Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Penava : Srpska nejač neustaje na ustašku himnu
dijagram wrote:Ja nista, no mnogi drugi jesu.RayMabus wrote:Nešto si očekivao drugo od srbadije ?dijagram wrote:tako su odgojeni, mrzedu Hrvatsku ko i roditelji im
nista novog, blago nama s njima
samo srbima u vukovaru treba dat vremena i prostora da se iskažu i neće te nikad razočarat
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Između ostaloga , a imaju još godinu dana fore pa onda il ćemo rješit pitanje granica il ću ja njima tamo napravit od života pakao pa neće ni jednog četalja bit s ovu stranu Dunavacatabbath wrote:Just another ordinary dan in istočna vukojebina. Nije čudno da svi brišu od onuda.
Samo biraj šta ćeš
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa bi, ali ne znam što se živcirate.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
Oni ionako tu ne namjeravaju ostati trajno. Isto ko ni Hrvati u Sarajevu ili Zenici, ako ih uopće više tamo i ima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Uopće se neživciram oko togaRingo10 wrote:Pa bi, ali ne znam što se živcirate.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
Oni ionako tu ne namjeravaju ostati trajno. Isto ko ni Hrvati u Sarajevu ili Zenici, ako ih uopće više tamo i ima.
Pada mi mrak na oči kad znam šta me čeka za godinu dana i ponovno pravljenje mene budalom od lika koji na Kosovu priča o tome kako Hrvati nikad nisu bili u Kninu
Već sad su mi živci na 100%
2014-04-11
O jebo te, sa čime se živciraš. SVašta.RayMabus wrote:Uopće se neživciram oko togaRingo10 wrote:Pa bi, ali ne znam što se živcirate.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
Pada mi mrak na oči kad znam šta me čeka za godinu dana i ponovno pravljenje mene budalom od lika koji na Kosovu priča o tome kako Hrvati nikad nisu bili u Kninu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Taki mi je horoskop , već sad doma lud na to jer nevolim kad me netko pravi budalon ko taj VučicRingo10 wrote:O jebo te, sa čime se živciraš. SVašta.RayMabus wrote:Uopće se neživciram oko togaRingo10 wrote:Pa bi, ali ne znam što se živcirate.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
ZZnaš kako bi ga ja ispleska , ko vola u kupusu
2014-04-11
A na ovo šta se ovi nedižu na himnu , ravna crta
Pa ok tvoja stvar , jebe mi se
A ovoga Vučica , žvali se s tobom onda nakon po ure sere o ustašama
Ti jeben mater , pljunit te jedan put u facu govno jedno
Pa ok tvoja stvar , jebe mi se
A ovoga Vučica , žvali se s tobom onda nakon po ure sere o ustašama
Ti jeben mater , pljunit te jedan put u facu govno jedno
2014-04-11
" Dražen Čović, predsjednik uprave Financijske agencije (FINA), dobio izdašan honorar od Vukovarske gospodarske zone (VGZ). Čović je s Vukovarskom gospodarskom zonom sklopio Ugovor o međusobnim pravima i obvezama, zahvaljujući kojem je prošle godine inkasirao 630 tisuća kuna, na što je VGZ platio i doprinose. Istodobno je u radnom odnosu s FINA-om. To je samo jedan u nizu skandala koji se povezuju s vukovarskom gradskom upravom koju vodi HDZ-ov gradonačelnik Ivan Penava. Penava naravno nije našao za shodno da se o tome javno očituje, nego je sazvao pres konferenciju u kojoj je počeo raspredati o “puzajućoj velikosrpskoj agresiji”"
To će se rješavat odvojeno od ovog bacanja prašine u oči o ustajanju civila na bilo čiju himnucatabbath wrote:" Dražen Čović, predsjednik uprave Financijske agencije (FINA), dobio izdašan honorar od Vukovarske gospodarske zone (VGZ). Čović je s Vukovarskom gospodarskom zonom sklopio Ugovor o međusobnim pravima i obvezama, zahvaljujući kojem je prošle godine inkasirao 630 tisuća kuna, na što je VGZ platio i doprinose. Istodobno je u radnom odnosu s FINA-om. To je samo jedan u nizu skandala koji se povezuju s vukovarskom gradskom upravom koju vodi HDZ-ov gradonačelnik Ivan Penava. Penava naravno nije našao za shodno da se o tome javno očituje, nego je sazvao pres konferenciju u kojoj je počeo raspredati o “puzajućoj velikosrpskoj agresiji”"
Još uvik ostaje Veljača 2020 , granica na Dunavu , Vučic četnik i priče o srpskoj Dalmaciji od popa za Srijem u selu Banstol di rade rusku crkvu a Putin dolazi tu u posjet
Vidin ja brajo sve a vi se samo igrajte s mojin mojin živcima
Neće vas nitko mlatit u životu kako ću vas ja ja mlatit kad mi pukne film
2014-04-11
Nastavite se igrat s vatrom i dalje pa kad vas opeče onda nemoj kukat
Isto ko i Pupovac danas da ove Penavine izjave ruše sliku o Hrvatskoj
Veljača 2020
Merkelica pada , eu parlament izbori su prije ko i ona tri pokrajinska u istočnoj Njemačkoj
Neće bit nikog brige šta ću te javno zapalit na lomači 2021
Igraj se ti sa sa inteligentnijim od sebe
Samo se vi igrajte
Isto ko i Pupovac danas da ove Penavine izjave ruše sliku o Hrvatskoj
Veljača 2020
Merkelica pada , eu parlament izbori su prije ko i ona tri pokrajinska u istočnoj Njemačkoj
Neće bit nikog brige šta ću te javno zapalit na lomači 2021
Igraj se ti sa sa inteligentnijim od sebe
Samo se vi igrajte
2014-04-11
to su osnove bez kojih se škola završiti ne može !
