Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/on-je-iznervirao-krsticevica-vidovic-je-kolegu-gadao-bocom-u-glavu-izazvao-prometnu-nesrecu-1271233/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
Majko moja tko sve sjedi danas u saboru..cudno da jos cakija nije proradila..rekoh ja davno da je birtija postala zivotopis za ulazak u sabor...
2015-09-08
Re: Tko je sdpovac Vidovic koji je isprovocirao Krsticevica?Nije bajan.Gadjao kolegu flasom,isprovocirao prometnu nesrecu..
Za ovog je krsticevic gospon..i ja bi reagirao mozda i gore na njegovom mjestu kad bi znao tko je ispred mene i tko me provocira..covjek sa huliganskim manirima
2015-09-08
Ovako se danas raspravljaju u saboru
Hdzovac:Barulek jos sem jenput reci da sam nekaj zel,zgazil bum te ka'k zohara.
Sdpovac:Nikaj mi ne preti Cvarkes.Jos jenput mi reci da sam crleni mam bus zube iskal po podu
Mostovac:A?Cujem unda da mi govorite da san neki djava bi ga zna sta ja znan kleri..kleki..klek..aha klerikalac...isukrsta mi ako necete bocun letit nikima u glave..
Zivozidas:Mir...mir...drugovi i gospodo..imam lijek za sve vas..vitamin C
Pupovac:Za ovo sve sto se jelte desava u Saboru znat ce Suljo a boga mi i Brnabicka
Hdzovac:Barulek jos sem jenput reci da sam nekaj zel,zgazil bum te ka'k zohara.
Sdpovac:Nikaj mi ne preti Cvarkes.Jos jenput mi reci da sam crleni mam bus zube iskal po podu
Mostovac:A?Cujem unda da mi govorite da san neki djava bi ga zna sta ja znan kleri..kleki..klek..aha klerikalac...isukrsta mi ako necete bocun letit nikima u glave..
Zivozidas:Mir...mir...drugovi i gospodo..imam lijek za sve vas..vitamin C
Pupovac:Za ovo sve sto se jelte desava u Saboru znat ce Suljo a boga mi i Brnabicka
2015-09-08
U saboru nedostaje zena
Sve bi bilo drugacije
Svi bi bili pristojniji i manje agresivni
A Inace, nije to neka posebnost da se u parlamentima tuku.
Oce to južnjaci temperamentni.
Lijepo se vidi i ovdje znacenje temperamenta naroda s juga.
Cak meni i simpatično to sto je krenuo premjer pokazati svoje misljenje Šakom.
Nekad i nema smisla drugacije.
Bravo Plenki,
Sve bi bilo drugacije
Svi bi bili pristojniji i manje agresivni
A Inace, nije to neka posebnost da se u parlamentima tuku.
Oce to južnjaci temperamentni.
Lijepo se vidi i ovdje znacenje temperamenta naroda s juga.
Cak meni i simpatično to sto je krenuo premjer pokazati svoje misljenje Šakom.
Nekad i nema smisla drugacije.
Bravo Plenki,
pogledaj ukrajincevuksadinare wrote:Majko moja tko sve sjedi danas u saboru..cudno da jos cakija nije proradila..rekoh ja davno da je birtija postala zivotopis za ulazak u sabor...
https://www.youtube.com/watch?v=fT65rlutaC8
to je razmjena misljenja :)
odbio jesti zeleno u vrticu, nije htio spavativuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/on-je-iznervirao-krsticevica-vidovic-je-kolegu-gadao-bocom-u-glavu-izazvao-prometnu-nesrecu-1271233/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
majko mila, kaj netko čita te opskurne portale?vuksadinare wrote:Majko moja tko sve sjedi danas u saboru..cudno da jos cakija nije proradila..rekoh ja davno da je birtija postala zivotopis za ulazak u sabor...
je na ovom piše marc ili onom narodnom radiju?
veber-
2014-12-30
vuksadinare wrote: krsticevic gospon..
Ja neznam kako je Krsto uspio završiti onaj brzi tečaj u USA, čovik ne da nezna beknuti engleskog nego nezna spojit 3 riječi na hrvatskom. Vjerojatno čita sporo i ne piše baš najbolje ali to nisu bitne prepreke za ratno profiterstvo domoljuba.
catabbath-
2015-08-21
to nisu razlozi i opravdanje da ga provocira osoba sa huliganskim i birtijaskim ponasanjem te kaznenim djelom namjernog izazivanja prometne nesrece i bacanjem boca kolegama..jel ima taj kredibilitet nekog prozivati i provociraticatabbath wrote:vuksadinare wrote: krsticevic gospon..
Ja neznam kako je Krsto uspio završiti onaj brzi tečaj u USA, čovik ne da nezna beknuti engleskog nego nezna spojit 3 riječi na hrvatskom. Vjerojatno čita sporo i ne piše baš najbolje ali to nisu bitne prepreke za ratno profiterstvo domoljuba.
