Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
znaci najebo je kod uskoplja iliti gornjeg vakufa...jer su tamo bili gromovi i jedna bojna iz 3 gbr 'kuna'..ali to je zemljopisno vec bosna ne hercegovinaveber wrote:gromovivuksadinare wrote:u kojoj je on postrojbi bio?veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koliko znam mostar je ercegovinavuksadinare wrote:znaci najebo je kod uskoplja iliti gornjeg vakufa...jer su tamo bili gromovi i jedna bojna iz 3 gbr 'kuna'..ali to je zemljopisno vec bosna ne hercegovinaveber wrote:gromovivuksadinare wrote:u kojoj je on postrojbi bio?veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
ali bili su i uskoplju
Last edited by veber on 16/1/2019, 09:44; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
u mostaru nisu bili ovi iz 2 gbr..tj gromova..kod mostara su vecinom bili iz 4 gbr...te 1 gbr..tigrova...mogao je ejdino nastradati kod uskoplja eventualno kod prozora...gdje su isto bili pripadnici 2 gbrveber wrote:u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
2015-09-08
ti znaš gdje mi je brat poginuo!vuksadinare wrote:u mostaru nisu bili ovi iz 2 gbr..tj gromova..kod mostara su vecinom bili iz 4 gbr...te 1 gbr..tigrova...mogao je ejdino nastradati kod uskoplja eventualno kod prozora...gdje su isto bili pripadnici 2 gbrveber wrote:u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
veber-
2014-12-30
ako je poginuo 1993 tesko da je poginuo kod mostara..a za 1992 ne mogu sigurno reci..samo znam da se kontra muslimana 2 i 3 gbr...vecinom borila kod uskoplja i nesto kod prozora tj rame...mislim na 1993veber wrote:ti znaš gdje mi je brat poginuo!vuksadinare wrote:u mostaru nisu bili ovi iz 2 gbr..tj gromova..kod mostara su vecinom bili iz 4 gbr...te 1 gbr..tigrova...mogao je ejdino nastradati kod uskoplja eventualno kod prozora...gdje su isto bili pripadnici 2 gbrveber wrote:u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
2015-09-08
pa moj bivsi isto, sa 19. mislim nije poginuo kad mi je bivsi ali sa 18, 19 su ga primili i svako malo mars u hercegovinu . i to ne jednom , stalno su ga tamo slali. bar nekoliko puta.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
imao sam susjeda tada pripadnika 'gromova'...koji se stalno bunio kako 'gromove' salju samo kod gornjeg vakufa gdje su imali dosta poginulih i ranjenih i na jedan od najtezih terena...nikad nije spominjao mostar...za 1993 to sigurno znam..velim za 1992 ne mogu biti siguran moguce da su tad bili kod mostara i da je burke od vebera poginuo od srba...
2015-09-08
16,5 godina kajo, to je balavurdija. Jednom sam skoro šamarčinu opalio ali sam mu zato jebao i oca i majku i onoga ko ga je primio sa 16 jer na takve stalno moraš paziti a da poginbe imaš fleševe do kraja života zbog toga. Ne kajo, koliko god bilo njih hrabrih i munjenih djecu se ne šalje u vojsku a izuzetci samo potvrđuju pravilo. Mi nismo boško buha nacija da svoju djecu žrtvujemo dok su oni koji trebaju biti tu izvukli guzice.kaya wrote:ne, za borbe u vukovaru je ladno mogao uzeti pusku, sa 17.tre wrote:nema veze jel drag ili nije, za borbe u vukovaru je bio klinac i ne kužim vašu poantu da ga napadate zbog toga a prigovarate recimo Dijagramu da pita gdje je ko bio 91 pa čak i teme o tome otvarate.kaya wrote:dobro, bilo je u vukovaru i 17 godisnjaka.tre wrote:91 nije napunio ni 17 godina kad je izbio ratkaya wrote:1974 se rodio, znaci 17 godina je imao i otisao je u varazdin i zagreb.
kasnije, sa 18 otisao na fakultet.
znaci pobjegao iz pakla i rata a ratuje sada sa osnovnom skolom.
tako pise, jedino ako tre ne demantira..
a druge godine je imao 18, trece 19, cetvrte 20.
pun rat 19 godisnjaka a penava u zagrebu.
dakle.. dobro, tebi drag pa neces protiv njega al pobjegao znaci..
