Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Pa glevuksadinare wrote:dobro mi smo isli kao nehumani...daj odi rokni se majke ti i spasi sve oko sebe...Sora wrote:Inace
Partizani su isli u rat isto bez oruzja
Imali su daleko vise neprijatelja nego ovi u DR
Imali su međutim ciljeve daleko humsnije i sire
I da
Nije bilo toliko ptsp ili samoubojstava
Hmm
Usporedi rezultate borbe
Pa sve ti bude jasno
Jel tak
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
fakat nisi normalna..subnor nije imao uticaja?...pa zasto onda kretencino zenska..cak i tvoji ljevicari onda uspoređuju braniteljske udruge sa subnorom..o grome pogodi me...sa kim ja ulazim u raspravu..sa primjerom cistog krepilizmaSora wrote:A nakon 30 godina po završetku rata SUBNOR nije imao nikakav utjecaj na drustvo
Ni slicno ovom danas kpji se petlja u kulturnu politiku, u sve zivo
A lepe pemzije ima i dosađuje se od nerada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahahhahahahaaaaa...ja bum poludel!!!Jebla te radna obveza da te jebala.vuksadinare wrote:rekao si vili da si imao radnu obvezu?...nemoj sad muljati kao neki....mogu te i citirati...isao sam ja na ohoho ispracaja...i to dok su se jos mnogi kupali na moru...kupio sam ostatke onih koje je raznjela granata..povracao sam kad je mog zapovjednika dva metra do mene pogodio snajper...u glavu i trbuh..a on doslovce na zemlji poplavio i skvrcio se...vili40 wrote:pa što sam ja to priznao???Da sam branitelj i da imam spomenicu.I da sam u nedostatku profesionalaca držao počasnu svojim poginulim suborcima a ako si išao po ispračajima onda znaš kako je to?Pa koji je vama kurac?vuksadinare wrote:a sto sam krivo rekao?..pa sam si to priznao ja sam samo ponovio sto si rekao..je'l istina ili nije to?..onda ces sam sebe demantirativili40 wrote:e vuče koji si ti papak za nepovjerovat.Razumijem nurku kad treska o ratničkom duhu ali ti si stvarno papak.vuksadinare wrote:
Najbolji je bio kad se pravdao radnom obvezom cak ni stel ni u lokalnu NZ...i sad se dostoji kritizirat one koji su riskirali najsvetije-vlastiti zivot i zdravlje...
vili40-
2015-08-02
pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
I da ste otisli u rat boriti se bez potrebe
Moglo se i dogovorno rijesiti sve i mirnim putem
nego ne daj ne kenjaj vise
bio si tri mjeseca u ratu i pises o ta tri mjeseca 25 godina.
pa jebote ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam bio tri mjesca vac sest mjesci i to u najgore vrijeme...nego necu da mene i moje suborce opanjkavaju ini koje si sajlama morao hvatati..ioni..koji misle da su 'zrtve' i 'pakao' prosli jer im je netko prodao forekaya wrote:pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
pa jebote ..
2015-09-08
kaya wrote:
pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi ,
Podrijetlom. Danas su tribbles iz Star Trek serijala, ako znaš o čemu govorim.
Guest- Guest
Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
što se vi u bosni niste dogovorili sa slobom majku li ti jebem pokvarenu
dobro daj ne drami vise, ziher nisi ni vidio cetnika.vuksadinare wrote:nisam bio tri mjesca vac sest mjesci i to u najgore vrijeme...nego necu da mene i moje suborce opanjkavaju ini koje si sajlama morao hvatati..ioni..koji misle da su 'zrtve' i 'pakao' prosli jer im je netko prodao forekaya wrote:pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
pa jebote ..
tolko o tom ne pise ni tre iz vukovara sto je ipak specifikum ratovanja zbog blizine .
ono .. otvoris prozor cetnik, odes na wc cetnik skace kroz prozor
2015-08-15
Što se tiče Krstičevića, njegova ratna karijera je besprijekorna bez obzira imao on formalno vojno obrazovanje koje mu se pripisuje ili ne, a o tome su ponajmanje pozvani suditi primjerci sroljave iskompleksirane četničke stoke na forumu.
Hoće li biti dobar ministar obrane ili neće, poput Kotromanovića koji je odradio solidan posao, a onda zabrljao uništavanjem Migova u Ukrajini, ostaje da se vidi.
Ocjena o tome će ovisiti prije svega hoće li proći njegova inicijativa za nabavkom F-16 Block 70/72, makar u manjem broju komada od predviđenih 12 za Baraka.