2015-09-08
vuksadinare wrote:to nisu razlozi i opravdanje da ga provocira osoba sa huliganskim i birtijaskim ponasanjem
Provocirao ga je prilično civilizirano. To kako se krkan nezna ponašati, to je inače vještina koju mala dica obično svladaju u dječjem vrtiću ali toga u Krstinom selu vjerojatno nije bilo pa ima sad te cendrave ispade. Ali mene je Plenki iznenadio, kako je opasan dok je s tjelohraniteljima, brrrrrr :)
catabbath-
2015-08-21
da je sdp na vlasti i da je to napravio kradezejovac ti i ekipa bi se raspisali kako je to cool napravio.vuksadinare wrote:to nisu razlozi i opravdanje da ga provocira osoba sa huliganskim i birtijaskim ponasanjem te kaznenim djelom namjernog izazivanja prometne nesrece i bacanjem boca kolegama..jel ima taj kredibilitet nekog prozivati i provociraticatabbath wrote:vuksadinare wrote: krsticevic gospon..
veber-
2014-12-30
ne bii..na starom forumu sam kritizirao hdzovca za neki slican napad na clana laburista..veber wrote:da je sdp na vlasti i da je to napravio kradezejovac ti i ekipa bi se raspisali kako je to cool napravio.vuksadinare wrote:to nisu razlozi i opravdanje da ga provocira osoba sa huliganskim i birtijaskim ponasanjem te kaznenim djelom namjernog izazivanja prometne nesrece i bacanjem boca kolegama..jel ima taj kredibilitet nekog prozivati i provociraticatabbath wrote:vuksadinare wrote: krsticevic gospon..
2015-09-08
u biti ga je fino podjebavao.catabbath wrote:vuksadinare wrote:to nisu razlozi i opravdanje da ga provocira osoba sa huliganskim i birtijaskim ponasanjem
Provocirao ga je prilično civilizirano. To kako se krkan nezna ponašati, to je inače vještina koju mala dica obično svladaju u dječjem vrtiću ali toga u Krstinom selu vjerojatno nije bilo pa ima sad te cendrave ispade. Ali mene je Plenki iznenadio, kako je opasan dok je s tjelohraniteljima, brrrrrr :)
kada je kod mene u firmi predsjednik uprave skršio bmw, kupio sam mu model od bburaga. i dandanas je kod njega u uredu.
kada sam mu dao kutiju i rekao da mu se nađe za svaki slučaj, uhvatio se za glavu i rekao mi; kaj me i ti zajebavaš?
pa onako malo, na finjaka
tako da je krstčević ispao zadnjji papak, a li je nervozan jer mora vratiti 4%
veber-
2014-12-30
uostalom tu sam izrazio zal za starim zastupnicima sdp-a pa i hdz-a poput arlovica,antunovicke,vujica,vidovica...koji su se pristojno ponasali u saboru sve u granicama..ne sjecam se da je u starijim sazivima sabora bilo ovakvih posalica sa maketama i slicnim stvarima..bilo je konstruktivnih kritika i napada ali sve u granicama normalnog ponasanja..ovi danas u saboru su birtijaska skola i kako rekoh ocito je na sceni najvazniji zivotopis za politicara i ulazak u sabor...govorancije u birtijama i ponasanje
2015-09-08
bilo bi najbolje razjuriti taj sabor(da ima tko)i probati sve ispočetka.Ovo sad što je u njemu je najgori ološ marljivo sakupljan godinama.
vili40-
2015-08-02
sjecam se sekija i arlovica koji su drmali saborom prije..kad ej netko iz njihovih klubova ili iz suparnicke stranke povisio glavu ili vriejđao..samo su okrenuli i ostrim pogledom ih pogledali a ni rijec nisu rekli i odmah se sve smirilo...jbg danas nemas autoriteta u strankama pa drmaju niskoristii probisvjeti...sto moze npr..berni jednom vidovicu,marasu...kad nema autoriteta niti ga ovi dozivljavaju prevec..ista stvar je sa njonjom naspram culeja,đakica...vili40 wrote:bilo bi najbolje razjuriti taj sabor(da ima tko)i probati sve ispočetka.Ovo sad što je u njemu je najgori ološ marljivo sakupljan godinama.
2015-09-08
referendum
kradezej/SKH stavit van zakona
streljanje
pripojenje njemačkoj kao najjužnija pokrajina
streljanje
2014-12-30
A tebe za upravnika?veber wrote:referendum
streljanje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SDPovac koji kidao partijsku iskaznicu - pravi primjer prosječnog Čardak Hrvata
» kerum, skinija kolegu jer je kolegu po rasnoj osnovi napao da mu smrdi iz usta
» Prgomet:Karamarko vratio u stranku dio kadrova koji su odgovorni za nesrecu Hrvata u BiH
» Avion koji jučer nije pao na Beograd
» Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
» kerum, skinija kolegu jer je kolegu po rasnoj osnovi napao da mu smrdi iz usta
» Prgomet:Karamarko vratio u stranku dio kadrova koji su odgovorni za nesrecu Hrvata u BiH
» Avion koji jučer nije pao na Beograd
» Brkić nije jedini koji traži povlačenje Karamarka
Page 1 of 2