ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu - Page 9 Empty Re: Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu

Post by newuser 16/1/2019, 11:00

vuksadinare wrote:inace sto se tice vebera..sto on nije nedavno tu napisao da mu je brat umro prije dvije godine..?...ispricavam se odmah ako mu je to drugi brat..
Otkači se od vebera i brata mu ako laže onda nije dobar a ne bi lagao o ovme ako ima išta u glavi, stoga vuče ohladi.

newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu - Page 9 Empty Re: Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu

Post by vuksadinare 16/1/2019, 11:04

newuser wrote:
vuksadinare wrote:inace sto se tice vebera..sto on nije nedavno tu napisao da mu je brat umro prije dvije godine..?...ispricavam se odmah ako mu je to drugi brat..
Otkači se od vebera i brata mu ako laže onda nije dobar a ne bi lagao o ovme ako ima išta u glavi, stoga vuče ohladi.
rekao sam da se ispricavam...ali mislim da je tu napisao da mu je prije 2 godine umro brat..moze to kic provjeriti..da li je imao dva ili vise brace ne znam..ako je ja sam rekao da cu se ispricati
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by immortal 16/1/2019, 16:16

Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu - Page 9 PXL_121018_22314413

car !!

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/1/2019, 17:30

Kad je Lepa Brena pjevala "Živjela Jugoslavija" možda onda.

Na hrvatsku himnu mi se nikad nije dizalo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2019, 17:33

Surname Penava

Surname Penava in modern Croatia

Penava families are Croats and they are mostly from Herzegovina. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Posusje area) and in Middle Bosnia (Tesanj area). In Batin in Herzegovina every second inhabitant had the family name Penava.

svuda hercegovanci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2019, 17:34

mortal wrote:Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu - Page 9 PXL_121018_22314413

car !!

hercegovac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/1/2019, 18:06

mortal wrote:Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu - Page 9 PXL_121018_22314413

car !!

tja..sad..meni više liči na nekog malo boljeg džepara.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics