Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
a nema ni kisika baš puno tamo gore, Isus je valjda morao prvo ići na visinske pripreme. Vjerujem da bi deda nešto više znao o tomeSpeare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Witch-king of Angmar wrote:Speare Shaker wrote:Stari Zavjet.Matej 4:8
8 Đavao ga onda povede na goru vrlo visoku i pokaza mu sva kraljevstva svijeta i slavu njihovu
9 pa mu reče: »Sve ću ti to dati ako mi se ničice pokloniš.«
na ravnoj ploči vide se sva kraljevstva svijeta sa vrlo visoke gore
Ne vide ako su dovoljno daleko.
Niti ako su pokrivena maglom ili jako niskom naoblakom.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
stvar opisa no i ako to odbacimo ostaje i dalje činjenica da se Biblija ne može doslovce tumačiti kako to deda u svakoj temi pokušava prišiti krščćanimametilda wrote:tre wrote:AUP materinu, evo ga još jedan ravnozemljaš koji bukvalno prevodi Bibliju!!Witch-king of Angmar wrote:Psalam 93:1
Čvrsto stoji krug zemaljski, neće se poljuljati.
http://biblija.ks.hr/search.aspx?k=23&p=93&r=1
Deda idi drkaj, šetaj kožicu i okani se svog blebetanja kod tumačenja Biblije. Pokušavaš na svaki mogući način opravdati svoje strahove i zablude kroz cinizam i ismijavanje kršćana iako kršćani ne vjeruju u te gluposti koje im uredno pripisuješ. Stroga šetaj i traži utjehu na drugom mjestu.
zapravo je riječ o tome da iz perspektive tadašnjeg čovjeka koji je pisao bibliju mjesec bio ravna ploča pa je analogno tome i zemlju predočio kao ravnu ploču.. IZ božje perspektive cijli je svemir ravna ploča.. čak je i nama naša mliječna staza ravna ploča:
Čitaj još jednom: lova!Speare Shaker wrote:Kog vraga ih onda iznosi ako ne vjeruje? Izgrađuje imidž idiota u javnosti?Oh_Femder wrote:He's in it only for the money ;P Otkrio se inače i sam da ne vjeruje u te budalaštine.bepobavulin wrote:
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
aj dobro on, al zašto bepobavulin???Oh_Femder wrote:Čitaj još jednom: lova!Speare Shaker wrote:Kog vraga ih onda iznosi ako ne vjeruje? Izgrađuje imidž idiota u javnosti?Oh_Femder wrote:He's in it only for the money ;P Otkrio se inače i sam da ne vjeruje u te budalaštine.bepobavulin wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tre wrote:
stvar opisa no i ako to odbacimo ostaje i dalje činjenica da se Biblija ne može doslovce tumačiti kako to deda u svakoj temi pokušava prišiti krščćanima
a "kršćanski biseri" poput henoka i još ponekoga s foruma mu daju materijala..
dok me je davno speare poučavao kvantnoj fizici spomenuo je ako sam dobro zapamtila da je slika na obzoru crne rupe dvodimenzionalna a da mi stvarnost doživljavamo trodimenzionalno..
vjerojatno nema veze s temom ali sad mi je palo na pamet.. bila su to dobra vremena kad se na forumu moglo nešto pametno pročitati. :))
Guest- Guest
sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
i što želiš vidjet.
2014-12-30
tocnoveber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
vjerojatno nema veze s temom ali sad mi je palo na pamet.. bila su to dobra vremena kad se na forumu moglo nešto pametno pročitati. :))
da, slike su inače trodimenzionalne, samo na horizontu crne šupe imaju dvodimenzijonalnost
moraš biti Einstein ili vrlo uvaženi filozof kako bi ti takva kompleksnost bila jasna, laici bi mogli pomisliti kako je slika koju vidimo 2D, a ne 3D
Guest- Guest
kaj god....to znači da odeš šatlom u svemir i gledaš prema zemlji, kad poželiš bude spljoštena lopta, a kad poželiš bude ravna ploča?veber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
zanimljivo kako je ovim ravnoglavcima samo Zemlja ravna ploča, a ostale planete su kugle
shuti, jos ce se pojavit i kockasta zemljaNoor wrote:kaj god....to znači da odeš šatlom u svemir i gledaš prema zemlji, kad poželiš bude spljoštena lopta, a kad poželiš bude ravna ploča?veber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
zanimljivo kako je ovim ravnoglavcima samo Zemlja ravna ploča, a ostale planete su kugle
samo da se skupi dovoljno istomisljenika
ne čitaš s razumljevanjem.Noor wrote:kaj god....to znači da odeš šatlom u svemir i gledaš prema zemlji, kad poželiš bude spljoštena lopta, a kad poželiš bude ravna ploča?veber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
ekipa je zabrijala da je zemlja ravna ploča. njima je ravna ploča.
evo, marc neka potvrdi. naš jedan osobni frend je apsolutni protivnik cijepljenja djece. to ih ubija. naravno da ih ubija. i da jebeno kada se tebi desi. 1:5 000 000. koliko ljudi pogine u prometu?
2014-12-30
hogar strašni je to tvrdio odavno i dokazao i helgi nekaj iz amerike dofural.Leviathan2 wrote:shuti, jos ce se pojavit i kockasta zemljaNoor wrote:kaj god....to znači da odeš šatlom u svemir i gledaš prema zemlji, kad poželiš bude spljoštena lopta, a kad poželiš bude ravna ploča?veber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
samo da se skupi dovoljno istomisljenika
2014-12-30
je, u glavi im je ravna ploča, tzv. tabula rasa ...veber wrote:ne čitaš s razumljevanjem.Noor wrote:kaj god....to znači da odeš šatlom u svemir i gledaš prema zemlji, kad poželiš bude spljoštena lopta, a kad poželiš bude ravna ploča?veber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
evo, marc neka potvrdi. naš jedan osobni frend je apsolutni protivnik cijepljenja djece. to ih ubija. naravno da ih ubija. i da jebeno kada se tebi desi. 1:5 000 000. koliko ljudi pogine u prometu?
točno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa to ti tipkam. vide što žele vidjet. meni kći davno rekla, buljili u nebo. zvjezdano. gle, ne sjećam se više kaj je rekla. fotkala nebo i na mobu mi pokazala. gle ako spojiš ove zvijezde dobiješ to.Noor wrote:je, u glavi im je ravna ploča, tzv. tabula rasa ...veber wrote:ne čitaš s razumljevanjem.Noor wrote:kaj god....to znači da odeš šatlom u svemir i gledaš prema zemlji, kad poželiš bude spljoštena lopta, a kad poželiš bude ravna ploča?veber wrote:sve je to stvar percepcije
i što želiš vidjet.
točno
i fakat kada mi je pokazala, dobiješ to.
znači percepcija oka.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Tip je youtuber nalik na budalu Miroljuba Petrovića, čak je pokupio i neke njegove "fore".
Skuplja budaletine za neku vrst sekte. Čudi me Domagoj Pintarić.....ali izgleda novac
nadvladava i zakone fizike.
Skuplja budaletine za neku vrst sekte. Čudi me Domagoj Pintarić.....ali izgleda novac
nadvladava i zakone fizike.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ne....jeboteveber wrote:kaj si ti mijenjao opet broj?
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
Page 4 of 20