Divljački napad na Bugare u Zadru
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Divljački napad na Bugare u Zadru
http://novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Divljacki-napad-u-Zadru-Napadnuti-Bugari-zapaljen-im-automobil
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Divljački napad na Bugare u Zadru
zar oni nisu vasi ortaci,
nakom mujahedina i siptara oni vam dodju treci, triling !
yebati, mi im ne palimo " auta "
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
Istina...u vas je trenutni trend davljenje cetverogodisnjaka po ulicama. :)
Guest- Guest
Ma propala nacija. Moš mislit na što su spali kad im pravdu po ulicama kroje kozojebi iz Afganistana,Sirije i sjeverne Afrike.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
2014-04-22
To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije ni Srebrenica.dzango wrote:To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
2014-04-22
navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:Nije ni Srebrenica.dzango wrote:To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
dobro, taj ima 1o poremecaja.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
zvanicno.
ako je on faca za poredjenje,
onda yebiga.
zasto nije soc. sluzba upozorena,
sud, da se takvom coveku odobri
samostalno vidjenje deteta.
mora da se uspostavi zakonska obaveza
ovavestavanja o zdravstvenom stanju.
2017-05-25
Zanimljivo je kod tebe da su uvijek oni drugi došli provocirati,a kad Toercida negdje dobije batine,onda se psuje mater četnička,komunistička,pravoslavna.vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
2014-04-22
ajde ne kenajvuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
par ljudi u autu provociraju
ti znas sve, moj q
dosli da se malo prosetaju pa najebali
sad znaju gde su
Last edited by pizzon on 13/7/2017, 13:26; edited 1 time in total
2017-05-25
Došli u Zadar a tekma je u Bugarskoj?vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
..cuj....zna se da su levski navijaci ok sa bbb..da veliacjau mladica i karađica..i jos cini mi se da su ok sa delijama...jbg..zajebali se sto su tako mislili i u zadru..jastreb wrote:Zanimljivo je kod tebe da su uvijek oni drugi došli provocirati,a kad Toercida negdje dobije batine,onda se psuje mater četnička,komunistička,pravoslavna.vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
2015-09-08
niej tekma u bugarskoj nego je prva u dugopolju..kod sl+plita..danas..eto koliko si upoznatdzango wrote:Došli u Zadar a tekma je u Bugarskoj?vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
2015-09-08
vuksadinare wrote:..cuj....zna se da su levski navijaci ok sa bbb..da veliacjau mladica i karađica..i jos cini mi se da su ok sa delijama...jbg..zajebali se sto su tako mislili i u zadru..jastreb wrote:Zanimljivo je kod tebe da su uvijek oni drugi došli provocirati,a kad Toercida negdje dobije batine,onda se psuje mater četnička,komunistička,pravoslavna.vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
bedno !
2017-05-25
Nemam pojma. Razumep sam da je tekma u Bulgariji. Šta će u Zadru?vuksadinare wrote:niej tekma u bugarskoj nego je prva u dugopolju..kod sl+plita..danas..eto koliko si upoznatdzango wrote:Došli u Zadar a tekma je u Bugarskoj?vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
Pa dobro. Onda je i Novosađanima znano da hrvatski navijači podiužu ruku uz ZDS,da pjevaju Juru i Bobana i sl,pa su po toj logici imali potpuno pravo kad su one kockaste u NS nagarili sa sikiricama i kosijerima. Jel tako?vuksadinare wrote:..cuj....zna se da su levski navijaci ok sa bbb..da veliacjau mladica i karađica..i jos cini mi se da su ok sa delijama...jbg..zajebali se sto su tako mislili i u zadru..jastreb wrote:Zanimljivo je kod tebe da su uvijek oni drugi došli provocirati,a kad Toercida negdje dobije batine,onda se psuje mater četnička,komunistička,pravoslavna.vuksadinare wrote:navijaci levskog su dosli provocirati....pa tako i prosli
2014-04-22
Ovi iz balkanskog pravoslavnog saveza su valjda prvi počeli...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Aco razbesneo Bugare
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zaredali se napadi na Bugare radi Makedonije u Hrvatskoj
» Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zaredali se napadi na Bugare radi Makedonije u Hrvatskoj
» Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 1 of 5