Znam da ne volite HDZ, ali...
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bolje je
Re: Znam da ne volite HDZ, ali...
yoda mu je uzortre wrote:niko do pernara nije lupetao budalaštine kao onWitch-king of Angmar wrote:tre wrote:
Pernar je glup ko kurac
možda, no ne postoji neki uvjet na izborima koji traži da saborski zastupnici ne smiju biti glupi
vladati i upravljati može bilo tko, neovisno koliko je pametan i sposoban, nema predrasuda i diskriminacije
bilo bi jako loše za društvo, i demokraciju, kada bi birali samo one najsposobnije i najbolje
a moraš priznati da ni Kenwood Kenon, ili Karamarko prije njega, nisu nešto puno manje gluplji od Pernara
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nista od vas mladih, mijenjate smjer kao kuglica u fliperuepikur37 wrote:Ja i Orban smo primjer ..... e sad yoda kao sponzor a pernar kao investicija :)dijagram wrote:naivac, ne zna da nista dok soros ne podupre:)epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:jedva čekam da ŽZ bude na vlasti. Odlučio sam ih financijski i drugačije pomagati.
:D blago njima
Kako vas vec tukne ona poluga:)
dijagram-
2015-08-09
sta sadNoor wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:jedva čekam da ŽZ bude na vlasti. Odlučio sam ih financijski i drugačije pomagati.
:D blago njima
100 kuna nije sala
2014-04-19
ekonomske ideje su debilizam, ali to je ono što nama treba. doktrina šoka da se resetira država, inače će se nečemo nikada riješiti HDZovog nakotatre wrote:Baš, da se vratimo temiAssadNaPodmornici wrote:
tema je ŽZ
Pernar je glup ko kurac, barem bi ti kao ekonomist trebao znati koje on pizdarije laprda
taj ne zna ni gdje je šupalj dok se ne popipa.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
HDZ je rak društva.. rak koji je već u višoj fazi. ŽZ je ništa drugo nego terapija, a terapija koja uključuje najjaču kemoterapiju i mesarsku operaciju. Nakon takve terapije pacijent će preživjeti ali će biti malo osakaćen i sjeban. ako ostaviš rak, pacijent odnosno Hrvatska država i Hrvatska nacija će nestati nakon par tisuća godina povjesti, zato je ŽZ terapija za HDZ i trebamo stati iza njih , i pustiti razlike sa strane
AssadNaPodmornici wrote:ekonomske ideje su debilizam, ali to je ono što nama treba. doktrina šoka da se resetira država, inače će se nečemo nikada riješiti HDZovog nakotatre wrote:Baš, da se vratimo temiAssadNaPodmornici wrote:
tema je ŽZ
Pernar je glup ko kurac, barem bi ti kao ekonomist trebao znati koje on pizdarije laprda
taj ne zna ni gdje je šupalj dok se ne popipa.
e biće super kad bankrotiramo, trebaće samo jedno sto godina da se vratimo na standard koji je danas
jebote takav reset
šta nije lakše postrijeljat hdz-ovce nego dovest još goru budalu i lopova na vlast
jebote taj ni sat od šeika nije htio dat u državnu riznicu voli mali svjetlucave stvari
jebote taj ni sat od šeika nije htio dat u državnu riznicu voli mali svjetlucave stvari
AssadNaPodmornici wrote:HDZ je rak društva.. rak koji je već u višoj fazi. ŽZ je ništa drugo nego terapija, a terapija koja uključuje najjaču kemoterapiju i mesarsku operaciju. Nakon takve terapije pacijent će preživjeti ali će biti malo osakaćen i sjeban. ako ostaviš rak, pacijent odnosno Hrvatska država i Hrvatska nacija će nestati nakon par tisuća godina povjesti, zato je ŽZ terapija za HDZ i trebamo stati iza njih , i pustiti razlike sa strane
ŽZ je nakupina kretena... a ekonomski gledano, HDZ-ovci su štetočine, jasno, samo SDP je bio još gori za milanovića smo imali 4 godine čistog propadanja a korupcija nije bila ništa manja... ako je HDZ rak Živi Zid je ebola... je da te ubije brže, jedino to
marcellus wrote:
Kao neki cigo.
Last edited by Speare Shaker on 27/12/2018, 14:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:
e biće super kad bankrotiramo, trebaće samo jedno sto godina da se vratimo na standard koji je danas
jebote takav reset
Većina je toga ipak svjesna, zato se takav reset neće nikada dogoditi.
Guest- Guest
Pernara za precjednika jer je reprezentativan a Sincica za premijera jer je inteligentan . Zenu mu za riznicara. Otvoriti tiskaru Kuna i tiskaj koliko treba. Kao da nema papira ili boje. Kila mozga???????
2014-04-14
kic wrote:
strani kreditori ce imati razumijevanja..
this will end well.
Zato ja svima starijima tumačim da bi to na kraju tako i završilo, potpunim privjednim kolapsom. Mlađe mogu razumjeti jer nisu proživjeli tu idiotsku ekonomsku politiku, ali im opširnije pričam krećući od stanja sedamdesetih.vuksadinare wrote:kao da su prepisali gospodarski program iz osamdesetih u jugovini
AssadNaPodmornici wrote:jedva čekam da ŽZ bude na vlasti. Odlučio sam ih financijski i drugačije pomagati.
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
Page 5 of 5