Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
U Saboru imate mentalne krkane, kojima se ništa ne može zamjeriti, takve ih Bog dao...Problem su vam plaćenici, koji su umreženi,tre wrote:bome se nakotilo tog smećaEroo wrote:Doslovce ukinili vojsku, rastjerali ratne generale...pa sad Sora i Amir kolo vode po javnoj sceni.tre wrote:to je najjadnije kad sdp nekome spočitava ugroženost RH nakon što su predali oružje TO, poslali migove na remont gdje su prekucali brojeve, migovi popadali lova maznuta... poprilično ljigavi likovi bez imalo dostojanstva za bilo štoNoor wrote:jel skot i kortomanoviću donio maketu miga? aha, malo sutra...a ovaj digo proviziju da te Bog sačuvatre wrote:Msrasa kad čujem nebitno o čemu dobijem proljev, nije ni čudo što SDP pada kad im ovakve seljačine kao vidović i maras kolo vode
jel forumska zg i minken bojna klepetala? dabome, kako da ne..evo, saće
skupa sa nekim vašim medijima...Treba samo vidjeti šta je pozadina, a onda aktivirat bandere na Jelačić placu.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednostmarcellus wrote:Hektorović wrote:Noor wrote:ne talasaj, hektore, voljela bih tebe vidjeti u sličnoj situaciji...franko je odlično prošao
Samokontrola, osmijeh i to je to :)
Drugi te mogu isprovocirati samo onoliko koliko im ti sam dozvoliš
šljaga uvijek pomaže bržem razumijevanju problematike
Provokacija je smisljena, tj ne radi se o necem spontanom.Maras je kupio makete ali nije imao muda sam ih odnijeti na stol. Nasao je ovog tovara i , jebi ga dobro je proslo. Nemam pojma ssto su i kako racunali ali su se trebali sjetiti da se u DNRH ljudi lincuju za malokalibarske kospice iz limuna i lijevo prednje peraje od osrednje odrslog gavuna. Bilo kako bilo , isao je na provokaciju i dobro prosao. po meni je maketu trebao dobiti u zube. Satira na satiru ili kako se kaze Kila mozga......
2014-04-14
Ti to sve nešto na finjaka...A šta s macolon, a?Noor wrote:hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednostmarcellus wrote:Hektorović wrote:Noor wrote:ne talasaj, hektore, voljela bih tebe vidjeti u sličnoj situaciji...franko je odlično prošao
Last edited by Eroo on Wed 16 Jan - 17:54; edited 1 time in total
to je toabraham wrote:Provokacija je smisljena, tj ne radi se o necem spontanom.Maras je kupio makete ali nije imao muda sam ih odnijeti na stol. Nasao je ovog tovara i , jebi ga dobro je proslo. Nemam pojma ssto su i kako racunali ali su se trebali sjetiti da se u DNRH ljudi lincuju za malokalibarske kospice iz limuna i lijevo prednje peraje od osrednje odrslog gavuna. Bilo kako bilo , isao je na provokaciju i dobro prosao. po meni je maketu trebao dobiti u zube. Satira na satiru ili kako se kaze Kila mozga......
Eroo wrote:A šta s macolon, a?Noor wrote:hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednostmarcellus wrote:Hektorović wrote:Noor wrote:ne talasaj, hektore, voljela bih tebe vidjeti u sličnoj situaciji...franko je odlično prošao
Pa kao što rekoh, to na finjaka patosiranje ne pali...Macola je ustvari iz raja izašla.Noor wrote:Eroo wrote:A šta s macolon, a?Noor wrote:hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednostmarcellus wrote:Hektorović wrote:
to kad izađu vani, iza kamera...vreću na glavu i ožežiEroo wrote:Pa kao što rekoh, to na finjaka patosiranje ne pali...Macola je ustvari iz raja izašla.Noor wrote:Eroo wrote:A šta s macolon, a?Noor wrote:hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednostmarcellus wrote:
Nepismen a još nema ni smisla za humor. Kakav kurčevi ministar i čovek. Tompson napravio karijeru sa plastičnim mačem a njemu smeta plastični avion.
