Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 1 of 1
Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
https://www.index.hr/vijesti/clanak/foxov-voditelj-podivljao-kad-ga-je-povjesnicar-nazvao-placenikom-milijardera/2065739.aspx
Bregman je bio pozvan na intervju u Foxovu emisiju Tucker i intervju je zaista obavljen, ali nikad nije emitiran. No u međuvremenu je procurila snimka intervjua koju je sam Bregman napravio, a iz nje je prilično jasno zašto ga Carlson na kraju nije emitirao.
Naime, Bregman je u samo nekoliko minuta toliko isprovocirao Carlsona da ga je ovaj bijesno nazvao "debilom sitnog mozga" i rekao mu da "se jebe".
https://www.facebook.com/NowThisNews/videos/219996992181353/
Bregman je bio pozvan na intervju u Foxovu emisiju Tucker i intervju je zaista obavljen, ali nikad nije emitiran. No u međuvremenu je procurila snimka intervjua koju je sam Bregman napravio, a iz nje je prilično jasno zašto ga Carlson na kraju nije emitirao.
Naime, Bregman je u samo nekoliko minuta toliko isprovocirao Carlsona da ga je ovaj bijesno nazvao "debilom sitnog mozga" i rekao mu da "se jebe".
https://www.facebook.com/NowThisNews/videos/219996992181353/
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Bregman misli da je jako pametan. Baš me zanima koliko će vremena proći prije nego oboli od neke neizlječive tajanstvene bolesti
2016-11-08
Re: Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Istina da je Tucker plaćenik milijardera, ali to su dobri miljarderi. Miljarderi koji žele slobodno tržište i normalne vrijednosti o imigraciji, u Davosu su marksistički miljarderi tipa Engelse i njegovi nasljednici
mi o vuku..
btw Washington post optuzen zbog fake news $250 000 000
tuzba ide I ostalim lazljivcima koji prodaju lazi I aktivizam pod novinarsrtvo
prckov wrote:mi o vuku..
2016-11-08
Similar topics
» Tucker Carlson nokautirao WHO
» USA: Politički fenomen Tucker Carlson.
» Tucker Carlson u našem susjedstvu
» Tucker Carlson: Mađarska protiv Soroša - bitka za civilizaciju
» Tucker Carlson održao epski govor, srezao Trumpa i posebno Kushnera
» USA: Politički fenomen Tucker Carlson.
» Tucker Carlson u našem susjedstvu
» Tucker Carlson: Mađarska protiv Soroša - bitka za civilizaciju
» Tucker Carlson održao epski govor, srezao Trumpa i posebno Kushnera
Page 1 of 1