Tada će mu i saborski redikuli biti prisiljeni zapljeskati, posebno ako se u neizbježnom budućem ratu ti primjerci F-16 aviona pokažu kao ključni u pobjedi protiv neprijatelja na pravom bojnom polju, onom daleko od saborskog kokošinjca.
Hoće li biti dobar ministar obrane ili neće, poput Kotromanovića koji je odradio solidan posao, a onda zabrljao uništavanjem Migova u Ukrajini, ostaje da se vidi.
Ocjena o tome će ovisiti prije svega hoće li proći njegova inicijativa za nabavkom F-16 Block 70/72, makar u manjem broju komada od predviđenih 12 za Baraka.
Tada će mu i saborski redikuli biti prisiljeni zapljeskati, posebno ako se u neizbježnom budućem ratu ti primjerci F-16 aviona pokažu kao ključni u pobjedi protiv neprijatelja na pravom bojnom polju, onom daleko od saborskog kokošinjca.
Last edited by Speare Shaker on 17/1/2019, 08:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
mislis omekanili su.. a cuj, nije krv voda..Speare Shaker wrote:kaya wrote:
2015-08-15
kaya wrote:mislis omekanili su.. a cuj, nije krv voda..Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Kod njih je više vodka. Opijaju se do besvijesti, kao i ostali Skandinavci. Posljedice klime od koje i najveći optimisti razviju depresiju.
Guest- Guest
ha,ha...no dobro to je odgovor tvom prvom dijelu...da ti odgovorim na ovo drugo..moj profesionalni hobi je povijest i istrazivanje narocito devedesetih sa naglaskom na domovinski rat..suradnik sam instituta za hrvatsku povijest i dijelom ponekad odradim nesto i hrvatsko memorijalno dokumentacijski centar...kaya wrote:dobro daj ne drami vise, ziher nisi ni vidio cetnika.vuksadinare wrote:nisam bio tri mjesca vac sest mjesci i to u najgore vrijeme...nego necu da mene i moje suborce opanjkavaju ini koje si sajlama morao hvatati..ioni..koji misle da su 'zrtve' i 'pakao' prosli jer im je netko prodao forekaya wrote:pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
pa jebote ..
tolko o tom ne pise ni tre iz vukovara sto je ipak specifikum ratovanja zbog blizine .
2015-09-08
baba ne lupetaj, nije moglo biti nikakvog dogovora jer su srbi imali sve u svojim rukama i odlučili su praviti veliku srbiju. Te svoje priče objesi mačku o rep i jedini koji su izmanipulirani glupošću su takvi kao ti. Reklo bi se da mudrost dolazi s godinama no kod tebe je to u potpunosti zakazalo. Satkana si od mržnje i gluposti koje si sisala cijeli život i za to nema pomoćiSora wrote:Jesu vas izmanipuliralitre wrote:koji si ti balvan to nije humanoSora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
KO i srbe s druge strane
Ne kuzim cemu se to čudiš
Tko bi normalan isao gubiti zivot i glavu u torbu nosio ?
fatamarcellus wrote:Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
2015-09-08
:)Speare Shaker wrote:kaya wrote:mislis omekanili su.. a cuj, nije krv voda..Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Kod njih je više vodka.
2015-08-15
a profeisionalni hobi ... aj dobro onda.vuksadinare wrote:ha,ha...no dobro to je odgovor tvom prvom dijelu...da ti odgovorim na ovo drugo..moj profesionalni hobi je povijest i istrazivanje narocito devedesetih sa naglaskom na domovinski rat..suradnik sam instituta za hrvatsku povijest i dijelom ponekad odradim nesto i hrvatsko memorijalno dokumentacijski centar...kaya wrote:dobro daj ne drami vise, ziher nisi ni vidio cetnika.vuksadinare wrote:nisam bio tri mjesca vac sest mjesci i to u najgore vrijeme...nego necu da mene i moje suborce opanjkavaju ini koje si sajlama morao hvatati..ioni..koji misle da su 'zrtve' i 'pakao' prosli jer im je netko prodao forekaya wrote:pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:
jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'
pa jebote ..
jel inace mi malo cudno, mogla bi se naime okladiti cetnike nisi vidio . tamo negdje dalje su bili pa si pucao .. ono.. na na nevideno..
