Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
..logika nalaze da je Penava u dusi Komjunist..kaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
penavu smeta sto mali hrvati nisu odgajani u domoljubnom duhu , valjda se i doma mora izvoditi himna i sto roditelji nisu sankcionirani zbog toga.
znaci penava bi djelovao kao brat kim na malisane!
Guest- Guest
Gleda san tu izjavu na tv , nekako je to mirno reka , meni se čini da je tija ukazat na to da ovi i nakon toliko godina žive u svon paralelnom svitukaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
penavu smeta sto mali hrvati nisu odgajani u domoljubnom duhu , valjda se i doma mora izvoditi himna i sto roditelji nisu sankcionirani zbog toga.
Paralelni svijet
Dobar naziv za neki budući film na ovu temu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/crna-gora-uvodi-drasticne-kazne-za-neustajanje-na-himnu/2028300.aspx
http://www.islamskazajednica.ba/ostalo/6828-ustajanje-tokom-intoniranja-himne
http://www.islamskazajednica.ba/ostalo/6828-ustajanje-tokom-intoniranja-himne
Last edited by ljubo1212 on 15/1/2019, 18:02; edited 1 time in total
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
cuj to ne znam, al jedno znam.crvenkasti wrote:Kad bi Srbi počeli ustajati na hrvatsku himnu i kad bi stajali i disali dok svira, za par godina bi možda i oni postali Hrvati?
Bilo bi nas više!
bude li penava skiljio kroz skolski prozor ustaju li oni na himnu( mada jos nisam cula da se himne pustaju u skoli osim u sj koreji) da je vrlo vjerojatno da ce od njih stvoriti cetnike.
jer kada netko pilji u tebe s podozrenjem od malih dana i prati jesi ustao taj te mrzi kad odraste.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa,imaju pravo na paralelni svijet...dok god ne stete RH,beda nema..RayMabus wrote:Gleda san tu izjavu na tv , nekako je to mirno reka , meni se čini da je tija ukazat na to da ovi i nakon toliko godina žive u svon paralelnom svitukaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
Paralelni svijet
Guest- Guest
zive da, eu im je dala novce za zajednicku skolu a penavini miniraju zajednicku skolu i u nju ne ide nitko.RayMabus wrote:Gleda san tu izjavu na tv , nekako je to mirno reka , meni se čini da je tija ukazat na to da ovi i nakon toliko godina žive u svon paralelnom svitukaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
Paralelni svijet
kad odvajas nekoga od malena onda je paralelen svijet logican nastavak.
Last edited by kaya on 15/1/2019, 18:03; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Svak u svon filmukaya wrote:zive da, eu im je dala novce za zajednicku skolu a penavini miniraju zajednicku skolu i u nju ne ide nitko.RayMabus wrote:Gleda san tu izjavu na tv , nekako je to mirno reka , meni se čini da je tija ukazat na to da ovi i nakon toliko godina žive u svon paralelnom svitukaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
Paralelni svijet
2014-04-11
A sad se u školama ujutro pušta himna ili kako?
da. penava voli da srbi idu u posebnu skolu ocito.RayMabus wrote:Svak u svon filmukaya wrote:zive da, eu im je dala novce za zajednicku skolu a penavini miniraju zajednicku skolu i u nju ne ide nitko.RayMabus wrote:Gleda san tu izjavu na tv , nekako je to mirno reka , meni se čini da je tija ukazat na to da ovi i nakon toliko godina žive u svon paralelnom svitukaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
Paralelni svijet
onda skilji u koznom kaputu jesu ustali i radi drzavne neprijatelje od njih.
ne bi me cudilo da i postanu s takvim pristupom.
2015-08-15
a valjda... jest cudno malo al kaze da u skoli nisu ustalicatabbath wrote:A sad se u školama ujutro pušta himna ili kako?
2015-08-15
jedi goluba, pun korac slavonaca je zaginulo po svim djelovima RH i BIH da bi ti sad srao po njima. Što je Penava krivo rekao? Mordor si ti i takvi likovi koji gnoje 24 na netu protiv svih i svakog.AssadNaPodmornici wrote:Slavonska- Mordor posla.
Pustit ćemo im Thompsona idući put paš vidit kako će ustat....ko oparenikaya wrote:a valjda... jest cudno malo al kaze da u skoli nisu ustalicatabbath wrote:A sad se u školama ujutro pušta himna ili kako?
2014-04-11
Kim Jong Penava ih osobno postrojava ujutro :D
Svakodnevni život u Sjevernoj Koreji u mnogočemu se razlikuje od našega ( pa sada..). Ali, jako se malo zna o ondašnjoj djeci. Kako izgleda njihovo djetinjstvo? Odrastaju li drugačije nego mi ili su djeca ipak i ondje samo djeca? Donosimo 10 činjenica o odrastanju i djetinjstvu u najzatvorenijoj državi na svijetu.