Noor wrote:to kad izađu vani, iza kamera...vreću na glavu i ožežiEroo wrote:Pa kao što rekoh, to na finjaka patosiranje ne pali...Macola je ustvari iz raja izašla.Noor wrote:Eroo wrote:A šta s macolon, a?Noor wrote:
hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednost
Tamni haustori, ćerce. Imaju i drugu funkciju nego što se obično misli.
dabome, ti znaš, ta bio si u prvim redovima, dakako..s drugu stranudzango wrote:Nepismen a još nema ni smisla za humor. Kakav kurčevi ministar i čovek. Tompson napravio karijeru sa plastičnim mačem a njemu smeta plastični avion.
Vaše najpismenije je rasturi ko Panta pitu, pa ti vidi...dzango wrote:Nepismen a još nema ni smisla za humor. Kakav kurčevi ministar i čovek. Tompson napravio karijeru sa plastičnim mačem a njemu smeta plastični avion.
Noor wrote:hladnokrvno patosiranje preciznim udarcem ima neprocjenjivu vrijednostmarcellus wrote:Hektorović wrote:Noor wrote:ne talasaj, hektore, voljela bih tebe vidjeti u sličnoj situaciji...franko je odlično prošao
Guest- Guest
Hvala Bogu.Noor wrote:dabome, ti znaš, ta bio si u prvim redovima, dakako..s drugu stranudzango wrote:Nepismen a još nema ni smisla za humor. Kakav kurčevi ministar i čovek. Tompson napravio karijeru sa plastičnim mačem a njemu smeta plastični avion.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kakogod,pored virtualne krfi na forumu,necmo vidjeti nish novo,osim trebalo bi..ja bih..ovo i ono...
dok god je tako,velmozama ne prijeti opasnost..Raja se isprosipa i olaksa u virtualnom prostoru..cak se ne mora niti cistiti...
dok god je tako,velmozama ne prijeti opasnost..Raja se isprosipa i olaksa u virtualnom prostoru..cak se ne mora niti cistiti...
Guest- Guest
Aha. Podoficir koji je prešao na drugu stranu da bi se ogrebao za čin. I ostao glup i nepismen do kraja, kao što i vidimo iz ovog postipka. Ne pravi se pita od govana.Eroo wrote:Vaše najpismenije je rasturi ko Panta pitu, pa ti vidi...dzango wrote:Nepismen a još nema ni smisla za humor. Kakav kurčevi ministar i čovek. Tompson napravio karijeru sa plastičnim mačem a njemu smeta plastični avion.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Aha. Podoficir koji je prešao na drugu stranu da bi se ogrebao za čin. I ostao glup i nepismen do kraja, kao što i vidimo iz ovog postipka. Ne pravi se pita od govana.Eroo wrote:Vaše najpismenije je rasturi ko Panta pitu, pa ti vidi...dzango wrote:Nepismen a još nema ni smisla za humor. Kakav kurčevi ministar i čovek. Tompson napravio karijeru sa plastičnim mačem a njemu smeta plastični avion.
Šta znam, vaši generali su odreda bili akademski izobraženi. Naši se očigledno rode s akademskom naobrazbom.
Odu još mjesec dana na praktično usavršavanje i to je to. Generali nisu za to da drže govorancije a la Vulin, već da rade svoj posao...
Ovog eru treba pustiti da prica
Drugi LUBURIC ..
Ero LUBURIC ll
Macola, bandere ..
E ljudi moji .. kad ja upozoravam lijepo otkud vjetar duva
S NERETVE NARAVNO
Drugi LUBURIC ..
Ero LUBURIC ll
Macola, bandere ..
S NERETVE NARAVNO
I kaj je najogorse dubre to misli ozbiljno .
Nema tu zajebavanja
Nema tu zajebavanja
Kod nas puše, talibanska sirotinjo. Posebno kad okrene na oluju, tada nosi sve što joj se nađe na putu...Sora wrote:Ovog eru treba pustiti da prica
Drugi LUBURIC ..
Ero LUBURIC ll
Macola, bandere ..
S NERETVE NARAVNO
Naprotiv, mi sve radimo uz zajebanciju...Sora wrote:I kaj je najogorse dubre to misli ozbiljno .
Nema tu zajebavanja
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Nakon makete za S300 Srbija dobila i maketu za nacionalni stadio :)
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
» Divljački napad na Bugare u Zadru
» Košić potpuno podivljao na medije u Hrvatskoj
» U Novom Sadu divljački uništena izložba fotografija o razaranju Vukovara
» Tucker Carlson podivljao kad ga je Rutger Bregman nazvao plaćenikom milijardera :P
Page 6 of 17