Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 2 of 17
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....vili40 wrote:ja vidim fala bogu dobro ali zato bih molio novinare da nam ga ne bockaju sa kojekakvim pitanjima jer bi se to opet pretvorilo u show i sramotuNoor wrote:a šta ima objašnjavati, pa jel ne vidiš dobro na filmiću?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:Noor wrote:i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....vili40 wrote:ja vidim fala bogu dobro ali zato bih molio novinare da nam ga ne bockaju sa kojekakvim pitanjima jer bi se to opet pretvorilo u show i sramotuNoor wrote:a šta ima objašnjavati, pa jel ne vidiš dobro na filmiću?
Ja sam ratni general, sad sam ministar obrane
Morate razumjeti, ja sam ratnik.
To je poniženje. Ja sam ratnik Tako se to ne radi vojniku
vili40-
2015-08-02
greška bi bila prihvatiti ismijačinu s odobravanjem
2014-04-16
ne bi bilo loše da se koji puta i nalupaju,to im nitko zamjerio ne bi.Ionako se vrlo lako može dogoditi da te dvije sada zaraćene strane ubrzo sastave tzv.veliku koaliciju pa će se onda ljubiti a sve vodi ka tome.mortal wrote:greška bi bila prihvatiti ismijačinu s odobravanjem
vili40-
2015-08-02
i? u čemu je problem?vili40 wrote:to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:Noor wrote:i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....vili40 wrote:ja vidim fala bogu dobro ali zato bih molio novinare da nam ga ne bockaju sa kojekakvim pitanjima jer bi se to opet pretvorilo u show i sramotuNoor wrote:a šta ima objašnjavati, pa jel ne vidiš dobro na filmiću?
što je lagao?
čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:i? u čemu je problem?vili40 wrote:to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:Noor wrote:i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....vili40 wrote:ja vidim fala bogu dobro ali zato bih molio novinare da nam ga ne bockaju sa kojekakvim pitanjima jer bi se to opet pretvorilo u show i sramotuNoor wrote:a šta ima objašnjavati, pa jel ne vidiš dobro na filmiću?
što je lagao?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:i? u čemu je problem?vili40 wrote:to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:Noor wrote:i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....vili40 wrote:
ja vidim fala bogu dobro ali zato bih molio novinare da nam ga ne bockaju sa kojekakvim pitanjima jer bi se to opet pretvorilo u show i sramotu
što je lagao?
daleko si ti od umne razine na kojoj ti postaje jasno što znači duh ratnika, taj duh ne umire nikada...
da daleko sam ali daleko je i rat,kolko ono jedno 25 godina?Ako nekima taj duh ne umire spustit ih u đunglu pa nek po filipinima traže japance,meni svejedno.Hrvatska gubi rat i svakim danom je sve praznija a mi još o topovima.Noor wrote:vili40 wrote:čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:i? u čemu je problem?vili40 wrote:to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:Noor wrote:
i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....
što je lagao?
daleko si ti od umne razine na kojoj ti postaje jasno što znači duh ratnika, taj duh ne umire nikada...
vili40-
2015-08-02
Dobro je on naplatio taj rat, a prikinulo ga sad u planovin za remont karampana pa se malo unervozija...
darth_vader-
2014-04-17
krsticevic je u 4 gbr od 7 mjeseca 1991...jasambrend wrote:Izgorija ki šibica...valjda mu PTSP još iz Tovarnika proradija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
VuksaDinare kao dragovoljac pristupio tigrovima 24.8.1991...franko Vidovic pristupio ili mobiliziran 1.10.1991 sibenskoj brigadi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HDZ nema alternative.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma Marcelkomarcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
Piješ li ti to toliko da su svi oko tebe pijani?
Cini se da je amerima to i smetalojasambrend wrote:Dobro je on naplatio taj rat, a prikinulo ga sad u planovin za remont karampana pa se malo unervozija...
Te nepoštene namjere
Ipak su oni jedan posteni narod i trgovci..
Ma da je ratnikaNoor wrote:vili40 wrote:čim je ušao u politiku i prigrlio ministarsko mjesto više nije nikakav kurčev ratnik nego političar.To prvo a dalje neću...Noor wrote:i? u čemu je problem?vili40 wrote:to je dopisano kasnije,kad sam ja otvorio toga nije bilo.No dobro,stres je učinio svoje:Noor wrote:
i ti čitaš samo naslove tema, a ne i tekstove na linku...pa pitali su ga i dao im je odgovor....
što je lagao?
Džingis kana . U najmanju ruku.
Eventualno bjesnog bika .
Koji leti.
soro pa ti napušeš preko kompa 0.09 promila a sad se može samo zamisliti koliko je to u realiSora wrote:Ma Marcelkomarcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
marcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
Gletre wrote:soro pa ti napušeš preko kompa 0.09 promila a sad se može samo zamisliti koliko je to u realiSora wrote:Ma Marcelkomarcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
Idem sad na nastavu
Mislis ti....ha ?
Ili ne mislis nikad ?
Bik koji leti
To bi bilo ok za naseg krstija
Jel tak
To bi bilo ok za naseg krstija
Jel tak
na predavanje koje drži izlječeni od alkoholizma?Sora wrote:Gletre wrote:soro pa ti napušeš preko kompa 0.09 promila a sad se može samo zamisliti koliko je to u realiSora wrote:Ma Marcelkomarcellus wrote:trebo je pijanoj seljačini vidoviću stisnut trisku
Idem sad na nastavu
Mislis ti....ha ?
Ili ne mislis nikad ?
Ajd sretno i nemoj previše misliti na flašu
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 2 of 17