Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
na predavanje koje drži izlječeni od alkoholizma?Sora wrote:Gletre wrote:soro pa ti napušeš preko kompa 0.09 promila a sad se može samo zamisliti koliko je to u realiSora wrote:Ma Marcelkomarcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
Piješ li ti to toliko da su svi oko tebe pijani?
Idem sad na nastavu
Mislis ti....ha ?
Ili ne mislis nikad ?
Ajd sretno i nemoj previše misliti na flašu
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Ne na engleskitre wrote:Nna predavanje koje drži izlječeni od alkoholizma?Sora wrote:Gletre wrote:soro pa ti napušeš preko kompa 0.09 promila a sad se može samo zamisliti koliko je to u realiSora wrote:Ma Marcelkomarcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
Idem sad na nastavu
Mislis ti....ha ?
Ili ne mislis nikad ?
I mislit cu na sto hocu
Jebe ti se konju jedan
muci sore, prcko ce te,....
dijagram-
2015-08-09
što će tebi engleski? imaš najmanje 75 godina i ako ga do sada nisi naučila niti nećeš.Sora wrote:Ne na engleskitre wrote:Nna predavanje koje drži izlječeni od alkoholizma?Sora wrote:Gletre wrote:soro pa ti napušeš preko kompa 0.09 promila a sad se može samo zamisliti koliko je to u realiSora wrote:
Ma Marcelko
Idem sad na nastavu
Mislis ti....ha ?
Ili ne mislis nikad ?
I mislit cu na sto hocu
Jebe ti se konju jedan
jedino ti letiš, pa evo mali savjet...Sora wrote:Ma da je ratnikaNoor wrote:vili40 wrote:čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:i? u čemu je problem?vili40 wrote:
to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:
Ja sam ratni general, sad sam ministar obrane
Morate razumjeti, ja sam ratnik.
To je poniženje. Ja sam ratnik Tako se to ne radi vojniku
što je lagao?
daleko si ti od umne razine na kojoj ti postaje jasno što znači duh ratnika, taj duh ne umire nikada...
Džingis kana . U najmanju ruku.
Eventualno bjesnog bika .
Koji leti.
hvala bogu da ti i takvi nikad niste nit nećete bit niti obični vojnici, a kamo li generalivili40 wrote:da daleko sam ali daleko je i rat,kolko ono jedno 25 godina?Noor wrote:vili40 wrote:čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:i? u čemu je problem?vili40 wrote:
to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:
Ja sam ratni general, sad sam ministar obrane
Morate razumjeti, ja sam ratnik.
To je poniženje. Ja sam ratnik Tako se to ne radi vojniku
što je lagao?
daleko si ti od umne razine na kojoj ti postaje jasno što znači duh ratnika, taj duh ne umire nikada...
ako opet zapuca, rep med noge i gas, jel tak?
RayMabus wrote:Ha ha ahaaa ha ha ha
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2056847
JNA škola...
jbg...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jasambrend wrote:Dobro je on naplatio taj rat, a prikinulo ga sad u planovin za remont karampana pa se malo unervozija...
Otprilike...
A barem malo dostojanstva u Saboru, a ne kafansko ponašanje...
2018-04-10
Najbolji je bio kad se pravdao radnom obvezom cak ni stel ni u lokalnu NZ...i sad se dostoji kritizirat one koji su riskirali najsvetije-vlastiti zivot i zdravlje...Noor wrote:hvala bogu da ti i takvi nikad niste nit nećete bit niti obični vojnici, a kamo li generalivili40 wrote:da daleko sam ali daleko je i rat,kolko ono jedno 25 godina?Noor wrote:vili40 wrote:čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:
i? u čemu je problem?
što je lagao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to radi samo gnoj od ljudivuksadinare wrote:Najbolji je bio kad se pravdao radnom obvezom cak ni stel ni u lokalnu NZ...i sad se dostoji kritizirat one koji su riskirali najsvetije-vlastiti zivot i zdravlje...Noor wrote:hvala bogu da ti i takvi nikad niste nit nećete bit niti obični vojnici, a kamo li generalivili40 wrote:da daleko sam ali daleko je i rat,kolko ono jedno 25 godina?Noor wrote:vili40 wrote:
čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...