Status
Prva stvar koju novorođenče dobiva je društveni status ili “songbun”. Na taj način, Vlada bebu označava kao “lojalnu”, “promjenjivu” ili “neprijateljsku”. Songbun se nasljeđuje od oca i određuje koju školu će dijete pohađati, na koje će sveučilište upasti i hoće li moći postati članom Radničke stranke.Školovanje
2015-08-15
gdje piše da nisu ustali u školi? ja vidim da piše da se radilo o nečem drugom..kaya wrote:a valjda... jest cudno malo al kaze da u skoli nisu ustalicatabbath wrote:A sad se u školama ujutro pušta himna ili kako?
Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u ponedjeljak je održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o "kontinuitetu velikosrpske politike u Hrvatskoj i Vukovaru", a kao jedan od primjera novinarima je pokazao videoisječak s finalne utakmice kupa Nogometnog središta Vukovar održanog prošle godine, na kojem se vidi da u vrijeme izvođenja hrvatske himne na tribinama nisu ustali učenici Srednje tehničke škole Vukovar koji se školuju na srpskom jeziku, već su ostali sjediti.
a i da je u školi, upotreba himne je slobodna u umjetničkom i glazbenom stvaralaštvu i u odgojno-nastavne svrhe.
naime, tako bar kaže Zakon o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti predsjednika Republike Hrvatske.
osim toga, himna se izvodi sviranjem, pjevanjem... ili sviranjem i pjevanjem, uz uobičajene počasti, od skojih je jedna i - ustajanje.
Noor wrote:gdje piše da nisu ustali u školi? ja vidim da piše da se radilo o nečem drugom..kaya wrote:a valjda... jest cudno malo al kaze da u skoli nisu ustalicatabbath wrote:A sad se u školama ujutro pušta himna ili kako?
Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u ponedjeljak je održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o "kontinuitetu velikosrpske politike u Hrvatskoj i Vukovaru", a kao jedan od primjera novinarima je pokazao videoisječak s finalne utakmice kupa Nogometnog središta Vukovar održanog prošle godine, na kojem se vidi da u vrijeme izvođenja hrvatske himne na tribinama nisu ustali učenici Srednje tehničke škole Vukovar koji se školuju na srpskom jeziku, već su ostali sjediti.
a i da je u školi, upotreba himne je slobodna u umjetničkom i glazbenom stvaralaštvu i u odgojno-nastavne svrhe.
naime, tako bar kaže Zakon o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti predsjednika Republike Hrvatske.
psim toga, himna se izvodi sviranjem, pjevanjem ili sviranjem i pjevanjem, uz uobičajene počasti, od skojih je jedna i - ustajanje.
na tribinama? hahaha...
Guest- Guest
Igra Koreja i Srbija na teveu
Ajmo Koreja
Inače bi navija za Srbiju al kad nećeš se dizat na himnu onda ćemo na Koreja
Al to je samo danas iznimno pod utjecajem ove teme
Ajmo Koreja
Inače bi navija za Srbiju al kad nećeš se dizat na himnu onda ćemo na Koreja
Al to je samo danas iznimno pod utjecajem ove teme
2014-04-11
a ha, na utakmici ali razred. pa ajde, ovo s himnom u skoli i brat kim bi bio ljubomoran ..
odvajaju ih u skolama , pod sumnjom su i tako stvaras neprijatelje.
mada jedno moram priznati, prije ih nitko nije odvajao , no 90 ih su takvom zestinom navalili na hrvate da se pitas jesu oni odrasli u srh ili u gnjezdu momcila dujica , od kuda su samo stvorili toliku mrznju nejasno mi je i sada, jesu isprovocirani ili su nas stvarno toliko mrzili i tko im je to usadio uopce?!
odvajaju ih u skolama , pod sumnjom su i tako stvaras neprijatelje.
mada jedno moram priznati, prije ih nitko nije odvajao , no 90 ih su takvom zestinom navalili na hrvate da se pitas jesu oni odrasli u srh ili u gnjezdu momcila dujica , od kuda su samo stvorili toliku mrznju nejasno mi je i sada, jesu isprovocirani ili su nas stvarno toliko mrzili i tko im je to usadio uopce?!
2015-08-15
Koliko god Pupovac bio antipatičn i ljigav ovaj Penava ja baš ono najgori tip uhljeba. Vokojebina mu se raspada pod njegovim vodstvom a on nezna kako dalje pa igra na ideologiju. Čak i panduri biže iz Vukovara...
Gnječ wrote:Noor wrote:gdje piše da nisu ustali u školi? ja vidim da piše da se radilo o nečem drugom..kaya wrote:a valjda... jest cudno malo al kaze da u skoli nisu ustalicatabbath wrote:A sad se u školama ujutro pušta himna ili kako?
psim toga, himna se izvodi sviranjem, pjevanjem ili sviranjem i pjevanjem, uz uobičajene počasti, od skojih je jedna i - ustajanje.
na tribinama? hahaha...
da, na tribinama. na svoju ustaju. a i na grčku! i trebaju.
najbolje je srat iz pule, kaj ne?catabbath wrote:Koliko god Pupovac bio antipatičn i ljigav ovaj Penava ja baš ono najgori tip uhljeba. Vokojebina mu se raspada pod njegovim vodstvom a on nezna kako dalje pa igra na ideologiju. Čak i panduri biže iz Vukovara...
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pustili boratovu himnu Kazahstana u Kuwaitu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
Page 3 of 9