Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
ja sam odgovorio jer su me pitali...a da ti napisem koja sam ja ratista prosao mislimkako kaze drug jastreb 'ratiosta odmaralista'...gospic,petrinja,covac,novska,bosanska posavina,olujaveber wrote:bio je 6mjeseci. jedva je čekao da se objavi registar branitelja da narcisoidno pročita svoje ime.kaya wrote:bio si tri mjeseca u ratu i pises o ta tri mjeseca 25 godina.
pa jebote ..
tre, dijagram, mara, alexandar22 i još dio ekipe koji su bili od početka pa do kraja ne mogu se mjeriti sa vučkovim zaslugama, jerbo je sam s boškom buhom oslobodio pola like.
neka mi dijagram oprosti na iznošenju osobnih podataka, jučer smo bili na kavi, čuo se s marom. dijagram je tri puta bio ranjen. desna ruka mu je u kurcu. nikad, ali baš nikad nije to napisao. prošao je ratišta i uvijek se vraćao. a Adem Vuchiqi priča o 6 mjeseci i stravi i užasu, a nije ni bio blizu gdje je bio tre ili mara ili alex22.
i sve je to odraz naše države.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja se ne stidim toga...a i za istale se zna di su bili..pa sami su rekli di su bili..narocito u prepucavanju sa đangom.stanojkom...uostalom rekao sma da mi je to profesionalni hobi...newuser wrote:Prestani pričati o svom ratnom putu, pravi vojnici to nikada ne čine, pogotovo ne po forumima...vuksadinare wrote:nisam bio tri mjesca vac sest mjesci i to u najgore vrijeme...nego necu da mene i moje suborce opanjkavaju ini koje si sajlama morao hvatati..ioni..koji misle da su 'zrtve' i 'pakao' prosli jer im je netko prodao forekaya wrote:pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
I da ste otisli u rat boriti se bez potrebe
Moglo se i dogovorno rijesiti sve i mirnim putem
nego ne daj ne kenjaj vise
bio si tri mjeseca u ratu i pises o ta tri mjeseca 25 godina.
pa jebote ..
2015-09-08
Ma oktre wrote:baba ne lupetaj, nije moglo biti nikakvog dogovora jer su srbi imali sve u svojim rukama i odlučili su praviti veliku srbiju. Te svoje priče objesi mačku o rep i jedini koji su izmanipulirani glupošću su takvi kao ti. Reklo bi se da mudrost dolazi s godinama no kod tebe je to u potpunosti zakazalo. Satkana si od mržnje i gluposti koje si sisala cijeli život i za to nema pomoćiSora wrote:Jesu vas izmanipuliralitre wrote:koji si ti balvan to nije humanoSora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
KO i srbe s druge strane
Ne kuzim cemu se to čudiš
Tko bi normalan isao gubiti zivot i glavu u torbu nosio ?
I Hrvati su htjeli Veliku hrvatsku
Te su dvije cinjenice povijesni Povezane
I vremenski
E sad
Sto je vise tog uspjelo Srbima a ne Hrvatima . To se nikada necete pitati zast
Jer ste glupi i tu nema pomoci
opet lupetaš, jedva smo svoje branili a da bi otimali tuđe. ako misliš da smo htjelk uštiniti u bih nešto zašto smo je priznali koji kiki među prvima. I treće Hrvati nikada nisu nikome ni metra oteli, samo se teritorij smanjivao pogotovo u bih koje su tvoji turci oteli i tamo ostavili tvoje pretkeSora wrote:Ma oktre wrote:baba ne lupetaj, nije moglo biti nikakvog dogovora jer su srbi imali sve u svojim rukama i odlučili su praviti veliku srbiju. Te svoje priče objesi mačku o rep i jedini koji su izmanipulirani glupošću su takvi kao ti. Reklo bi se da mudrost dolazi s godinama no kod tebe je to u potpunosti zakazalo. Satkana si od mržnje i gluposti koje si sisala cijeli život i za to nema pomoćiSora wrote:Jesu vas izmanipuliralitre wrote:koji si ti balvan to nije humanoSora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
KO i srbe s druge strane
Ne kuzim cemu se to čudiš
Tko bi normalan isao gubiti zivot i glavu u torbu nosio ?
