Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
Sara Jovanović (29. oktobar 1993, Rim), poznata i pod pseudonimom Sara Jo, srpska je pop pevačica. Na sceni se pojavila 2012. godine kao učesnica muzičkog šoua Prvi glas Srbije, gde je osvojila treće mesto.[1] Naredne godine je kao članica grupe Moje 3 sa pesmom Ljubav je svuda predstavljala Srbiju na 58. izboru za Pesmu Evrovizije u Malmeu, ali nije uspela da se plasira u finale.[2][3] Sara važi za zvezdu u usponu koja se za samo dve godine našla na desetini naslovnica.[4]
Guest- Guest
Re: Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
pizzon wrote:Sara Jovanović (29. oktobar 1993, Rim), poznata i pod pseudonimom Sara Jo, srpska je pop pevačica. Na sceni se pojavila 2012. godine kao učesnica muzičkog šoua Prvi glas Srbije, gde je osvojila treće mesto.[1] Naredne godine je kao članica grupe Moje 3 sa pesmom Ljubav je svuda predstavljala Srbiju na 58. izboru za Pesmu Evrovizije u Malmeu, ali nije uspela da se plasira u finale.[2][3] Sara važi za zvezdu u usponu koja se za samo dve godine našla na desetini naslovnica.[4]
Ne znam ja kod nas ti se sve te estradne zvjezde praše za pare. Pa čak i ove jako poznate.
Guest- Guest
Ali curica je bonbon to se slažem.
Guest- Guest
Mene bi u konkretnom slučaju više brinulo mentalno zdravlje od prehlade.Regoč wrote:Koliko vidim, svašta je tu zabranjeno. što da sam krenio na koncert, pala kiša, a ne smijem nositi kišobran zbog Dine? Da ga tužim jer sam se prehladio?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To se slažem na koncert te budaletine išao bi samo pod uvjetom da mi daju za jest i pit koliko god mogu i da mogu MP3 dofurat da ne slušam budalu.
Guest- Guest
komunisti,antifasisti..sad smo svi kao isti 8-)dzango wrote:Pardon, hteo sam da kažem - komunisti. Ali to ti je isto. Gde je belo?maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Znaci,ako je nesto bijelo i Hrvati tako kazu,vi morate reci obrnutoB-)
Mlijeko?Snijega jos nema..;)
2014-04-11
Mislio sam na one što bi samo da brane. Te koncerte, te ovo, te ono.maggie13 wrote:komunisti,antifasisti..sad smo svi kao isti 8-)dzango wrote:Pardon, hteo sam da kažem - komunisti. Ali to ti je isto. Gde je belo?maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Znaci,ako je nesto bijelo i Hrvati tako kazu,vi morate reci obrnutoB-)
Mlijeko?Snijega jos nema..;)
2014-04-19
A zasto je onda išao nastupati tamo? Ako mu smetaju zastave onda neka isti kriterij primjeni prema njihovim novcima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pare su pare. Bolje je pitanje šta je sa onima koji idu na njegov koncert. Koji je to bag u glavi i zašto ih majka nije volela kada su bili mali.kaja_333 wrote:A zasto je onda išao nastupati tamo? Ako mu smetaju zastave onda neka isti kriterij primjeni prema njihovim novcima.
2014-04-19
Iskreno kada vidim takve kriple koji na takve koncerte idu često mi padne na pamet. Zamisli kakva bi pomoć svijetu cijelo bila da netko pusti plin i podavi tih 30 ili 40 000 budaletina.
Guest- Guest
Iako uopće ovaj može i skupiti tolko nemam pojma koliko ljudi dolazi na tu kuknjavu.
Guest- Guest
Ista ekipa koja gleda rijalitije.zgdosada wrote:Iako uopće ovaj može i skupiti tolko nemam pojma koliko ljudi dolazi na tu kuknjavu.
2014-04-19
Uf ali takvih ima dosta koliko sam ja shvatio. Pa onaj BB gleda hrpa idiota.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru
» Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
» Ujkan usred Beograda napao finu zensku osobu
» Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
» Hrvati usred Beograda izvjesili poruku na Marakani:Za sve one kojih nema
» Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
» Ujkan usred Beograda napao finu zensku osobu
» Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
» Hrvati usred Beograda izvjesili poruku na Marakani:Za sve one kojih nema
Page 3 of 3