Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Bravo Damire, zapovjedniče moj bivši!
Ko da si mene pita... Neka on tu igračku da čači svom...
Tako triba s ovima šta su bižali iz Sabora kad se glasalo o samostalnosti RH, a i dan danas ruju protiv državne sigurnosti.
Ko da si mene pita... Neka on tu igračku da čači svom...
Tako triba s ovima šta su bižali iz Sabora kad se glasalo o samostalnosti RH, a i dan danas ruju protiv državne sigurnosti.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ko i beljak...bil je u gardi ali lupao strazu kod trafostanice u svetoj nedjelji..koji put otisao blizu samoborske vojarne jna..i to je to...kasnije obilazio samoborske diskoteke u maskirnoj uniformimarcellus wrote:vuksadinare wrote:..to nisam znal..marcellus wrote:veber wrote:06.01.1990 mobiliziran u ondašnju miliciju
12.03.1992 demobiliziran jer smo odbili ići u ercegovinu.
(14.03.1992 se oženio)
05.04.1994 stavio se na raspolaganje OS, sjećam se dana jer se ubio Curt.
a, to što ti nisi bio nigdje nije stvar osude, netko je morao i radit.
veber, ja sam bar dva meseca bil na terenu, ti se nis' maknul iz zagreba...
ma u biti sam drkao kurac u velikoj ludini, tamo kraj gradiške, praktički ništa... tuko stražu.
ok mi smo bar bili u šumi, točnije usred neke ogromne plantaže s jezerom i sranjima...
de javi mi se na pp, treba mi jedan izvor koji si ovdje stavljao o srbljima.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
marcellus wrote:vuksadinare wrote:ko i beljak...bil je u gardi ali lupao strazu kod trafostanice u svetoj nedjelji..koji put otisao blizu samoborske vojarne jna..i to je to...kasnije obilazio samoborske diskoteke u maskirnoj uniformimarcellus wrote:vuksadinare wrote:..to nisam znal..marcellus wrote:
ma u biti sam drkao kurac u velikoj ludini, tamo kraj gradiške, praktički ništa... tuko stražu.
ok mi smo bar bili u šumi, točnije usred neke ogromne plantaže s jezerom i sranjima...
Jesi ubio kojeg četnika?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:ko i beljak...bil je u gardi ali lupao strazu kod trafostanice u svetoj nedjelji..koji put otisao blizu samoborske vojarne jna..i to je to...kasnije obilazio samoborske diskoteke u maskirnoj uniformimarcellus wrote:vuksadinare wrote:
..to nisam znal..
Jesi ubio kojeg četnika?
ne, pobjegli su čim je HV došla blizu
Dobio sam tvoju poruku ali ti je blokirano primanje pp u postavkama pa ti ne mogu vratiti. Probaj to zrihtati u postavkama profila da ti mogu poslati pptre wrote:de javi mi se na pp, treba mi jedan izvor koji si ovdje stavljao o srbljima.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
Ja jesam na kamare, i tebe bi da si mi došao pod nišancrvenkasti wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:ko i beljak...bil je u gardi ali lupao strazu kod trafostanice u svetoj nedjelji..koji put otisao blizu samoborske vojarne jna..i to je to...kasnije obilazio samoborske diskoteke u maskirnoj uniformimarcellus wrote:vuksadinare wrote:
..to nisam znal..
Jesi ubio kojeg četnika?
pa ako se zagreb prostire do pokuplja i like, da bio sam samo u zagrebu.marcellus wrote:veber wrote:06.01.1990 mobiliziran u ondašnju miliciju
(14.03.1992 se oženio)
05.04.1994 stavio se na raspolaganje OS, sjećam se dana jer se ubio Curt.
a, to što ti nisi bio nigdje nije stvar osude, netko je morao i radit.
veber-
2014-12-30
glupog li pitanja.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
veber-
2014-12-30
probaj sad...tre wrote:Dobio sam tvoju poruku ali ti je blokirano primanje pp u postavkama pa ti ne mogu vratiti. Probaj to zrihtati u postavkama profila da ti mogu poslati pptre wrote:de javi mi se na pp, treba mi jedan izvor koji si ovdje stavljao o srbljima.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Šljakamax123 wrote:probaj sad...tre wrote:Dobio sam tvoju poruku ali ti je blokirano primanje pp u postavkama pa ti ne mogu vratiti. Probaj to zrihtati u postavkama profila da ti mogu poslati pptre wrote:de javi mi se na pp, treba mi jedan izvor koji si ovdje stavljao o srbljima.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
tre wrote:Ja jesam na kamare, i tebe bi da si mi došao pod nišancrvenkasti wrote:
Jesi ubio kojeg četnika?
daj mi molim te odgovori...veber wrote:glupog li pitanja.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
2015-10-28
široki ili uži odgovor?max123 wrote:daj mi molim te odgovori...veber wrote:glupog li pitanja.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
uži odgovor je taj da BiH nije moja domovina, moja zemlja.
pogotovo ne kada razni eroi osnivaju novomeštanske, ljubljanske i minkenske bojne.
a, može i šira elaboracija bijega ercegovačkih šupaka po evropi dok su dečki iz međimurja, podravine, zagreba išli u vukojebinu.
i onom šupku eri, za razmišljanje, čujem se sa etnom koji je iz kanade došao borit se u HV, a šupku eri je bio problem iz slovenije doći.
zato smo odbili otići u bosnu. mada s današnjeg stajališta mi je žao jer su nas slali u orašje, a posavljaci su LJUDINE, no u životu nema nazad.
veber-
2014-12-30
tre wrote:Ja jesam na kamare, i tebe bi da si mi došao pod nišancrvenkasti wrote:
Jesi ubio kojeg četnika?
