Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 16 of 17
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Ti hercegovački kolonizatori scepali su Hrvate i sebi dozvoljavaju i takva idiotska pitanja javno postavljativeber wrote:glupog li pitanja.max123 wrote:veber wrote:
12.03.1992 demobiliziran jer smo odbili ići u ercegovinu.
zasto si(ste) odbio?
Ma gonite se vise
Ne trebamo nikskve lažljivce, švercere, Otimače tuđiega..
Fuck off se
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Nemax123 wrote:ovo mi je dovoljno.ovdje si bio iskren.ovo drugo je sve preseravanje.ja sam znao i slutio odgovor,ali sam ga tija jos jednom cut.ovo na nakristalniji nacin pokazuje zasto smo spali na geografsku kiflicu i zasto su cede na 50ak kilometara od agrama i zasto imamo predstavnika b-hercegovackih Hrvata koji radje obilazi svetosavske derneke u banjaluci i begisu a izbjegava "maticu" rvacku.bas zbog takvih kao sto si ti.i bojim se da vas ima vise nego sto ce biti potrebnih vrba i breza...veber wrote:široki ili uži odgovor?max123 wrote:daj mi molim te odgovori...veber wrote:glupog li pitanja.max123 wrote:
zasto si(ste) odbio?
uži odgovor je taj da BiH nije moja domovina, moja zemlja.
Veber je isoravno postupio
Kao moj brat
Kao i mnogi kpji su znali gdje je granica drzava i tko su neprijatelji Hrvatima
Mi smo spali na kiflicu ?
Vidi idiote , cuvaj svoje a poštuj tuđe
Jel to tko ikada to rekao
Nikakva velika Hrvatska nije moguca l niti ce biti moguca sve dok se poltika u odnosu na srbe postavlja ovako kako ju tvoji COVCI IZ HZHB vode pa malo se grle a mslo kolju
A vrbe i breze ti ja osobno nabijem na kurac
Nema vam vise hitlera
Nema ni glupi Tuđmana kpjeg ste naveli na povijesnu tragediju , da zarati s MUSLIMSNIMA
A sa Srbima potpisuje podjelu Bosne
I jos jednom Nabij si sam vrbu na grbu
Glupo stvorenje
nitko mu ne brani doći u hrvatsku, ionako ljetuje u rvacka, mentalna blokada ga jebe.tre wrote:Klasični kompleksaš i uz to kukavelj do bola. To četničko smeće nema ni truna dostojanstva i hrabrosti da bude barem jedan tren muško, obična četaljska pičketina i ništa drugo.veber wrote:kod govna je sindrom zagreba.
sada živi u vuojebini, stalno dolazi u hr. ima papire od Republike Hrvatske i šupak bi mogao radit u EU ali je njegova mržnja prema hrvatima tolika da se se najede srpskog govna kako bi srao po Domovini. pun frustracija, nedosanjanih snova i život u vukojebini.
veber-
2014-12-30
On kaze da zivi u zagrebuveber wrote:nitko mu ne brani doći u hrvatsku, ionako ljetuje u rvacka, mentalna blokada ga jebe.tre wrote:Klasični kompleksaš i uz to kukavelj do bola. To četničko smeće nema ni truna dostojanstva i hrabrosti da bude barem jedan tren muško, obična četaljska pičketina i ništa drugo.veber wrote:kod govna je sindrom zagreba.
sada živi u vuojebini, stalno dolazi u hr. ima papire od Republike Hrvatske i šupak bi mogao radit u EU ali je njegova mržnja prema hrvatima tolika da se se najede srpskog govna kako bi srao po Domovini. pun frustracija, nedosanjanih snova i život u vukojebini.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
živi u smederevu
živio je prije u voltinom naselju
šupak vulgaris serbian
šupak vulgaris serbian
2014-12-30
Pa sto te nije zvao par puta u kakadu ili kako se zove taj kafic u voltinu..da te 'razuvjeri' ka' k ne zivi van zg-a..veber wrote:živi u smederevu
šupak vulgaris serbian
2015-09-08
pa zvao je, ali ga nije bilo.vuksadinare wrote:Pa sto te nije zvao par puta u kakadu ili kako se zove taj kafic u voltinu..da te 'razuvjeri' ka' k ne zivi van zg-a..veber wrote:živi u smederevu
šupak vulgaris serbian
šupak je s tatom četnikom ošo za srbijo, mlogo lepo mu je.
veber-
2014-12-30
Tko ce ga znati...kod mene ih je bilo najvise u zg-u..iz mog kvarta ih je otislo manje od pola...ko nije imao cistu savjestveber wrote:pa zvao je, ali ga nije bilo.vuksadinare wrote:Pa sto te nije zvao par puta u kakadu ili kako se zove taj kafic u voltinu..da te 'razuvjeri' ka' k ne zivi van zg-a..veber wrote:živi u smederevu
šupak vulgaris serbian
šupak je s tatom četnikom ošo za srbijo, mlogo lepo mu je.
2015-09-08
ma libo me racku.
skompleksirani čedo. ni život u hr nije ga promijenio. četnik otac, četnik sin, srećom ima kći pa dijete nemre bradu pustit.
skompleksirani čedo. ni život u hr nije ga promijenio. četnik otac, četnik sin, srećom ima kći pa dijete nemre bradu pustit.
2014-12-30
Bormes ti o njemu sve znas...ja samo znam da ga zena maltretiraveber wrote:ma libo me racku.
2015-09-08
ma prijetio je kao i ero.vuksadinare wrote:Bormes ti o njemu sve znas...
oba su šupci.
veber-
2014-12-30
Veber me ne voli jer sam svima pokazao da je glup i ne zna osnovnoškolsku matematiku.
crvenkasti-
2014-04-17
Vebere, nisam ja kriv što si ti glup!
crvenkasti-
2014-04-17
Jednom pandur, uvek pandur.vuksadinare wrote:Bormes ti o njemu sve znas...ja samo znam da ga zena maltretiraveber wrote:ma libo me racku.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
eeeee..si siguran..ono..malo zesci hormoni i tako...veber wrote:ma libo me racku.
Guest- Guest
Inače, za one koji to još ne znaju: ja sam Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
ti si sarplaninac..crvenkasti wrote:Inače, za one koji to još ne znaju: ja sam Hrvat!
2015-09-08
u biti da. ( ali nije bio moj izbor)dzango wrote:Jednom pandur, uvek pandur.vuksadinare wrote:Bormes ti o njemu sve znas...ja samo znam da ga zena maltretiraveber wrote:ma libo me racku.
samo ipak postoje razlike. specijala ima svoj odjel
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote:Bormes ti o njemu sve znas...ja samo znam da ga zena maltretiraveber wrote:ma libo me racku.
Nema svoj život pa se bavi tuđim životima.
Bilježi sve i radi arhive, nabraja tko je kad gdje bio i koliko ima godina, gdje živi, koliko djece ima...
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Inače, za one koji to još ne znaju: ja sam Hrvat!
immortal-
2014-04-16
Page 16 of 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 16 of 17