Jna skola velis?...a sto je bio onaj koji je spasio srednju bosnu?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ha ha ahaaa ha ha ha
JNA škola...
jbg...
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jna skola velis?...a sto je bio onaj koji je spasio srednju bosnu?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ha ha ahaaa ha ha ha
JNA škola...
jbg...
Spasili su je lokalni dečki svojom borbom :)
2018-04-10
vuksadinare wrote:Jna skola velis?...
Pa što kaja uvijek naglašava, kod Damira je očit manjak elokvencije, a sad vidimo i samokontrole...
2018-04-10
A na nista nije utjecao blaskic?..bio fikus velis..ukras..kordinirao akcije i obrani neki jure iz siskovacaHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jna skola velis?...a sto je bio onaj koji je spasio srednju bosnu?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ha ha ahaaa ha ha ha
JNA škola...
jbg...
2015-09-08
ne talasaj, hektore, voljela bih tebe vidjeti u sličnoj situaciji...franko je odlično prošaoHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jna skola velis?...
Pa što kaja uvijek naglašava, kod Damira je očit manjak elokvencije, a sad vidimo i samokontrole...
vuksadinare wrote:A na nista nije utjecao blaskic?..bio fikus velis..ukras..kordinirao akcije i obrani neki jure iz siskovacaHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jna skola velis?...a sto je bio onaj koji je spasio srednju bosnu?
Pa kažem, puno ljudi je dalo najbolje sebe na obranu, ne možeš jednog pojedinca izdvojiti kao presudnog samo zato što je imao više formalno vojno obrazovanje...
2018-04-10
Noor wrote:ne talasaj, hektore, voljela bih tebe vidjeti u sličnoj situaciji...franko je odlično prošao
Samokontrola, osmijeh i to je to :)
Drugi te mogu isprovocirati samo onoliko koliko im ti sam dozvoliš
2018-04-10
Taj blaskic je bio glavni zapovkednik operativne zone srednja bosna..sto bi momcad bez trenera..nista topovsko mesoHektorović wrote:vuksadinare wrote:A na nista nije utjecao blaskic?..bio fikus velis..ukras..kordinirao akcije i obrani neki jure iz siskovacaHektorović wrote:vuksadinare wrote:Jna skola velis?...a sto je bio onaj koji je spasio srednju bosnu?
Pa kažem, puno ljudi je dalo najbolje sebe na obranu, ne možeš jednog pojedinca izdvojiti kao presudnog samo zato što je imao više formalno vojno obrazovanje...
2015-09-08
on je bio ratnik a sad je predmet sprdnje . htio je moc i vlast i lovu pa mu eto. ratuje sa igrackama danas.
nisam cula sto rekao kad je bacio igracku :)
valjda - vreg ti sricu nosi ili tako nesto ..
nisam cula sto rekao kad je bacio igracku :)
valjda - vreg ti sricu nosi ili tako nesto ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kakve su budale ovi nasi indijanci...kao da je krste pod pritiskom samo zbog zrakoplova..a zaboravljaju budaletine proklete glupe..da je nekidan u srbiji podignuta optuznica protiv krste..i ne vidjeh onog mobiliziranog vidovica kao i druge iz oporbe da su prosvjedovali zbog toga...e moj a.g.matos nemas pojma koliko si bio u pravu a i krleza
2015-09-08
oj hrvatska matiii nemoj tugovatiiiivuksadinare wrote:Kakve su budale ovi nasi indijanci...kao da je krste pod pritiskom samo zbog zrakoplova..a zaboravljaju budaletine proklete glupe..da je nekidan u srbiji podignuta optuznica protiv krste..i ne vidjeh onog mobiliziranog vidovica kao i druge iz oporbe da su prosvjedovali zbog toga...e moj a.g.matos nemas pojma koliko si bio u pravu a i krleza
ajmo sad na trg vikat protiv srba, masona i jugoslavena
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 3 of 17