Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
https://www.srbijadanas.com/vesti/info/aida-nakon-napada-na-mural-izvredala-policiju-ajde-pike-pike-2021-11-09
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Aida jajima gadjala mural Ratka Mladica usred Beograda
Sto jes jes baba ima muda..a ne ove picke ne-mozemovci sto preko noci farbaraju mural skrivajuci se iza policoje i elektre
2015-09-08
Najbolji Nesrbi su Muslimani i Šiptari.
Mi Hrvati nismo ni za kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
to mislis na ne-mozemovce..oni su mozda hrvati na papiru..sve ostalo upucuje dy nisucrvenkasti wrote:Najbolji Nesrbi su Muslimani i Šiptari.
2015-09-08
'Mural Ratka Mladica mora pasti'
https://www.klix.ba/vijesti/regija/stotine-demonstranata-se-okupilo-u-centru-beograda-mural-ratka-mladica-mora-pasti/211109191
https://www.klix.ba/vijesti/regija/stotine-demonstranata-se-okupilo-u-centru-beograda-mural-ratka-mladica-mora-pasti/211109191
2015-09-08
....a i ovi grobari pali ma niske grane..ovi im bombardiraju mural jajima pola dana...ekipa hoce da prefarba a njih nema nigdje...takvo sto da se desilo u splitu u najmanju ruku prodjes sav polomljen
2015-09-08
da ali mu u Splitu ne stavljamo ratne zločince na murale , lik doslovno napravio genocid u srebrenici to mu je samo jedna točka u životopisu.. čime se budala ponosi, pametan se stidi
Jel ta Aida, mozda sora :)
dijagram-
2015-08-09
Došla naredba iz štaba da se napadnu murali. Samo nije jasno jel naredba u istoj poruci priko WhatsApp poslano na više korisnika ili je poslano svakom posebno.
Jednome heroj, drugome zločinac...AssadNaPodmornici wrote:da ali mu u Splitu ne stavljamo ratne zločince na murale , lik doslovno napravio genocid u srebrenici to mu je samo jedna točka u životopisu.. čime se budala ponosi, pametan se stidi
Churchill i trumann npr. ...
Ne vjerujem da su heroji za švabe i japance...
A daleko su više skrivili civilnih žrtava nego mladić...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pišeš komentar i sam ne možeš povjerovati što si u stanju napisati od mukecrvenkasti wrote:Najbolji Nesrbi su Muslimani i Šiptari.
2014-04-16
Realno nemre heroj biti neko ko naređuje da se rokaju civili po gradu jer et, tam nima srpskog življa, i ko pobije 5 tisuća ratnih zarobljenika jer et, šaka muslića je pri toga upala u neko srpsko selo u blizini Srebrenice i napravila pokolj. Kaj je tu herojski?T. wrote:Jednome heroj, drugome zločinac...AssadNaPodmornici wrote:da ali mu u Splitu ne stavljamo ratne zločince na murale , lik doslovno napravio genocid u srebrenici to mu je samo jedna točka u životopisu.. čime se budala ponosi, pametan se stidi
Churchill i trumann npr. ...
Ne vjerujem da su heroji za švabe i japance...
A daleko su više skrivili civilnih žrtava nego mladić...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2317115&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
2015-09-08
Glupi Vulin..nije se djeneral upokojio da mu cvece ostavlja
2015-09-08
Napadi na murale ratka mladica
https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbija-nepoznate-osobe-ofarbale-lice-ratka-mladica-na-muralu-u-sremskoj-kamenici/211109204
https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbija-nepoznate-osobe-ofarbale-lice-ratka-mladica-na-muralu-u-sremskoj-kamenici/211109204
2015-09-08
A ne bi se sjetio obici voljenoga djenerala i promjenit mu pelene. Pravi velikoSrbin, govno i licemjer.mortal wrote:pišeš komentar i sam ne možeš povjerovati što si u stanju napisati od mukecrvenkasti wrote:Najbolji Nesrbi su Muslimani i Šiptari.
omni-
2014-04-12
Na stranu što se radi o četničku i neprijatelju, mislim da nije slučajno da se u isto vrime krenulo s muralima u Hrvatskoj i Srbiji...vuksadinare wrote:Napadi na murale ratka mladica
to samo dokazuje da je
srbija demokratska drzava
za razliku od hrvatske ustaske
zabokrecine.
zabokrecine.
2020-04-21
...to sto drotovi peglaju staru babu je demokratski a suprotna strans baca daske,flase i kamenje..i pet kordona policije...kod nas su prefarbali muralpizzon wrote:to samo dokazuje da je
zabokrecine.
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Umro Ratka Mladića snimatelj
» U Solinu otvoren jedinstven muzej Domovinskog rata: Evo, pogledajte Veliku Srbiju iz ureda Ratka Mladića, šajkaču Milana Martića
» Pogled iz Srbije na presudu Ratka Mladića : Ukoliko se nastavi sa "trovanjem" mladih generacija vrednostima koje su zlo, onda nama nema spasa
» Masti Lazanskog kao i srpskoj nema kraja!Ameri u 'Oluji' udarili sa F-16 na Celavac i Knin i Hrvati pokusali otrovati Ratka Mladica koji bi sprijecio Oluju
» Ujkan usred Beograda napao finu zensku osobu
» U Solinu otvoren jedinstven muzej Domovinskog rata: Evo, pogledajte Veliku Srbiju iz ureda Ratka Mladića, šajkaču Milana Martića
» Pogled iz Srbije na presudu Ratka Mladića : Ukoliko se nastavi sa "trovanjem" mladih generacija vrednostima koje su zlo, onda nama nema spasa
» Masti Lazanskog kao i srpskoj nema kraja!Ameri u 'Oluji' udarili sa F-16 na Celavac i Knin i Hrvati pokusali otrovati Ratka Mladica koji bi sprijecio Oluju
» Ujkan usred Beograda napao finu zensku osobu
Page 1 of 4