Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Page 2 of 20
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
a debo napokon postal prvomisnik.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Budući premijer s ministrom za znanost i školstvo.debotoijusto wrote:
pored pernara izgleda ka mis iz ulja
kako je krenulo ne zvuci vise kao sala
za par godina ova dva a sincic predsjednik , stari ministri zatvor ili , ako srece , preko bleiburga u bijeg samo bi krste osta kupovat zrakoplov
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A u pičku...do 4:27sam izdržo....probat ću sutra.bepobavulin wrote:
taman si do petokrake došo
2014-04-16
Hmmm.....da i to je jedino što je imalo donekle smisla. Al prethodne gluposti su to potpuno zasjenile.aben wrote:taman si do petokrake došo
Tako je "nategao" i sve one trebe o kojima stalno piše :DDveber wrote:ja do neki dan nisam znao razliku top/haubica
bil sam lijen i nije me zanimalo.
a kako me zanima povijest znam da se židovi obrezuju pa mi upalo u oči da forumski židov nateže kožicu.
ali čovjek uči dok je živ.
dobar si, ja nisam ni do 1:55danni1 wrote:A u pičku...do 4:27sam izdržo....probat ću sutra.bepobavulin wrote:
2014-12-30
jo ga od gušta gljedun. un je ćunka, ko i henok. znoš, ljevičari su glupi, i jedini nočin da se održu je da proglašavaju anateme za svih ki nisu na njihovoj liniji.danni1 wrote:Hmmm.....da i to je jedino što je imalo donekle smisla. Al prethodne gluposti su to potpuno zasjenile.aben wrote:taman si do petokrake došo
tribo ubijati živitinje da bi se mogli obučivati u njihovo krzno. op, otkaz na poslu.
crnci su gluplju od belacov. op, javni linč.
tribo uništiti nasilno školovanje. op, ne moreš pivati u areni.
žene su niže i manje genijalne od muških. op, kaja ti sere celi dun.
a ovi momci očito dont give a fuck, i oni proglašavaju anateme svima okolo.
2014-04-16
jetre wrote:Tako je "nategao" i sve one trebe o kojima stalno piše :DDveber wrote:ja do neki dan nisam znao razliku top/haubica
a kako me zanima povijest znam da se židovi obrezuju pa mi upalo u oči da forumski židov nateže kožicu.
2014-12-30
majku mu staru...tebi stvarno čudne stvari plijene pažnju.veber wrote:ja do neki dan nisam znao razliku top/haubica
pa je.danni1 wrote:majku mu staru...tebi stvarno čudne stvari plijene pažnju.veber wrote:ja do neki dan nisam znao razliku top/haubica
o ulošcima, tamponima, pelenama mogu doktorat napisat.
moraš uočavat.
2014-12-30
veber wrote:pa je.danni1 wrote:majku mu staru...tebi stvarno čudne stvari plijene pažnju.veber wrote:ja do neki dan nisam znao razliku top/haubica
o ulošcima, tamponima, pelenama mogu doktorat napisat.
moraš uočavat.
ne meci se u tampone imam autorska prava
pogledao poslanicu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kada ti ured sastanka, a radi se o par milja upadnu davorka, štefica i nensi da joj je ona maznula uložak i dala onoj. nemreš bilivit.
nakon tih par icidenata kod mirjanice odite, tamo vam stoje ulošci, tamponi, prezervativi, pelene. odjebite od mene.
nakon tih par icidenata kod mirjanice odite, tamo vam stoje ulošci, tamponi, prezervativi, pelene. odjebite od mene.
2014-12-30
Noor wrote:uze mi riječ iz ustaEroo wrote:Budući premijer s ministrom za znanost i školstvo.debotoijusto wrote:
pored pernara izgleda ka mis iz ulja
Izgledi su im poprilično realni.
tre wrote:
Jasno ko dan, ako ovaj video to nije dokazao onda ne znam što još napraviti da ljudi povjeruju :DDDDDDD
Jebote led ovi ne poiznaju osnovne zakone fizike ali znaju da gravitacija ne postoji
jebote ti ne znaš da u Bibliji piše da je zemlja ravna ploča, zar ne vjeuješ svom Bogu?
ajd dobro, ne morate vjerovati da je zemlja ravna ploča kako piše u Svetom pismu, bitno je da vjerujete u ostale stvari, da ljubite neprijatelja i idete u propast sami uištavajući sebe
Guest- Guest
ma ne mora se vjerovatiWitch-king of Angmar wrote:tre wrote:bepobavulin wrote:
Jasno ko dan, ako ovaj video to nije dokazao onda ne znam što još napraviti da ljudi povjeruju :DDDDDDD
Jebote led ovi ne poiznaju osnovne zakone fizike ali znaju da gravitacija ne postoji
jebote ti ne znaš da u Bibliji piše da je zemlja ravna ploča, zar ne vjeuješ svom Bogu?
ajd dobro, ne morate vjerovati da je zemlja ravna ploča kako piše u Svetom pismu, bitno je da vjerujete u ostale stvari, da ljubite neprijatelja i idete u propast sami uištavajući sebe
dovoljno se tako vladati
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
Ajde ne laprdaj gluposti, nigdje ne piše da je zemlja ravna pločaWitch-king of Angmar wrote:tre wrote:
Psalam 93:1
Čvrsto stoji krug zemaljski, neće se poljuljati.
http://biblija.ks.hr/search.aspx?k=23&p=93&r=1
Čvrsto stoji krug zemaljski, neće se poljuljati.
http://biblija.ks.hr/search.aspx?k=23&p=93&r=1
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Job 38:13
poduhvati zemlju za rubove i da s nje sve bezbožnike strese
poduhvati zemlju za rubove i da s nje sve bezbožnike strese
Guest- Guest
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
Page 2 of 20