Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru
Page 1 of 1
Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru
DINO MERLIN otkazao je suradnju bubnjaru Amaru Češljaru, nakon što je potonji napisao kako bi slao tenkove na Hrvate koji su u Mostaru mirno prosvjedovali protiv izbora Željka Komšića u predsjedništvo BiH. Većina medija prenijela je tu priču, a Merlin je danas preko svog PR agenta poslao priopćenje u kojem je izrazio razočaranje, ali i osudio postupke svog (bivšeg) suradnika.
>>Bubnjar Dine Merlina o Hrvatima koji su prosjedovali u Mostaru: "Poslat tenk..."<<
"Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro.
Svi moji suradnici dobro znaju da moji životni svjetonazori ni na koji način ne isključuju bilo koji narod ili pojedinca i da u mom timu nema mjesta onima čiji stavovi izražavaju i pozivaju na nacionalne, rasne, religijske ili bilo koje druge vrste netrpeljivosti.
Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru.
Ovim putem i primjerom pozivam sve nas na razumno djelovanje kako bi preuzeli odgovornost za svoje riječi i djela i bili korektni jedni drugima u izgradnji tolerantnije budućnosti.
šoldi su soldi...
>>Bubnjar Dine Merlina o Hrvatima koji su prosjedovali u Mostaru: "Poslat tenk..."<<
"Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro.
Svi moji suradnici dobro znaju da moji životni svjetonazori ni na koji način ne isključuju bilo koji narod ili pojedinca i da u mom timu nema mjesta onima čiji stavovi izražavaju i pozivaju na nacionalne, rasne, religijske ili bilo koje druge vrste netrpeljivosti.
Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru.
Ovim putem i primjerom pozivam sve nas na razumno djelovanje kako bi preuzeli odgovornost za svoje riječi i djela i bili korektni jedni drugima u izgradnji tolerantnije budućnosti.
šoldi su soldi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru
Jasno, Dino i dalje planira koncertirati po Hrvatskoj.
Kao da ga je Dino tek sad prvi put čuo lavež svoga bubnjara...
ja bi njima svima podjelio tenkove i dovoljno municije :)
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» Dino Merlin žestoko isprovocirao Srbe:Zabranio njihove zastave na konceru usred Beograda
» Dino Ljutic prokockao novac doniran za lijecenje supruge i zavrsio u zatvoru
» Mjerilo za blesimetar-Dino Radja
» Dino Jelusić - novi član Whitesnakea
» Dino Rađa ponovo pljuje na sve što je hrvatsko
» Dino Ljutic prokockao novac doniran za lijecenje supruge i zavrsio u zatvoru
» Mjerilo za blesimetar-Dino Radja
» Dino Jelusić - novi član Whitesnakea
» Dino Rađa ponovo pljuje na sve što je hrvatsko
Page 1 of 1