Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
Stawi ga u onaj kwadratić di piše youtube :vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=VAiWgZplzYvuksadinare wrote:ovo dobro
https//www.youtube.com/watch?v=VAiWgZplzY
Owako :
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
Pa wjerowatno ....između ostaloga.marcus-t wrote:Ja mislim da je čovjek na prvom mjestu mislio na svoje obožavatelje iz Sandžaka. Jer da su oni donijeli zastave na koncert bilo bi svašta. A vi Srbi odmah mislite da vas netko kinji i nešto vam brani.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kako gutate propagandu smiješno.
Guest- Guest
ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Znaci,ako je nesto bijelo i Hrvati tako kazu,vi morate reci obrnutoB-)
2014-04-12
Nije hrvat ali je svaki dan 10 sati dnevno na hrvatskom forumu. Drugim riječima volio bi da je barem malo hrvat ali kada već nije igra se da je.maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Guest- Guest
kad smo neodoljivi..:Pzgdosada wrote:Nije hrvat ali je svaki dan 10 sati dnevno na hrvatskom forumu. Drugim riječima volio bi da je barem malo hrvat ali kada već nije igra se da je.maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
2014-04-12
Pa ima i takvih da. Ali malo. I sve su žene.maggie13 wrote:kad smo neodoljivi..:Pzgdosada wrote:Nije hrvat ali je svaki dan 10 sati dnevno na hrvatskom forumu. Drugim riječima volio bi da je barem malo hrvat ali kada već nije igra se da je.maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Guest- Guest
Pardon, hteo sam da kažem - komunisti. Ali to ti je isto. Gde je belo?maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Pardon, hteo sam da kažem - komunisti. Ali to ti je isto. Gde je belo?maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Sigurno znaš onu. Druže Tito tebe srbi lažu. Oni vole generala Dražu ?
Guest- Guest
Neki Dražu, neki Dina Merlina.zgdosada wrote:dzango wrote:Pardon, hteo sam da kažem - komunisti. Ali to ti je isto. Gde je belo?maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobra fakat si me nasmijao jako.dzango wrote:Neki Dražu, neki Dina Merlina.zgdosada wrote:dzango wrote:Pardon, hteo sam da kažem - komunisti. Ali to ti je isto. Gde je belo?maggie13 wrote:ne mozete bez nas..nije ovisnost samo bezpogovorno slaganje,vec i uvjetovano protivljenje...:Ddzango wrote:Bože sačuvaj. Pa nismo Hrvati.pizzon wrote:sad treba zabraniti taj koncert
Guest- Guest
E ovo uši para. A da barem pička neka pjeva pa da se gleda nego pederko ovaj. Šeta zraka koji je potrošio.
Guest- Guest
sara je za mene br. 1 u srbiji: lice, telo, glas, nastup
Last edited by pizzon on Fri 23 Oct - 12:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
E to care. Bravo. Ali kakav prvi glas srbije ? Eventualno prva pička srbije. Iako vjerojatno nije ali je dobra. Odlična čak.
Guest- Guest
necu više, ovo je vrhunski
Guest- Guest
Košto sam rekao odlična je. Ali dupe bi moglo malo bolje. Naravno da su to detalji ali eto kada već gledamo.
Guest- Guest
Koliko je to u € Pizzone ? Kod nas tu te "zvezde" između 500 do 1000 €
Guest- Guest
Koliko vidim, svašta je tu zabranjeno. što da sam krenio na koncert, pala kiša, a ne smijem nositi kišobran zbog Dine? Da ga tužim jer sam se prehladio?
za ovu ne verujem, mlada je, oko 21.g. rodjena je u rimu gde joj je
cale bioi neki faktor u ambasadi, ima lovu. trazena je, nastupi i promocije.
fini klubovi, ima dobar nastup. trenutno ne vrujem da to radi.
cale bioi neki faktor u ambasadi, ima lovu. trazena je, nastupi i promocije.
fini klubovi, ima dobar nastup. trenutno ne vrujem da to radi.
Last edited by pizzon on Fri 23 Oct - 12:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sara Jovanović (29. oktobar 1993, Rim), poznata i pod pseudonimom Sara Jo, srpska je pop pevačica. Na sceni se pojavila 2012. godine kao učesnica muzičkog šoua Prvi glas Srbije, gde je osvojila treće mesto.[1] Naredne godine je kao članica grupe Moje 3 sa pesmom Ljubav je svuda predstavljala Srbiju na 58. izboru za Pesmu Evrovizije u Malmeu, ali nije uspela da se plasira u finale.[2][3] Sara važi za zvezdu u usponu koja se za samo dve godine našla na desetini naslovnica.[4]
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru
» Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
» Ujkan usred Beograda napao finu zensku osobu
» Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
» Hrvati usred Beograda izvjesili poruku na Marakani:Za sve one kojih nema
» Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
» Ujkan usred Beograda napao finu zensku osobu
» Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
» Hrvati usred Beograda izvjesili poruku na Marakani:Za sve one kojih nema
Page 2 of 3