U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-u-novome-sadu-divljacki-unistena-izlozba-fotografija-o-razaranju-vukovara/936302.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
...i 2010 u pančevu je na isti nacin unistena izlozba......
2015-09-08
izolirani incident...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
I postavili su izložbu da bi bila polupana. Sam autor kaže da ga čudi što je toliko potrajala.
cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
2015-09-08
Ima na B92. Ne seri.vuksadinare wrote:cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
..u biti pametan je....postavio ej mamac...dzango wrote:I postavili su izložbu da bi bila polupana. Sam autor kaže da ga čudi što je toliko potrajala.
2015-09-08
pa gledam one portale koji skacu na sve u hrvatskoj...dzango wrote:Ima na B92. Ne seri.vuksadinare wrote:cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
2015-09-08
dzango wrote:I postavili su izložbu da bi bila polupana. Sam autor kaže da ga čudi što je toliko potrajala.
iz istog razloga se postavljaju i ćirilične ploče u vukovaru
Last edited by Noor on 6/12/2016, 14:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
Koje bre?vuksadinare wrote:pa gledam one portale koji skacu na sve u hrvatskoj...dzango wrote:Ima na B92. Ne seri.vuksadinare wrote:cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...dzango wrote:Koje bre?vuksadinare wrote:pa gledam one portale koji skacu na sve u hrvatskoj...dzango wrote:Ima na B92. Ne seri.vuksadinare wrote:cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
2015-09-08
Oni se slabije ažuriraju. Na informer i Kurir doduše ne idem i ne znam. To su naprrednjačka sranja.vuksadinare wrote:vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...dzango wrote:Koje bre?vuksadinare wrote:pa gledam one portale koji skacu na sve u hrvatskoj...dzango wrote:Ima na B92. Ne seri.vuksadinare wrote:
cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...
kako nece kad ih od malena treniraju.prva rijec koju mali milojica cuje je jasenovac, pa tek onda keva..vuksadinare wrote:cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
2015-10-28
...na nasu oni deset....za razliku do njihmi biramo mutavce i finjake..po principu 'ne bi se stel mesati'...pa tako je kako je..max123 wrote:kako nece kad ih od malena treniraju.prva rijec koju mali milojica cuje je jasenovac, pa tek onda keva..vuksadinare wrote:cak im nema to ni u medijima...i sad zamisli da se to desilo kod nas...fasizacija..ustase na svakom koraku...na zalost....srbi su bolje galamđije i to ti je...max123 wrote:izolirani incident...
2015-09-08
Blic.rs ima vest.dzango wrote:Oni se slabije ažuriraju. Na informer i Kurir doduše ne idem i ne znam. To su naprrednjačka sranja.vuksadinare wrote:vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...dzango wrote:Koje bre?vuksadinare wrote:pa gledam one portale koji skacu na sve u hrvatskoj...dzango wrote:
Ima na B92. Ne seri.
sad vidio..ocito su sad stavilidzango wrote:Blic.rs ima vest.dzango wrote:Oni se slabije ažuriraju. Na informer i Kurir doduše ne idem i ne znam. To su naprrednjačka sranja.vuksadinare wrote:vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...dzango wrote:Koje bre?vuksadinare wrote:
pa gledam one portale koji skacu na sve u hrvatskoj...
2015-09-08
džango im javio.vuksadinare wrote:sad vidio..ocito su sad stavilidzango wrote:Blic.rs ima vest.dzango wrote:Oni se slabije ažuriraju. Na informer i Kurir doduše ne idem i ne znam. To su naprrednjačka sranja.vuksadinare wrote:vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...dzango wrote:
Koje bre?
Guest- Guest
jasta,nemos ti s dripcima na finjaka.ja sam uvik reka da za nas Hrvate(dinaroide) nije becka skola.vidis ti sta dobijes kad dinaroid otidje u najjuzniji njemacki grad,agram.pickastog i pederkastog dvometrasa...vuksadinare wrote:
...na nasu oni deset....za razliku do njihmi biramo mutavce i finjake..po principu 'ne bi se stel mesati'...pa tako je kako je..
2015-10-28
13:16hvuksadinare wrote:sad vidio..ocito su sad stavilidzango wrote:Blic.rs ima vest.dzango wrote:Oni se slabije ažuriraju. Na informer i Kurir doduše ne idem i ne znam. To su naprrednjačka sranja.vuksadinare wrote:vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...dzango wrote:
Koje bre?
Da izvineš, ovo i nije neka vest.
Ja sam glavni.Noor wrote:džango im javio.vuksadinare wrote:sad vidio..ocito su sad stavilidzango wrote:Blic.rs ima vest.dzango wrote:Oni se slabije ažuriraju. Na informer i Kurir doduše ne idem i ne znam. To su naprrednjačka sranja.vuksadinare wrote:
vestionlione,blic,informer,kurir,politika,press..nista...
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» MAMURLUK U NOVOM SADU
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
» Masovni prosvjed protiv Vučića u Novom Sadu
» Skup podrške Milanu Nediću u Novom Sadu
» Aco: Najavljena nova investicija iz Japana u Novom Sadu
» Belorusija:Svajcarska u Novom Sadu
» Masovni prosvjed protiv Vučića u Novom Sadu
» Skup podrške Milanu Nediću u Novom Sadu
» Aco: Najavljena nova investicija iz Japana u Novom Sadu
Page 1 of 9