Da skratim tu priču penava je bio klinac i nabijem svakoga ko mu prigovara što nije bio u ratu, vojska je tu da štiti djecu a ne da ih mobilizira kao hitler ili tito svoju djecu u hitlerjugende i bombaše tipa boško buha
sa 18, ja ih znam puno koji su otisli u vojsku. sa 18 se i ide u vojsku zar ne.
penava je sve to izbjegao i otisao u zagreb. to su cinjenice.
a zasto pitam gdjes bio 91? pa zato jer to pitanje nije rezervirano samo za potencijalne “ jugoslavene” .
ja bas recimo to volim pitati turbo domoljube iz hdz a a moze i od drugdje.
jer kad dignes pokrov ispade da je beljak jugosloven iz zagreba bio u ratu a penava domoljub otisao u zagreb
nije mogao u rat ni sa 20 jer imao ispit na faksu .
tre, ja znam da nisu primali sa 17 , ovog mog su odbili . al napunio je on i 18 a trajao je rat.
hocu reci, lako ti je cetnike traziti 2019 al sto ih takvi likovi nisu potrazili 90 ih. e da, ovi imali pusku pa je bilo zajebano malo..
hocu reci, lako ti je cetnike traziti 2019 al sto ih takvi likovi nisu potrazili 90 ih. e da, ovi imali pusku pa je bilo zajebano malo..
2015-08-15
bogtejebo ti znaš kada i gdje je poginuo.vuksadinare wrote:ako je poginuo 1993 tesko da je poginuo kod mostara..a za 1992 ne mogu sigurno reci..samo znam da se kontra muslimana 2 i 3 gbr...vecinom borila kod uskoplja i nesto kod prozora tj rame...mislim na 1993
veber-
2014-12-30
Da to Hrvati naprave u srbiji imali bi nove Hrtkovce i šešelja za predsjednika srbije isti tren.kic wrote:
trebalo im je reci da je uglazbio hrvatski Srbin J. Runjanin..
s jedne strane nametanje nema smisla i bolje da se vide stvarni stavovi i osjecaji, a s druge mogli su bar u tisini ustati i ispostovati izvodjenje..
E sad od kada to srpska prezimena ne završavaju na "ić" nije JosipRunjanić nego Josip Runjanin
Stvarno vuče daj otkači o ovome...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
moja jedinica je odbila otići u bosnu, mi smo ionako bili van morh-a.kaya wrote:pa moj bivsi isto, sa 19. mislim nije poginuo kad mi je bivsi ali sa 18, 19 su ga primili i svako malo mars u hercegovinu . i to ne jednom , stalno su ga tamo slali. bar nekoliko puta.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
veber-
2014-12-30
Na znam za gromove ali znam da je bila 5GBRvuksadinare wrote:u mostaru nisu bili ovi iz 2 gbr..tj gromova..kod mostara su vecinom bili iz 4 gbr...te 1 gbr..tigrova...mogao je ejdino nastradati kod uskoplja eventualno kod prozora...gdje su isto bili pripadnici 2 gbrveber wrote:u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
meni je frend imao 16 godina i 9 mjeseci kad se prijavio u tigrove krajem 8 mjeseca 1991 gdoine...tocnije u 4 bojnu 'gavranove'..frend iz kvarat..tada se nas iz kvarta isti dan prijavilo u petrusevac u tigrove gdje ej bila baza gavranova...7,8 gotovo sva skvadra..od toga su trojica bili maloljetnici..ovaj je bio najmlađi sa 16 i 8 mjeseci..no realno tu ej tre bio u pravu...zbog neiskustva i malo godina neki su stradali narocito u petrinji..uhvatila ih panika,okruzenje...prije tigrova nisu odsluzili redovnu vojsku i prosli obuku..a brzopotezna obuka od nekoliko dana nije dovoljna nekad da ti sacuva glavu..kaya wrote:tre, ja znam da nisu primali sa 17 , ovog mog su odbili . al napunio je on i 18 a trajao je rat.
