ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 27 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull 23/2/2019, 12:05

isključivi krivac wrote:Ja ne mrzim Sjever (niti sam ikad pisao na način na koji piše ovaj kojem si napisao da mrzi jug), mrzim neke druge stvari.
Na sjeveru ima dosta navijača Hajduka i koji nisu rodom iz Dalmacije, a upozna sam i dosta navijača Dinama koji su odlični ljudi i dijele moj pogled na nogomet i sve oko nogometa.

Mrzim to razdvajanje, mrzim nejednak kriterij, privilegiranje. Godinama smo gledali (dobro ne toliko ja, ali naši očevi, didovi) privilegiranje u bivšoj državi, a kad smo napokon dobili svoju Hrvatsku, onda smo trebali biti jedinstveni i trebao je biti jednako bitan i Osijek, Vukovar, Pula, Split, Dubrovnik s tim Zagrebom. Danas imaš centraliziranu zemlju i privilegiranje Zagreba ne samo u nogometu, ne samo u sportu. E to mrzim, a ne mrzim ni Zagreb ni sjever. To i je jedan razlog zašto sam otišao iz Hrvatske, ljigavo je gledati neke stvari i privilegiranost nekih političkih uhljeba, a ti ne želiš biti takav. Dok s druge strane diže glas protiv takvih, oni te gaze. I legalno i zakonski ne možeš im ništa.
tako govori lik kojem je prvi nick bio miioni.

miioni

mi i oni

koji je to mućak i licemjer.

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 13:00

PABLO ESCOBAR wrote:
isključivi krivac wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
Vidi stari ja sam.odrastao u njemackoj. Zivio do 15 godine onda dosao u split pa onda rat. Pa mostar godinu dana nakom rata pa opet split pa kruzeri 14 godina ja sam bio mozda priznam na max. 20 utakmica dinama i to protiv cmartizana i nekih par puta u splitu i 2 puta na maksimiru. Stime da od 2009 skoro nikakve veze sa hrvatskom nema i necudi da nisam poput tebe toliko zazivio dinamo. 
Tu mi je ljubac caca prenio na mene a i sam hrvatski grb mi je bio okidac. Naprosto zivot mi nije bas dozvolio da dinamo bude dio mene. Mada sam od rodjenja clan dinama. I nisam poput vas dinamovaca il hajdukovaca da mrzim sjever i jug. Kao sto amper mrzi sjever ili ti sto mrzis jug. I razlika je ta sto ja sanjam neko postenje i ravnopravnost je svakako moja utopija
Ja ne mrzim Sjever (niti sam ikad pisao na način na koji piše ovaj kojem si napisao da mrzi jug), mrzim neke druge stvari.
Na sjeveru ima dosta navijača Hajduka i koji nisu rodom iz Dalmacije, a upozna sam i dosta navijača Dinama koji su odlični ljudi i dijele moj pogled na nogomet i sve oko nogometa.

Mrzim to razdvajanje, mrzim nejednak kriterij, privilegiranje. Godinama smo gledali (dobro ne toliko ja, ali naši očevi, didovi) privilegiranje u bivšoj državi, a kad smo napokon dobili svoju Hrvatsku, onda smo trebali biti jedinstveni i trebao je biti jednako bitan i Osijek, Vukovar, Pula, Split, Dubrovnik s tim Zagrebom. Danas imaš centraliziranu zemlju i privilegiranje Zagreba ne samo u nogometu, ne samo u sportu. E to mrzim, a ne mrzim ni Zagreb ni sjever. To i je jedan razlog zašto sam otišao iz Hrvatske, ljigavo je gledati neke stvari i privilegiranost nekih političkih uhljeba, a ti ne želiš biti takav. Dok s druge strane diže glas protiv takvih, oni te gaze. I legalno i zakonski ne možeš im ništa.
U pravu si po tome. Drzava je apsolutno centralizirana. Sav novac jednostavno ide u zagreb
 Ja sam ponosan na zagreb ali ovo je samo preinaka sugoslavije. Zagreb dobiva sve a dalmacija i istra pune proracun da ga jebes. Hrvatska je ionako udbaska tvorevina. Samo ovaj put sa predznakom hrvatske. Sve ostalo je isto.
Potpis na obojicu!
(Y)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/2/2019, 16:43

sitting_bull wrote:
isključivi krivac wrote:Ja ne mrzim Sjever (niti sam ikad pisao na način na koji piše ovaj kojem si napisao da mrzi jug), mrzim neke druge stvari.

tako govori lik kojem je prvi nick bio miioni.

miioni

mi i oni

koji je to mućak i licemjer.
kad je obozavao zokija i sdp...a i ti si... :) ...no dobro svako ima izbor bitno je da prepozna sto je dobro sto ne
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sitting_bull 23/2/2019, 17:08

možemo se politički slagati, ili ne slagati, svejedno.