:)
2015-08-15
bio je 6mjeseci. jedva je čekao da se objavi registar branitelja da narcisoidno pročita svoje ime.kaya wrote:bio si tri mjeseca u ratu i pises o ta tri mjeseca 25 godina.
pa jebote ..
tre, dijagram, mara, alexandar22 i još dio ekipe koji su bili od početka pa do kraja ne mogu se mjeriti sa vučkovim zaslugama, jerbo je sam s boškom buhom oslobodio pola like.
neka mi dijagram oprosti na iznošenju osobnih podataka, jučer smo bili na kavi, čuo se s marom. dijagram je tri puta bio ranjen. desna ruka mu je u kurcu. nikad, ali baš nikad nije to napisao. prošao je ratišta i uvijek se vraćao. a Adem Vuchiqi priča o 6 mjeseci i stravi i užasu, a nije ni bio blizu gdje je bio tre ili mara ili alex22.
i sve je to odraz naše države.
veber-
2014-12-30
zapravo isli su..muhamed tunjo filipovic i adil zulfikarpasic u sedmom mjesecu 1991 da naprave 'povijesni dogovor' muslimana i srba sa slobom...a poslao ih alija da ispipaju teren sto su bezuspjesno pokusali demantiarti ovi iz sda...i tunjo filipovic..no u beogradu na njihov plan slobo je samo odgovorio 'vidjet cemo'..sto je znacilo sup kartu nazad u bosnu jer je plan vec napravljen i zacrtan..to fata sora ne zeli spominjati..pazi ovo u 7 mjesecu 1991..kad ej pocela agresija na hravtsku..sto to znaci?..da je muslimansko rukovodstvo pokusalo raditi iza leđa hrvatima koji su napadnuti da bi profitirali opet na krvi hrvatamarcellus wrote:Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
2015-09-08
Prestani pričati o svom ratnom putu, pravi vojnici to nikada ne čine, pogotovo ne po forumima...vuksadinare wrote:nisam bio tri mjesca vac sest mjesci i to u najgore vrijeme...nego necu da mene i moje suborce opanjkavaju ini koje si sajlama morao hvatati..ioni..koji misle da su 'zrtve' i 'pakao' prosli jer im je netko prodao forekaya wrote:pa norvezani su gori od srba , oni su vikinzi , ovi se naroljajuvuksadinare wrote:jesi ti normalna?..pa nismo preko puta imali norvezane...nego visestoljetno nadrilane budale...sa takvima nema pregovora i dogovora..oni su imali svoj razrađenu polticku i nacionalnu strategiju..a to je projekt spaljene zemlje u kojem obitavaju samo oni...jedan belgijski povjesnicar koji je prije dvadesetak godina napisao je ovo u svezi ratova...na ovom prostoru..'britanci,francuzi su imali polticki cilj kolonizirati narode i zemlje ali sa tim da ostavu domicilno stanovnistvo na zivotu da ih eksplatiraju srbi su imali iste ciljeve kao i ovi sa jednom bitnom razlikom u porobljavanju drugih drzava i naroda imali su cilj da ti narodi ne postoje vise na tom teritoriju koju su oni zamislili kao svoj teritorij'Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
pa jebote ..
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Glemarcellus wrote:Sora wrote:Sramota da su vas izmanipulirali
Ti dobro znas da nisam iz Bosne
Da sam rodena u Zagrebu
Da niti ne sudjelujem uglavnom na ovom forumu na bosanskim temama
Ali
Imas i ti razloga biti bjesan na mene
Jebga Marcelko
Pokvaren si ti .
Vec sam ti sto puta dokazala .
Moje je misljenje takvo kakvo je ali nije pokvareno.
To sto pisem o izmsnipuliranoszi je tocno
Ali također znam u STO SU VJERIVALI NAIVCI I DUDEKI
NO OK
POVARENI MOJ MARCELKO , SAMO TI PISKARAJ DALJE .
LOVA JE LOVA
ja sam odgovorio jer su me pitali...a da ti napisem koja sam ja ratista prosao mislimkako kaze drug jastreb 'ratiosta odmaralista'...gospic,petrinja,covac,novska,bosanska posavina,olujaveber wrote:bio je 6mjeseci. jedva je čekao da se objavi registar branitelja da narcisoidno pročita svoje ime.kaya wrote:bio si tri mjeseca u ratu i pises o ta tri mjeseca 25 godina.
pa jebote ..
tre, dijagram, mara, alexandar22 i još dio ekipe koji su bili od početka pa do kraja ne mogu se mjeriti sa vučkovim zaslugama, jerbo je sam s boškom buhom oslobodio pola like.
neka mi dijagram oprosti na iznošenju osobnih podataka, jučer smo bili na kavi, čuo se s marom. dijagram je tri puta bio ranjen. desna ruka mu je u kurcu. nikad, ali baš nikad nije to napisao. prošao je ratišta i uvijek se vraćao. a Adem Vuchiqi priča o 6 mjeseci i stravi i užasu, a nije ni bio blizu gdje je bio tre ili mara ili alex22.
i sve je to odraz naše države.
2015-09-08
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 11 of 17