Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Page 5 of 20
Page 5 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
od nas 25 imam broj od 20.Noor wrote:i onda velis da nisi Call centar
znači samo stvar povjerenja.
2014-12-30
Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
red wolf-
2016-02-10
ajde da se i sokrat nekon more narugati
2014-04-16
red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Brzina pješaka je 6-10 Km na sat
Po snijegu i ledu Antarktike, di nema cesta, NEMOGUĆE JE prehodati je za DVA DANA....pa niti za 20 dana.
ako ti vjeruješ da je neko prohodao antarktiku u 2 dana onda znači da si pravi babilonac, da si duhovno totalno razvaljenred wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Guest- Guest
Witch-king of Angmar wrote:metilda wrote:
dok me je davno speare poučavao kvantnoj fizici spomenuo je ako sam dobro zapamtila da je slika na obzoru crne rupe dvodimenzionalna a da mi stvarnost doživljavamo trodimenzionalno..
vjerojatno nema veze s temom ali sad mi je palo na pamet.. bila su to dobra vremena kad se na forumu moglo nešto pametno pročitati. :))
da, slike su inače trodimenzionalne, samo na horizontu crne šupe imaju dvodimenzijonalnost
moraš biti Einstein ili vrlo uvaženi filozof kako bi ti takva kompleksnost bila jasna, laici bi mogli pomisliti kako je slika koju vidimo 2D, a ne 3D
pa dobro, evo, nismo odavno imali temu crnih rupa i kvantne fizike, daj, učnii nešto, to je ipak zanimljivije od prožvakane teme ravne zemlje
Guest- Guest
red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
vidi, gore pišu da je nemoguće prehodati Antarktik za dva dana.. šta ćemo sad? ali ja pretpostavljam da ti imaš odgovor - to su dvojica djece vanzemaljaca i oni imaju nadnaravne moći...
Guest- Guest
vanzemaljci ne postoje, kao ni svemir, a antarktika nije kontinent nego samo ledeni zid koji okružuje krug zemaljskimetilda wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
vidi, gore pišu da je nemoguće prehodati Antarktik za dva dana.. šta ćemo sad? ali ja pretpostavljam da ti imaš odgovor - to su dvojica djece vanzemaljaca i oni imaju nadnaravne moći...
Guest- Guest
bepobavulin wrote:vanzemaljci ne postoje, kao ni svemir, a antarktika nije kontinent nego samo ledeni zid koji okružuje krug zemaljskimetilda wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Panopticon
Čitam o ravnozemljašima i nekako mi je lakše vjerovati da postoje mali zeleni u svemiru, nego ljudi koji na pragu 2019. vjeruju da je Zemlja ravna ploča.bepobavulin wrote:vanzemaljci ne postoje, kao ni svemir, a antarktika nije kontinent nego samo ledeni zid koji okružuje krug zemaljskimetilda wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Stvarno vjeruju ili nas samo zayebaju? Ono, nek sam poznat, pa nema veze zbog čega.
Guest- Guest
U manje od dva mjeseca...Moja greška.Yehudim wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Po snijegu i ledu Antarktike, di nema cesta, NEMOGUĆE JE prehodati je za DVA DANA....pa niti za 20 dana.
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/dva-cudesna-ljudska-pothvata-sportas-i-vojnik-sami-i-bez-icije-pomoci-prehodali-antarktiku-u-manje-od-dva-mjeseca---543823.html
red wolf-
2016-02-10
pa ljudi su tisućama godina vjerovali da je zemlja ravna, samo zadnjih 500 godina vjeruju u tu vašu babilonsku vrteću loptuRabarbara wrote:Čitam o ravnozemljašima i nekako mi je lakše vjerovati da postoje mali zeleni u svemiru, nego ljudi koji na pragu 2019. vjeruju da je Zemlja ravna ploča.bepobavulin wrote:vanzemaljci ne postoje, kao ni svemir, a antarktika nije kontinent nego samo ledeni zid koji okružuje krug zemaljskimetilda wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Stvarno vjeruju ili nas samo zayebaju? Ono, nek sam poznat, pa nema veze zbog čega.
Last edited by bepobavulin on 30/12/2018, 11:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
svejedno dokazao/la si da si pravi babilonac i duhovno totalno razvaljen kad vjeruješ u takvo nešto.red wolf wrote:U manje od dva mjeseca...Moja greška.Yehudim wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/dva-cudesna-ljudska-pothvata-sportas-i-vojnik-sami-i-bez-icije-pomoci-prehodali-antarktiku-u-manje-od-dva-mjeseca---543823.html
Guest- Guest
kod navajosa pljunuta rulet ploca:)
dijagram-
2015-08-09
red wolf wrote:U manje od dva mjeseca...Moja greška.Yehudim wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
prstići se požurili narugati..
nije bitno kome, glavno je rugati se.. hohohohohoohohoohoohohooho
Guest- Guest
Jel tvoje ravnozemljaštvo potječe iz vjere ili iz ovakvih "dokaza" koje stavljaš?bepobavulin wrote:svejedno dokazao/la si da si pravi babilonac i duhovno totalno razvaljen kad vjeruješ u takvo nešto.red wolf wrote:U manje od dva mjeseca...Moja greška.Yehudim wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Ma zafrkanti.Rabarbara wrote:Čitam o ravnozemljašima i nekako mi je lakše vjerovati da postoje mali zeleni u svemiru, nego ljudi koji na pragu 2019. vjeruju da je Zemlja ravna ploča.bepobavulin wrote:vanzemaljci ne postoje, kao ni svemir, a antarktika nije kontinent nego samo ledeni zid koji okružuje krug zemaljskimetilda wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
Lupaju gluposti i gledaju kako se bedaci lože.
I mene su navukli nata sranja pa ponekad pogledam nešto iz njihovog opusa.
Al onda trebaš dan dva da se smiriš. Raspamete čovjeka. Moraš se natjerat da ne zaboraviš da se i oni samo zajebavaju.
Ak to smetneš s uma...odešu 3PM može se dogodit ida laptop leti kroz prozor.
najbolji je onaj s gusterima
bio i kod misaka prije koju godinu
dijagram-
2015-08-09
Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
Page 5 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Similar topics
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
Page 5 of 20