bitno je prepoznavanje koje si naveo.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Tominjo 24/2/2019, 13:26

https://m.vecernji.hr/sport/navijaci-porucuju-mamic-je-otisao-podjele-se-privode-kraju-a-dinamo-je-procvjetao-1302861

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/2/2019, 13:42

MMM dajte nam liverpool...i dolazi liverpool

Dinamo Zagreb - Page 27 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 27 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 27 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Zeko 25/2/2019, 15:09

Ovaj HNL je postalo dosadno gledati, ovakva dominacija Dinama je strašna. Pa oni svakome ovdje mogu dati 5 komada ako ozbiljno igraju. Najneizvjesnija utakmica u Hrvatskoj bila bi ona između Dinama koji igra Europu i Dinama koji igra HNL. To bi bašp bila prava utakmica.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 25/2/2019, 15:11

Zeko wrote:Ovaj HNL je postalo dosadno gledati, ovakva dominacija Dinama je strašna. Pa oni svakome ovdje mogu dati 5 komada ako ozbiljno igraju. Najneizvjesnija utakmica u Hrvatskoj bila bi ona između Dinama koji igra Europu i Dinama koji igra HNL. To bi bašp bila prava utakmica.
Ovo ti moram potpisati i nazdraviti.
Naime Croatiji kako ja volim zvati najveci hrvatski klub nesmetaju bure ni tramuntane

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 25/2/2019, 15:16

Ma slažeš se ti samnom u svemu, samo tu glumataš da nije tako.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Tominjo 25/2/2019, 15:20

Majer je u ove dvije utakmice pokazao kakva je igračina. Ako se Olmo i proda, nema zime za Dinamo. Majer, Moro i Atiemwen su tu. Za Atiemwena nisam imao prije dojam koliko je brz, odnosno kakvo ubrzanje ima.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Zeko 25/2/2019, 15:39

MODRI PRERASLI OKVIRE HNL-A, OVA MOMČAD MOŽE U NEKU JAČU EUROLIGU Tko osvoji drugo mjesto, bit će najbolja hrvatska momčad jer Dinamo je - europska!

Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 25/2/2019, 15:40

Zeko wrote:Ma slažeš se ti samnom u svemu, samo tu glumataš da nije tako.
Kad je u pitanju Croatia svakako barem ja tim pravim imenom volim nazivati klub koji volim.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 25/2/2019, 15:48

BIVŠI TRENER DINAMA PRESUDIO SLAVENU BILIĆU! PROSLAVLJENI VATRENI DOBIO OTKAZ NA DRUGOM KRAJU SVIJETA Šeici više nisu imali strpljenja!
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sat2 26/2/2019, 21:59

TOTTENHAM HOTSPUR U23 VS. DINAMO ZAGREB U23  0 - 1 

https://us.soccerway.com/matches/2019/02/26/europe/premier-league-international-cup/tottenham-hotspur-u23/dinamo-zagreb-u23/2981981/?ICID=PL_MS_02
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Tominjo 26/2/2019, 23:14

Dominiramo na svim poljima. Sad još da juniori izbace Liverpool.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/2/2019, 23:54

Roland Deschain wrote:Dominiramo na svim poljima. Sad još da juniori izbace Liverpool.
Pogotovo na poljima kriminala...
Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 27/2/2019, 00:50

fridrih_niche wrote:
Roland Deschain wrote:Dominiramo na svim poljima. Sad još da juniori izbace Liverpool.
:bball:
a e.
triba hrvoja maleša dovest u dinamo pa da vidiš kakav će taj financijski sunovrat napraviti.

lopovi iz našeg hajduka nikako ne mogu shvatiti kako je to dinamo pokraden, a i dalje je pun k'o brod i vrijednost igrača dinama neprestano raste.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 27/2/2019, 06:12

fridrih_niche wrote:
Basketball
U Hajduku ni to ne znaju ... lopovi im uništili klub ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Tominjo 27/2/2019, 08:14

fridrih_niche wrote:
Basketball
Kod nas se barem zna tko je kriminalac pa sad ostane nešto klubu. Kod vas se ne zna, kriminalaca kokošara koliko hoćeš pa se na kraju ni sucima ne plati što je obećano.
Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/2/2019, 08:17

sitting_bull wrote:
fridrih_niche wrote:
Basketball
a e.
triba hrvoja maleša dovest u dinamo pa da vidiš kakav će taj financijski sunovrat napraviti.

lopovi iz našeg hajduka nikako ne mogu shvatiti kako je to dinamo pokraden, a i dalje je pun k'o brod i vrijednost igrača dinama neprestano raste.
u dinamu rade...a u hajduku filozofiraju i to je sva i jedina razlika...pa i ako ukradu donesu dva puta vise..u hajduku tri puta vise ukradu a ne donesu skoro nista...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/2/2019, 10:37

Kup UEFA '90,Atalanta-Dinamo:BBB su upoznali Evropu,ali Evropa je upoznala njih

http://www.yugopapir.com/2019/02/kup-uefa-90-atalanta-dinamo-bad-blue.html?m=1
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down