Menala...
Mediji trabunjaju o nekom igraču da ga Hajduk želi, Dinamo ga dovede. haha
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/veliko-priznanje-za-dinamo-hrvatski-nogomet-i-strucnjaka-koji-je-preporodio-hrvatskog-prvaka-nenad-bjelica-proglasen-najboljim-trenerom-europe/8268023/
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/sada-je-i-sluzbeno-hajduk-ima-prvo-pojacanje-ove-godine-odmah-stigla-i-reakcija-s-maksimira-dinamo-s-njim-nema-veze-nije-bilo-ni-govora-o-njemu/8267993/
Albanski mediji prouzročili prepucavanja navijača po forumima u Hrvatskoj.
Albanski mediji prouzročili prepucavanja navijača po forumima u Hrvatskoj.
hajduk je dobio što je želio: još jedno naše dite.isključivi krivac wrote:Klasika.fridrih_niche wrote:Tako ste nam ukrali i bosanskog Zidanea Menala...
Mediji trabunjaju o nekom igraču da ga Hajduk želi, Dinamo ga dovede. :bball: haha
sitting_bull-
2015-09-28
hajduk je pobijedio dinamo.
za ovu godinu kvota je ispunjena.
za ovu godinu kvota je ispunjena.
sitting_bull-
2015-09-28
Dinamo danas u 15 sati protiv Partizanija, prva pripremna. Bracala, hoćeš gledat?
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50