Zar ti ne bi bilo žao?
Da si me tad ubio, nikad ne bih postao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
ovo mi je dovoljno.ovdje si bio iskren.ovo drugo je sve preseravanje.ja sam znao i slutio odgovor,ali sam ga tija jos jednom cut.ovo na nakristalniji nacin pokazuje zasto smo spali na geografsku kiflicu i zasto su cede na 50ak kilometara od agrama i zasto imamo predstavnika b-hercegovackih Hrvata koji radje obilazi svetosavske derneke u banjaluci i begisu a izbjegava "maticu" rvacku.bas zbog takvih kao sto si ti.i bojim se da vas ima vise nego sto ce biti potrebnih vrba i breza...veber wrote:široki ili uži odgovor?max123 wrote:daj mi molim te odgovori...veber wrote:glupog li pitanja.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
uži odgovor je taj da BiH nije moja domovina, moja zemlja.
2015-10-28
eto, imam i ja pitanje za tebe.max123 wrote:ovo mi je dovoljno.ovdje si bio iskren.ovo drugo je sve preseravanje.ja sam znao i slutio odgovor,ali sam ga tija jos jednom cut.
zašto bi ja išao u beha dok beha građani bježe iz nje. tu ne mislim na muje niti na srbe. zašto bi ja išao u ercegovinu dok ero drka kurac u novom mestu i ima 37 godina, a njegov vršnjak dođe iz kanade i bori se u hrvatskim postrojbama. tko je tu lud?
i danas mi je žao što nisam otišao za posavinu. jer su to stvarno HRVATI, a kockastoglavima je rvacke, nemeže, bankomat.
ali za prolivenim mlikom ne plačeš.
veber-
2014-12-30
Ne, ni onda mi nije bilo žao tamaniti četničku gamad a bome ni danas. Da ste ljudi pa ajde de ali vi niste ljudi pa stoga nema ni samilosti prema takvom okotu kao što ste vi.crvenkasti wrote:tre wrote:Ja jesam na kamare, i tebe bi da si mi došao pod nišancrvenkasti wrote:
Jesi ubio kojeg četnika?
Zar ti ne bi bilo žao?
kod govna je sindrom zagreba.tre wrote:Ne, ni onda mi nije bilo žao tamaniti četničku gamad a bome ni danas. Da ste ljudi pa ajde de ali vi niste ljudi pa stoga nema ni samilosti prema takvom okotu kao što ste vi.crvenkasti wrote:tre wrote:Ja jesam na kamare, i tebe bi da si mi došao pod nišancrvenkasti wrote:
Jesi ubio kojeg četnika?
Zar ti ne bi bilo žao?
sada živi u vuojebini, stalno dolazi u hr. ima papire od Republike Hrvatske i šupak bi mogao radit u EU ali je njegova mržnja prema hrvatima tolika da se se najede srpskog govna kako bi srao po Domovini. pun frustracija, nedosanjanih snova i život u vukojebini.
veber-
2014-12-30
Klasični kompleksaš i uz to kukavelj do bola. To četničko smeće nema ni truna dostojanstva i hrabrosti da bude barem jedan tren muško, obična četaljska pičketina i ništa drugo.veber wrote:kod govna je sindrom zagreba.tre wrote:Ne, ni onda mi nije bilo žao tamaniti četničku gamad a bome ni danas. Da ste ljudi pa ajde de ali vi niste ljudi pa stoga nema ni samilosti prema takvom okotu kao što ste vi.crvenkasti wrote:tre wrote:Ja jesam na kamare, i tebe bi da si mi došao pod nišancrvenkasti wrote:
Jesi ubio kojeg četnika?
Zar ti ne bi bilo žao?
sada živi u vuojebini, stalno dolazi u hr. ima papire od Republike Hrvatske i šupak bi mogao radit u EU ali je njegova mržnja prema hrvatima tolika da se se najede srpskog govna kako bi srao po Domovini. pun frustracija, nedosanjanih snova i život u vukojebini.
Ti hercegovački kolonizatori scepali su Hrvate i sebi dozvoljavaju i takva idiotska pitanja javno postavljativeber wrote:glupog li pitanja.max123 wrote:veber wrote:
zasto si(ste) odbio?
Ma gonite se vise
Ne trebamo nikskve lažljivce, švercere, Otimače tuđiega..
Fuck off se
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 15 of 17