Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
bio i kod misaka prije koju godinu
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
mislim da su njemu oblici irelevantnitre wrote:Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
zemlja je tek objekt, lik se bavi subjektima
detektira ljude gustere i sve objasnjava neukima
dijagram-
2015-08-09
Možda je ezek jedan od njih? On stalno govori "vi ljudi" pa me to malo ponukalo na razmišljanje u tom smjerudijagram wrote:mislim da su njemu oblici irelevantnitre wrote:Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
dijagram wrote:mislim da su njemu oblici irelevantnitre wrote:Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
David Icke = KOS
Šešelj = KOS
Guest- Guest
metilda wrote:
pa dobro, evo, nismo odavno imali temu crnih rupa i kvantne fizike, daj, učnii nešto, to je ipak zanimljivije od prožvakane teme ravne zemlje
ne postoje crne rupe, u budućnosti će se rugati crnorupašima kao što se danas rugaju ravnozemljašima
Guest- Guest
ezek bastini zechariatre wrote:Možda je ezek jedan od njih? On stalno govori "vi ljudi" pa me to malo ponukalo na razmišljanje u tom smjerudijagram wrote:mislim da su njemu oblici irelevantnitre wrote:Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
sva njegova nagadjanja digao je jos na sedamnaestu potenciju i rezultat je tu
dijagram-
2015-08-09
U svakom slučaju gadne droge konzumira, uvalili mu drogu u heroin :DDdijagram wrote:ezek bastini zechariatre wrote:Možda je ezek jedan od njih? On stalno govori "vi ljudi" pa me to malo ponukalo na razmišljanje u tom smjerudijagram wrote:mislim da su njemu oblici irelevantnitre wrote:Jel i on ravnozemljaš (David Icke)?dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
sva njegova nagadjanja digao je jos na sedamnaestu potenciju i rezultat je tu
Witch-king of Angmar wrote:metilda wrote:
pa dobro, evo, nismo odavno imali temu crnih rupa i kvantne fizike, daj, učnii nešto, to je ipak zanimljivije od prožvakane teme ravne zemlje
ne postoje crne rupe, u budućnosti će se rugati crnorupašima kao što se danas rugaju ravnozemljašima
eto, tako ti crne rupe, na što smo bacali novac kojim se moglo nahranit 9/10 gladnog stanovništva..
čemu onda služi znanost? odakle one fotografije crnih rupa, sve te puste teorije - a kad tamo ćorak..
Guest- Guest
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/najudaljenija-i-najstarija-supermasivna-crna-rupa-krije-tajne-o-postatku-svemira-foto-20171208
Guest- Guest
a odakle ti to da je zajebancija? pa eric dubay ako si ikad čuo za njega, ako nisi guglaj rekao je da je flat earth society ustvari kontrolirana opozicija koja sve to želi napravit kao sprdnju i kad ih gledam stvarno ispada da je istinu rekao. više puta mu je youtube suspendirao kanal i opet su sada ga ukinuli. a zašto mu suspendiraju kanal stalno ako je sve zajebancija? zašto su makli masu flat earth videa sa yt i sad kad upises "flat earth" dodju samo gluposti iz mainstream medija???danni1 wrote:Ma zafrkanti.Rabarbara wrote:Čitam o ravnozemljašima i nekako mi je lakše vjerovati da postoje mali zeleni u svemiru, nego ljudi koji na pragu 2019. vjeruju da je Zemlja ravna ploča.bepobavulin wrote:vanzemaljci ne postoje, kao ni svemir, a antarktika nije kontinent nego samo ledeni zid koji okružuje krug zemaljskimetilda wrote:red wolf wrote:Ovo mu je najjače - '' pokaže sliku Sunca i ustvrdi ---> ovo je kako ''Babilonci vide Sunce''...Dva tipa su mu prije par dana prehodala cijelu Antarktiku u manje od dva dana i time pobila njegovu tezu i njegovih sljedbenika da je Antarktika ledeni krug oko ravne Zemlje...Ali, reći će on ---> to su ''Babilonci'' i ne vjerujte im...LOL
vidi, gore pišu da je nemoguće prehodati Antarktik za dva dana.. šta ćemo sad? ali ja pretpostavljam da ti imaš odgovor - to su dvojica djece vanzemaljaca i oni imaju nadnaravne moći...
