Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
Otkači se od vebera i brata mu ako laže onda nije dobar a ne bi lagao o ovme ako ima išta u glavi, stoga vuče ohladi.vuksadinare wrote:inace sto se tice vebera..sto on nije nedavno tu napisao da mu je brat umro prije dvije godine..?...ispricavam se odmah ako mu je to drugi brat..
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
rekao sam da se ispricavam...ali mislim da je tu napisao da mu je prije 2 godine umro brat..moze to kic provjeriti..da li je imao dva ili vise brace ne znam..ako je ja sam rekao da cu se ispricatinewuser wrote:Otkači se od vebera i brata mu ako laže onda nije dobar a ne bi lagao o ovme ako ima išta u glavi, stoga vuče ohladi.vuksadinare wrote:inace sto se tice vebera..sto on nije nedavno tu napisao da mu je brat umro prije dvije godine..?...ispricavam se odmah ako mu je to drugi brat..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
car !!
2014-04-16
Kad je Lepa Brena pjevala "Živjela Jugoslavija" možda onda.
Na hrvatsku himnu mi se nikad nije dizalo.
Na hrvatsku himnu mi se nikad nije dizalo.
crvenkasti-
2014-04-17
Surname Penava
Surname Penava in modern Croatia
Penava families are Croats and they are mostly from Herzegovina. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Posusje area) and in Middle Bosnia (Tesanj area). In Batin in Herzegovina every second inhabitant had the family name Penava.
svuda hercegovanci.
Surname Penava in modern Croatia
Penava families are Croats and they are mostly from Herzegovina. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Posusje area) and in Middle Bosnia (Tesanj area). In Batin in Herzegovina every second inhabitant had the family name Penava.
svuda hercegovanci.
Guest- Guest
mortal wrote:
car !!
tja..sad..meni više liči na nekog malo boljeg džepara..
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pustili boratovu himnu Kazahstana u Kuwaitu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
Page 9 of 9