I Hrvati su htjeli Veliku hrvatsku
Te su dvije cinjenice povijesni Povezane
I vremenski
E sad
Sto je vise tog uspjelo Srbima a ne Hrvatima . To se nikada necete pitati zast
Jer ste glupi i tu nema pomoci
a cuj, ne znam jesi primjetio al prvu trojicu , cetvrtog ne znam upravo iz tog razloga zaobidem u podjebavanjima pa i kad se ne slazem. nikad necu biti bezobrszna prema a znas da mogu :)veber wrote:bio je 6mjeseci. jedva je čekao da se objavi registar branitelja da narcisoidno pročita svoje ime.kaya wrote:bio si tri mjeseca u ratu i pises o ta tri mjeseca 25 godina.
pa jebote ..
tre, dijagram, mara, alexandar22 i još dio ekipe koji su bili od početka pa do kraja ne mogu se mjeriti sa vučkovim zaslugama, jerbo je sam s boškom buhom oslobodio pola like.
neka mi dijagram oprosti na iznošenju osobnih podataka, jučer smo bili na kavi, čuo se s marom. dijagram je tri puta bio ranjen. desna ruka mu je u kurcu. nikad, ali baš nikad nije to napisao. prošao je ratišta i uvijek se vraćao. a Adem Vuchiqi priča o 6 mjeseci i stravi i užasu, a nije ni bio blizu gdje je bio tre ili mara ili alex22.
i sve je to odraz naše države.
mada oni i nisu cardaklije tipicne a i nesto pametno procitasas
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to preko ferijalnog saveza ili parcijalno?vuksadinare wrote:ja sam odgovorio jer su me pitali...a da ti napisem koja sam ja ratista prosao mislimkako kaze drug jastreb 'ratiosta odmaralista'...gospic,petrinja,covac,novska,bosanska posavina,oluja
kaj misliš da si jedini koji je bio u ratu?
veber-
2014-12-30
ne hvalim se..nego u raspravama koristim argumente i dokaze...a ne jebavanjem mater ovome ili onome...a to sto nekog ceska ja nisam tome kriv...rasprave su takve kakve su..ovo je forumveber wrote:to preko ferijalnog saveza ili parcijalno?vuksadinare wrote:ja sam odgovorio jer su me pitali...a da ti napisem koja sam ja ratista prosao mislimkako kaze drug jastreb 'ratiosta odmaralista'...gospic,petrinja,covac,novska,bosanska posavina,oluja
2015-09-08
znam, ali znaš i alexa s onog foruma.kaya wrote:a cuj, ne znam jesi primjetio al prvu trojicu , cetvrtog ne znam upravo iz tog razloga zaobidem u podjebavanjima pa i kad se ne slazem. nikad necu biti bezobrszna prema a znas da mogu :)
mada oni i nisu cardaklije tipicne a i nesto pametno procitasas
nitko od njih te ne doživljava negativno, a vuk sere. ova ekipa je prošla sito i rešeto, kak bi braća srbi rekli.
veber-
2014-12-30
of kors.vuksadinare wrote:ne hvalim se..nego u raspravama koristim argumente i dokaze...a ne jebavanjem mater ovome ili onome...a to sto nekog ceska ja nisam tome kriv...rasprave su takve kakve su..ovo je forumveber wrote:to preko ferijalnog saveza ili parcijalno?vuksadinare wrote:ja sam odgovorio jer su me pitali...a da ti napisem koja sam ja ratista prosao mislimkako kaze drug jastreb 'ratiosta odmaralista'...gospic,petrinja,covac,novska,bosanska posavina,oluja
ovdje jebavaju mater ero, sora i još dva tri avatara.
ne doživljavam to kao prijetnju.