Stvarno vjeruju ili nas samo zayebaju? Ono, nek sam poznat, pa nema veze zbog čega.
Lupaju gluposti i gledaju kako se bedaci lože.
I mene su navukli nata sranja pa ponekad pogledam nešto iz njihovog opusa.
Al onda trebaš dan dva da se smiriš. Raspamete čovjeka. Moraš se natjerat da ne zaboraviš da se i oni samo zajebavaju.
Ak to smetneš s uma...odešu 3PM može se dogodit ida laptop leti kroz prozor.
btw pogledaj ovo, al pozorno gledaj i slušaj:
Guest- Guest
pa normalno da ne postoje, nikad nisu uslikane nit ikakav dokaz ima o njima, još jedna u nizu podvala babilonaca, prave nas majmunima i hoće nas uvjerit da smo potekli od majmuna, a bog nas je sve stvorio.Witch-king of Angmar wrote:metilda wrote:
Guest- Guest
sve fotografije crnih rupa su ilustracijametilda wrote:
čemu onda služi znanost? odakle one fotografije crnih rupa, sve te puste teorije - a kad tamo ćorak..
Guest- Guest
kako su mogli napravit fotografije crnijeh rupa ako je poznato da crne rupe usljed ogromne gravitacije ne dozvoljavaju emitiranje svjetlostimetilda wrote:Witch-king of Angmar wrote:metilda wrote:
eto, tako ti crne rupe, na što smo bacali novac kojim se moglo nahranit 9/10 gladnog stanovništva..
skoro kao libtardi i feministkinje
bepobavulin wrote:više puta mu je youtube suspendirao kanal i opet su sada ga ukinuli. a zašto mu suspendiraju kanal stalno ako je sve zajebancija? zašto su makli masu flat earth videa sa yt i sad kad upises "flat earth" dodju samo gluposti iz mainstream medija?
zato što ne stvara kvalitetan sardžaj
Guest- Guest
pa nek je fotografiraju sa zemlje, ne moraju uć u crnu rupu da je fotografiraju. to je običan hoax, ne postoje crne rupeLeviathan2 wrote:kako su mogli napravit fotografije crnijeh rupa ako je poznato da crne rupe usljed ogromne gravitacije ne dozvoljavaju emitiranje svjetlostimetilda wrote:Witch-king of Angmar wrote:metilda wrote:
Guest- Guest
Je...i oni su mi super.dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
Dobri su i oni kaj misleda je svemir hologram i sl pizdarije.
Svakakvih bedastoća ima.
ti si skoro postao normalan i onda si pao opet pod njihov utjecaj. Šta je realnije? da živimo u nekom hologramu ili da se vrtimo 2000 km/h oko sunca koje je 150 MILIJUNA kilometara daleko?danni1 wrote:Je...i oni su mi super.dijagram wrote:najbolji je onaj s gusterima
Dobri su i oni kaj misleda je svemir hologram i sl pizdarije.
Svakakvih bedastoća ima.
ili da živimo na ravnoj površini, a sunce je 2000 km daleko?
obrati pozornost na reflekcije:
da je zemlja lopta ovakvih reflekcija ne bi bilo.
i isto tako zašto rijeke koje su jako dugačke ne teku u drugu stranu, ako idu iza zakrivljenosti zemlje?
Guest- Guest
pa normalno kad crne rupe ne postojeWitch-king of Angmar wrote:sve fotografije crnih rupa su ilustracijametilda wrote:
Guest- Guest
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Similar topics
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
Page 6 of 20