Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
BMK što ti misliš. A i gdje sam ja napisao da je on njih preveslao? Preveslao je Mamić i njega i Dinamo. To što je njega si je sam kriv.
Dakle, preveslao je u svrhu ostvarivanje osobne koristi. No eto, kriv je Čorić. I njegov tata također.
Guest- Guest
Tominjo skime se ti zamaras
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Imaš pravo.PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo skime se ti zamaras
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Imaš pravo.PABLO ESCOBAR wrote:Tominjo skime se ti zamaras
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ante ćorić je u dinamu imao prilika i šansi da izraste iz veličanstvenog talenta u vrhunskog igrača, ali nije ih iskoristio zbog toga što nikada nije odrastao i posložio si u glavi što hoće i kako to postići.
nije mu pomoglo niti to što je par godina u dinamu imao olma koji je pokazao kako se od talenta postaje igračina.
naravno, kao i u slučaju našeg hajduka i njihovog kmečanja kako su svi drugi krivi za sunovrat hajduka, i otac ante ćorića pronalazi krivce u svima, samo ne u svom sinu i njegovom neodrastanju.
kad se sporio sa mamićem, i izgubio, eduardo je uvijek isticao kako je samo on taj koji je na terenu zabijao golove i kako mamić tu i nema nekih naplativih zasluga, a sad imamo drugi slučaj gdje je mamić kao kriv zato jer ante ćorić ne ide eduardovim stopama.
u jednom slučaju mamić nije zaslužan jer je igrač uspio, u drugom je slučaju mamić kriv jer drugi igrač nije uspio.
oba igrača su sveci.
malo morgen.
pogledajte olma.
nije mu pomoglo niti to što je par godina u dinamu imao olma koji je pokazao kako se od talenta postaje igračina.
naravno, kao i u slučaju našeg hajduka i njihovog kmečanja kako su svi drugi krivi za sunovrat hajduka, i otac ante ćorića pronalazi krivce u svima, samo ne u svom sinu i njegovom neodrastanju.
kad se sporio sa mamićem, i izgubio, eduardo je uvijek isticao kako je samo on taj koji je na terenu zabijao golove i kako mamić tu i nema nekih naplativih zasluga, a sad imamo drugi slučaj gdje je mamić kao kriv zato jer ante ćorić ne ide eduardovim stopama.
u jednom slučaju mamić nije zaslužan jer je igrač uspio, u drugom je slučaju mamić kriv jer drugi igrač nije uspio.
oba igrača su sveci.
malo morgen.
pogledajte olma.
sitting_bull-
2015-09-28
Slična se stvar dogodila prije dosta godina sa Lukom Modrićem i Nikom Kranjčarom. U slučaju Luke, Mamić nije zaslužan što je Luka uspio, a kriv je što Kranjčar jr. nije uspio. Takvo se mišljenje tada pokušalo podvaliti javnosti, ali tome su nasjele samo budale. I u slučaju Eduarda i Luke, Mamić je zaslužan što su obojica uspjeli, a u slučaju Kranjčara jr. i Ćorića obojici su krivi tateki što im je karijera otišla u kurac u odnosu kakva je trebala biti. Pogotovo Kranjčara jr., koji je vjerojatno bio najveći nogometni talenat kojeg sam ja u životu gledao kao klinca u juniorima Dinama. Nažalost, na talentu je ostao sve do penzije.
Zeko-
2015-08-26
Ja mu pamtin jednu prečku na Maksimiru...kingkong7 wrote:niko, vrhunac karijere onaj potez protiv bugarske 2000neke
Bija bi sve da da je to ušlo...
<3
Potez protiv Bugara je čudo...
Al u Engleskoj je ima još i boljih...
Gol protiv Cityja je milina...
A i par slobodnjaka ulaze u rubriku ‘vjerovali ili ne’...
Niko, najbolji igrač Hrvatske od 2000.-ih pa nadalje...
Samo Raketa i Eduardo dolaze blizu tom tronu...
;)
Guest- Guest
to protiv bugara ostalo mi je u sjećanju. njegova cijela karijera, igrač poteza, najfinijeg kova.
Guest- Guest
Umjetnik, desetka s pedigreom...kingkong7 wrote:to protiv bugara ostalo mi je u sjećanju. njegova cijela karijera, igrač poteza, najfinijeg kova.
Nažalost, igrači ka Pirlo i on su povijest...
Danas se ne traže plemeniti igrači, nego alibi radilice bez kreativnog impulsa i porivom ka krivokletstvu...
A bas fale ti igrači poteza...
Niko puno fali...
;)
Guest- Guest
pirlo, nisam ni znao koliko je dobar dok nije došao u Juventus. tj u milanu nije ni dolazio na taj način do izražaja, a u Juventusu je dobio potpunu slobodu i odigrao najbolje utakmice karijere. takva kontrola utakmice i diktiranje tempa, razigravanje i dominacija terenom takav igrač teško će se opet pojavit. druga su vremena
Guest- Guest
Jeba san Silviju sve po spisku kad je pustija Pirla...
Tragedija...
To je najbolji potez Juvea u povijesti, pun pogodak...
;)
Tragedija...
To je najbolji potez Juvea u povijesti, pun pogodak...
;)
Guest- Guest
Juve te sezone nebi osvojio scudetto, niti bi tako lako uspostavio dominaciju narednih sezona. oko pirla se sve vrtilo stvarno vrhunski potez fabia paraticia najboljeg sporstkog direktora svijeta
Guest- Guest
Daj ne lupetaj gluposti. Da si više pratio Milan i Pirla tih godina nebi nikad izjavio ovakvu glupost.kingkong7 wrote:pirlo, nisam ni znao koliko je dobar dok nije došao u Juventus. tj u milanu nije ni dolazio na taj način do izražaja, a u Juventusu je dobio potpunu slobodu i odigrao najbolje utakmice karijere. takva kontrola utakmice i diktiranje tempa, razigravanje i dominacija terenom takav igrač teško će se opet pojavit. druga su vremena
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Svugdi je Pirlo bija odličan, vrhunski.kingkong7 wrote:pirlo, nisam ni znao koliko je dobar dok nije došao u Juventus. tj u milanu nije ni dolazio na taj način do izražaja, a u Juventusu je dobio potpunu slobodu i odigrao najbolje utakmice karijere. takva kontrola utakmice i diktiranje tempa, razigravanje i dominacija terenom takav igrač teško će se opet pojavit. druga su vremena
Ako nisi pratio Milan, onda si mogao vidjeti koliko je dobar u dresu Italije.
Guest- Guest
Trola Operle malo...
:D
Pirlo je bija najbolji igrač SP 2006. kad su osvojili Svjetsko...
Nije službeno dobija nagradu, al bija je uvjerljivo najbolji...
;)
:D
Pirlo je bija najbolji igrač SP 2006. kad su osvojili Svjetsko...
Nije službeno dobija nagradu, al bija je uvjerljivo najbolji...
;)
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50