veber-
2014-12-30
tako i onaj idiot amper na pdf nogomet...kad kritiziram zadrugu NH..pita on mene 'koliko si love dao za hajduk kad kritiziras udrugu i klub'..on koji nikad nije dao lovu osim kupovine karti kao tisuce drugih...kad sam mu doznacio da sam dao 2000 kuna za dioncie kluba...sad se pravi mutav i izbjegava moja pitanja...koliko ej on dao..ah da jos je pitao sto se hvalim time..pa pitao si me blesane..pa sad ispada da se ja hvalim...veber wrote:of kors.vuksadinare wrote:ne hvalim se..nego u raspravama koristim argumente i dokaze...a ne jebavanjem mater ovome ili onome...a to sto nekog ceska ja nisam tome kriv...rasprave su takve kakve su..ovo je forumveber wrote:to preko ferijalnog saveza ili parcijalno?vuksadinare wrote:ja sam odgovorio jer su me pitali...a da ti napisem koja sam ja ratista prosao mislimkako kaze drug jastreb 'ratiosta odmaralista'...gospic,petrinja,covac,novska,bosanska posavina,oluja
ovdje jebavaju mater ero, sora i još dva tri avatara.
ne doživljavam to kao prijetnju.
2015-09-08
isto sto krepilka sora tvrdi da su hrvati izdali muslimane..a tko je pohodio slobu u beograd na 'historijski muslimansko srpski dogovor' u sedmom mjesecu 1991 kad ej hrvatska bila vec napadnuta?...otisli su tada utjecajni musliamnski politicari i akademici muhamed tunjo filopovic,adil zulfikarpasic uz blagoslov alije...no slobo ih nije jebao 2% i otkantaoih je..a onda krepilka sora kaze 'moglo je proc bez rata i dogovoriti se'...o viliju necu...
2015-09-08
a zasto bi im uopce hrvati bili duzni cuvati guzicu?vuksadinare wrote:isto sto krepilka sora tvrdi da su hrvati izdali muslimane..
iz ove perspektive se vidi da to ni najmanje nisu zasluzili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zato jel fata izmisljaga i izmislja te lazno optuzuje...vec sam je sto puta argumentima poklopio i en odustaje..jos vrijeđa...ako joj ne povjerujes...ona kaze mi izdali muslimane?..tuđman u sedmom mjesecu 1991 moli aliju da na neki nacin oteza jna koaj je vec tada kretala iz bh-a u napade na hravtsku i mobilizirajuci tamosnji to te saljuci ih u hrvatsku...alija odgovara 'evo samo sto nisam' a istovremeno potajno salje tunju filipovica i adil zulfikarpasica na tajni sastanak sa slobom u beograd radi postizanaj 'historisjkog srpsko muslimanskog sporazuuma i dogovora'..onda tuđman dijelio sa slobom bh-a...a da ne pricam da je ejdna citava brigada u 5 banjaluckom korpusu koji je napadao zapadnu slavoniju 1991 bila sastavljena od muslimana...koji su se hvalili u kamere kako su dosli tamaniti 'ustase' ko ne vjeruje neka pogleda dokumentarac 'komšije 2'...sa oriđiđi snimkamakaya wrote:a zasto bi im uopce hrvati bili duzni cuvati guzicu?vuksadinare wrote:isto sto krepilka sora tvrdi da su hrvati izdali muslimane..
2015-09-08
fata je fata, a dva put je dva put.
2014-12-30
Eroo wrote:Ko? Mesić? Kažu da on zna ruski. Valjda onih par slogana šta ih je ponavlja 10 godina, a la "neka institucije rade svoj posao"Gnječ wrote:koji odron.
i još jednu, ne mogu se sad sitit...nešto o resursima...