2014-04-16
Ja uvijek. I kad sam doma, ako zasvira odmah skačem na noge. Samo jugo pičke ne ustaju na hrvatsku himnu.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
Još jedan dokaz da je mirna reintegracija hrv. podunavlja bila tragična pogreška...
Nogometnim riječnikom rečeno, propustili smo mrtvu šansu, ostalo neriješeno...
danni1 wrote:Ja uvijek. I kad sam doma, ako zasvira odmah skačem na noge. Samo jugo pičke ne ustaju na hrvatsku himnu.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
Ja, ne samo da ustanem, nego i zažmirim i dišem cijelo vrijeme dok svira.
Udahnem, a ono ja Hrvat, izdahnem, opet ja Hrvat, udahnem Hrvat, izdahnem Hrvat ...
Cijelo vrijeme Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto ? Zato šta se ovi neće dignit na himnu ? Pa njihova privatna stvar.T. wrote:Još jedan dokaz da je mirna reintegracija hrv. podunavlja bila tragična pogreška...
Nešto ću te naučit : To in je najveća kazna šta moraju živit u državi koju nevole
2014-04-11
I nama je kazna što takvi žive u našoj državi...RayMabus wrote:Zašto ? Zato šta se ovi neće dignit na himnu ? Pa njihova privatna stvar.T. wrote:Još jedan dokaz da je mirna reintegracija hrv. podunavlja bila tragična pogreška...
Nešto ću te naučit : To in je najveća kazna šta moraju živit u državi koju nevole
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Baš i ne živeT. wrote:I nama je kazna što takvi žive u našoj državi...RayMabus wrote:Zašto ? Zato šta se ovi neće dignit na himnu ? Pa njihova privatna stvar.T. wrote:Još jedan dokaz da je mirna reintegracija hrv. podunavlja bila tragična pogreška...
Traktorijada
2014-04-11
penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
penavu smeta sto mali hrvati nisu odgajani u domoljubnom duhu , valjda se i doma mora izvoditi himna i sto roditelji nisu sankcionirani zbog toga.
znaci penava bi djelovao kao brat kim na malisane!
penavu smeta sto mali hrvati nisu odgajani u domoljubnom duhu , valjda se i doma mora izvoditi himna i sto roditelji nisu sankcionirani zbog toga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kad bi Srbi počeli ustajati na hrvatsku himnu i kad bi stajali i disali dok svira, za par godina bi možda i oni postali Hrvati?
Bilo bi nas više!
Bilo bi nas više!
crvenkasti-
2014-04-17
Ak te uhvati dok nuždaš veliku nuždu..ili seksas pravednicki zenu??danni1 wrote:Ja uvijek. I kad sam doma, ako zasvira odmah skačem na noge. Samo jugo pičke ne ustaju na hrvatsku himnu.epikur37 wrote:Svi bi trebali ustajati na himnu.
usput ja ne ustajem na niciju himnu...znak vrhunske nadmoci Drzave i Vlasti nad glupim narodima..
Guest- Guest
..logika nalaze da je Penava u dusi Komjunist..kaya wrote:penavu smeta sto mali srbi ne ustaju na himnu u skoli ( mada mi nije jasno zasto se ona pusta u skoli ?!..i moraju li mahati nekome ispred skole , kakvom funkcioneru , mozda iz ministarstva provalnika)
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pustili boratovu himnu Kazahstana u Kuwaitu
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Aplauzi za HR himnu u BGD
» Merkel jedva odslušala njemačku himnu...
Page 2 of 9