2015-09-08
tocno..5 gbr je bila kod mostara uz cetvrtu..kune i gromovi su bili na potezu gornji vakuf-rama...ako mislimo na borbu kontra muslica..1993tre wrote:Na znam za gromove ali znam da je bila 5GBRvuksadinare wrote:u mostaru nisu bili ovi iz 2 gbr..tj gromova..kod mostara su vecinom bili iz 4 gbr...te 1 gbr..tigrova...mogao je ejdino nastradati kod uskoplja eventualno kod prozora...gdje su isto bili pripadnici 2 gbrveber wrote:u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
2015-09-08
govorim sto mi ej pricao susjed koji ej u gromovima bio od pocetka sve do kraja..i znam da je bio te 1993 ljutit..i to jako jer su ih stalno slali na teren kod gornjeg vakufa..ako laze on lazem i ja...a sumnjam da laze..veber wrote:bogtejebo ti znaš kada i gdje je poginuo.vuksadinare wrote:ako je poginuo 1993 tesko da je poginuo kod mostara..a za 1992 ne mogu sigurno reci..samo znam da se kontra muslimana 2 i 3 gbr...vecinom borila kod uskoplja i nesto kod prozora tj rame...mislim na 1993
2015-09-08
a ovi su se bunili al su svejedno isli. odveli ih.veber wrote:moja jedinica je odbila otići u bosnu, mi smo ionako bili van morh-a.kaya wrote:pa moj bivsi isto, sa 19. mislim nije poginuo kad mi je bivsi ali sa 18, 19 su ga primili i svako malo mars u hercegovinu . i to ne jednom , stalno su ga tamo slali. bar nekoliko puta.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
a ne znam koji su bili, neka jedinica koju su pridruzivali drugima da dodu prije drugih , kao da ociste prije nego ovi dodu .. tako nesto..
2015-08-15
ma išao je pogledat srušeni most i malo se provozat po bulevaru.tre wrote:Na znam za gromove ali znam da je bila 5GBRvuksadinare wrote:u mostaru nisu bili ovi iz 2 gbr..tj gromova..kod mostara su vecinom bili iz 4 gbr...te 1 gbr..tigrova...mogao je ejdino nastradati kod uskoplja eventualno kod prozora...gdje su isto bili pripadnici 2 gbrveber wrote:u mostarunewuser wrote:Gdje je stradao ako nije problem ovako javno, počivao u miru Božjem.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
veber-
2014-12-30
ma to je sve bilo kaotično.kaya wrote:a ovi su se bunili al su svejedno isli. odveli ih.veber wrote:moja jedinica je odbila otići u bosnu, mi smo ionako bili van morh-a.kaya wrote:pa moj bivsi isto, sa 19. mislim nije poginuo kad mi je bivsi ali sa 18, 19 su ga primili i svako malo mars u hercegovinu . i to ne jednom , stalno su ga tamo slali. bar nekoliko puta.veber wrote:moj burke je imao 17 kada se prijavio u hv. i dok je "domoljub" ero strateški branio podrum u sloveniji moj buraz je poginuo u bespućima vukojebine zvane hercegovine, kao još 20ak dečkiju iz zagreba. samo iz te jedinice.
a ne znam koji su bili, neka jedinica koju su pridruzivali drugima da dodu prije drugih , kao da ociste prije nego ovi dodu .. tako nesto..
odoh teta, tipkamo se.
veber-
2014-12-30
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pustili boratovu himnu Kazahstana u Kuwaitu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
Page 7 of 9