koja kontra u pizdu mile matere evo sav sam se uzrujao moram popit ljekić...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:zato jel fata izmisljaga i izmislja te lazno optuzuje...vec sam je sto puta argumentima poklopio i en odustaje..jos vrijeđa...ako joj ne povjerujes...ona kaze mi izdali muslimane?..tuđman u sedmom mjesecu 1991 moli aliju da na neki nacin oteza jna koaj je vec tada kretala iz bh-a u napade na hravtsku i mobilizirajuci tamosnji to te saljuci ih u hrvatsku...alija odgovara 'evo samo sto nisam' a istovremeno potajno salje tunju filipovica i adil zulfikarpasica na tajni sastanak sa slobom u beograd radi postizanaj 'historisjkog srpsko muslimanskog sporazuuma i dogovora'..onda tuđman dijelio sa slobom bh-a...a da ne pricam da je ejdna citava brigada u 5 banjaluckom korpusu koji je napadao zapadnu slavoniju 1991 bila sastavljena od muslimana...koji su se hvalili u kamere kako su dosli tamaniti 'ustase' ko ne vjeruje neka pogleda dokumentarac 'komšije 2'...sa oriđiđi snimkamakaya wrote:a zasto bi im uopce hrvati bili duzni cuvati guzicu?vuksadinare wrote:isto sto krepilka sora tvrdi da su hrvati izdali muslimane..
sad ti i sora smeta? slabom kurcu svaka dlaka smeta...ali kad vi nju častite uvredama onda je to društveno poželjno ponašanje.
Guest- Guest
ja je donedavno nisam vrijeđao ali vidim da pomoci nije bilo i sa mojom uljuđenosti prema njoj dapace ona je pocela mene vrijeđati..jos prije dok sam ja to izbjegavao..sto ima granice ima graniceGnječ wrote:vuksadinare wrote:zato jel fata izmisljaga i izmislja te lazno optuzuje...vec sam je sto puta argumentima poklopio i en odustaje..jos vrijeđa...ako joj ne povjerujes...ona kaze mi izdali muslimane?..tuđman u sedmom mjesecu 1991 moli aliju da na neki nacin oteza jna koaj je vec tada kretala iz bh-a u napade na hravtsku i mobilizirajuci tamosnji to te saljuci ih u hrvatsku...alija odgovara 'evo samo sto nisam' a istovremeno potajno salje tunju filipovica i adil zulfikarpasica na tajni sastanak sa slobom u beograd radi postizanaj 'historisjkog srpsko muslimanskog sporazuuma i dogovora'..onda tuđman dijelio sa slobom bh-a...a da ne pricam da je ejdna citava brigada u 5 banjaluckom korpusu koji je napadao zapadnu slavoniju 1991 bila sastavljena od muslimana...koji su se hvalili u kamere kako su dosli tamaniti 'ustase' ko ne vjeruje neka pogleda dokumentarac 'komšije 2'...sa oriđiđi snimkamakaya wrote:a zasto bi im uopce hrvati bili duzni cuvati guzicu?vuksadinare wrote:isto sto krepilka sora tvrdi da su hrvati izdali muslimane..
sad ti i sora smeta? slabom kurcu svaka dlaka smeta...ali kad vi nju častite uvredama onda je to društveno poželjno ponašanje.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja je donedavno nisam vrijeđao ali vidim da pomoci nije bilo i sa mojom uljuđenosti prema njoj dapace ona je pocela mene vrijeđati..jos prije dok sam ja to izbjegavao..sto ima granice ima graniceGnječ wrote:vuksadinare wrote:zato jel fata izmisljaga i izmislja te lazno optuzuje...vec sam je sto puta argumentima poklopio i en odustaje..jos vrijeđa...ako joj ne povjerujes...ona kaze mi izdali muslimane?..tuđman u sedmom mjesecu 1991 moli aliju da na neki nacin oteza jna koaj je vec tada kretala iz bh-a u napade na hravtsku i mobilizirajuci tamosnji to te saljuci ih u hrvatsku...alija odgovara 'evo samo sto nisam' a istovremeno potajno salje tunju filipovica i adil zulfikarpasica na tajni sastanak sa slobom u beograd radi postizanaj 'historisjkog srpsko muslimanskog sporazuuma i dogovora'..onda tuđman dijelio sa slobom bh-a...a da ne pricam da je ejdna citava brigada u 5 banjaluckom korpusu koji je napadao zapadnu slavoniju 1991 bila sastavljena od muslimana...koji su se hvalili u kamere kako su dosli tamaniti 'ustase' ko ne vjeruje neka pogleda dokumentarac 'komšije 2'...sa oriđiđi snimkamakaya wrote:a zasto bi im uopce hrvati bili duzni cuvati guzicu?vuksadinare wrote:isto sto krepilka sora tvrdi da su hrvati izdali muslimane..
momče, ako si izdržao granate na ratištu i gledao smrti u oči sad se bojiš jedne žene? da ti nisi falsificirao svoj ratni put?
Guest- Guest
ljekić ti je potreban, daleko od toga da nije. no ti si naš lakmus papir.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ko? Mesić? Kažu da on zna ruski. Valjda onih par slogana šta ih je ponavlja 10 godina, a la "neka institucije rade svoj posao"Gnječ wrote:koji odron.
ero, ero je stari udbaš i vjetrokaz. kako vjetar puše on se okrene.
veber-
2014-12-30
..ja da se bojim sore?... ..nego jednostavno ne mogu odsutjeti na ocigledne lazi bez argumentacije...evo npr..danas jedne ocigledne lazi..abaz arslanagic(uzgred naravno musliman) stvorio hrvatski rukomet? ...kao prvo koliko je to bio njena laz govori o tome..da abaz je vrlo malo radio u muskom rukometu gotovo nikako..vec je radio u zenskom rukometu i ne strogo samo u hrvatskoj vec jedan dio..radio je u bh-a,sloveniji,svicarsjkoj isto koliko u hrvatskoj....druga laz abaz arslanagic nije rođen u hercegovini kako je tvrduila vec u derventi..ako vjeruje da ja lazem neka provjeri na wikijuGnječ wrote:vuksadinare wrote:ja je donedavno nisam vrijeđao ali vidim da pomoci nije bilo i sa mojom uljuđenosti prema njoj dapace ona je pocela mene vrijeđati..jos prije dok sam ja to izbjegavao..sto ima granice ima graniceGnječ wrote:vuksadinare wrote:zato jel fata izmisljaga i izmislja te lazno optuzuje...vec sam je sto puta argumentima poklopio i en odustaje..jos vrijeđa...ako joj ne povjerujes...ona kaze mi izdali muslimane?..tuđman u sedmom mjesecu 1991 moli aliju da na neki nacin oteza jna koaj je vec tada kretala iz bh-a u napade na hravtsku i mobilizirajuci tamosnji to te saljuci ih u hrvatsku...alija odgovara 'evo samo sto nisam' a istovremeno potajno salje tunju filipovica i adil zulfikarpasica na tajni sastanak sa slobom u beograd radi postizanaj 'historisjkog srpsko muslimanskog sporazuuma i dogovora'..onda tuđman dijelio sa slobom bh-a...a da ne pricam da je ejdna citava brigada u 5 banjaluckom korpusu koji je napadao zapadnu slavoniju 1991 bila sastavljena od muslimana...koji su se hvalili u kamere kako su dosli tamaniti 'ustase' ko ne vjeruje neka pogleda dokumentarac 'komšije 2'...sa oriđiđi snimkamakaya wrote:
a zasto bi im uopce hrvati bili duzni cuvati guzicu?
momče, ako si izdržao granate na ratištu i gledao smrti u oči sad se bojiš jedne žene? da ti nisi falsificirao svoj ratni put?
2015-09-08
veber wrote:ljekić ti je potreban, daleko od toga da nije. no ti si naš lakmus papir.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ko? Mesić? Kažu da on zna ruski. Valjda onih par slogana šta ih je ponavlja 10 godina, a la "neka institucije rade svoj posao"Gnječ wrote:koji odron.
ero, ero je stari udbaš i vjetrokaz. kako vjetar puše on se okrene.
što se mene tiče mogu svi hrvati drop dead pogotovo ero. on misli da sam ja ljevičar što li? pa mi puca kontru sa mesićem a ja sam prvi koji bi mesića likvidirao puca mi kurac za mesića i sve rvacke političare. svi isto misle i isti im je cilj i prije i danas: kako nešto pokrasti. iz jednopartijskog jednoumlja prešli su u višepartijsko jednoumlje koje zovu demokracija.
Guest- Guest
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 12 of 17