Znam da ne volite HDZ, ali...
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bolje je
Re: Znam da ne volite HDZ, ali...
budes vidio...dovoljno da mu stranka dobije i 7,8% sto nije nemoguce..i eto ga u kompi sa hdz-om i plenkijom kojima ce biti dovoljan bandic i njegova stranka da zadrze vlast...hdz ce cvoknuti preko 30%...i to je to...a sto se tice oporbe tamo niko sa nikim nece ako ostanu ova vodstva u strankama ili koalicijima jer su međusobno posvađani i konkurencijadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa dolazi ti treca opcija-bandicdebotoijusto wrote:nemoguc izbor , zlocinacka org. naspram suluda org.
zasto nema u ponudi nesto trece ? u stvarnom zivotu uvijek ima jos opcija
prije bi spolno opcio sa svojom mackom nego zlocinackoj org. dao glas a pernarova druzba kamena mudrosti s 2-3 zastupnika u saboru mogu izdurat
no vlast im ne bi dao nikada
bandic je nebitan na drzavnoj razini , kod novih izbora par % a trenutno snaga od slatke vode , ovi sad sto snube njegov klub nisu tu kao podrska njemu nego plenkovicu da izdura do kraja mandata
drugo , jedino sigurno sto bandica ceka je prirodna smrt oli zatvor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ako hocete istinu sdp nije sjebao ni milanovic ni bernardic sjebao ih je ivan racan svojim spletkarenjem i lazima postavljajuci i milanovica a nakon njega i bernardica na celo stranke...i cisto sumnjam da bi mu se tata slozio sa njegovim izborima...pravi vladar iz sjene u sdp-u je ivan racan koji je valjda umislio da mu ej tata ostavio sdp u amanet
2015-09-08
majko mila...jasambrend wrote:Znači Yoda i ja zasad na strani svjetla... go Pernar, go...
2015-09-08
iz ovog teškog kurvinskog stanja u politici može nas otrgnuti samo snažna šok terapija ma kako se ona zvala.
vili40-
2015-08-02
Trebala bi se već jednom pojaviti neka stranka koja je za ujedinjenje sa Srbijom.
Iz povijesti znamo da nam je to jedini izlaz.
crvenkasti-
2014-04-17
već su postojale opcije stroge desne opcije Hrvatske s ŽZ , isplivali su Hasanbegović, Glasnović, Esih, ali nisu napravili ništa od izvikivanog tako da ni oni nisu izbor za najugroženiji dio stanovništva
kalkulirati mogu samo oni s osiguranim primanjima
ŽZ će pokupiti mnoge glasove
2014-04-16
ne sericrvenkasti wrote:Trebala bi se već jednom pojaviti neka stranka koja je za ujedinjenje sa Srbijom.
ne prodaju naši kod vas,, nego vaši kod nas
namještaj sav RS, Srbija
immortal-
2014-04-16
prevarila bi se..na nedavnim lokalnim izborima u zadru hasina i esihina stranka su druga opcija u gradu iza hdz-a..sto je dokaz da se hasinu stranku dosta pdocjenjuje ali ona uredovno na svim izborima poluci solidan rezultatmortal wrote:već su postojale opcije stroge desne opcije Hrvatske s ŽZ , isplivali su Hasanbegović, Glasnović, Esih, ali nisu napravili ništa od izvikivanog tako da ni oni nisu izbor za najugroženiji dio stanovništva
2015-09-08
mortal wrote:ne sericrvenkasti wrote:Trebala bi se već jednom pojaviti neka stranka koja je za ujedinjenje sa Srbijom.
namještaj sav RS, Srbija
Ma mi bismo se samo privremeno, kao, priključili Srbiji.
Dok se ne izvučemo iz sranja.
Poslije bismo ih opet zajebali.
crvenkasti-
2014-04-17
evo trcim.....crvenkasti wrote:mortal wrote:ne sericrvenkasti wrote:Trebala bi se već jednom pojaviti neka stranka koja je za ujedinjenje sa Srbijom.
namještaj sav RS, Srbija
Ma mi bismo se samo privremeno, kao, priključili Srbiji.
Dok se ne izvučemo iz sranja.
Poslije bismo ih opet zajebali.
2015-09-08
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Zna se!
nije ti neugodno ?
Taman posla, evo me i na terenskom radu
hrvatski konzul u TZ planira osigurati prijevoz za birače, sljedeći put.
Marenda i okrjepa uključeni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..ono 'ja necu vracati kredite'... ..sve bi to bilo u redu da nemas nesto opipljivo iza sebe koje interesira strance pa da ti zazmire na jedno oko ali nemas...zato lupeta gluposti...kic wrote:
strani kreditori ce imati razumijevanja..
this will end well.
2015-09-08
naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
a) zaplijeniti svu imovinu u inozemstvu, uključivši blokadu računa u inozemstvu
b) radi blokade računa nikakov plaćanje prema inozemstvu neće biti moguće (nitko ne prima keš na ruke)
c) to znači nestašicu nafte, struje, bilo kojeg materijala koji je uvozan a koristi se za proizvodnju bilo čega i svega iz uvoza
d) bilo kakav razvoj zemlje staje bez kredita
b) radi blokade računa nikakov plaćanje prema inozemstvu neće biti moguće (nitko ne prima keš na ruke)
c) to znači nestašicu nafte, struje, bilo kojeg materijala koji je uvozan a koristi se za proizvodnju bilo čega i svega iz uvoza
....ma gluposti pricaju ovi iz ŽZ..sve ekonomski 'stratezi'...oni bi da ne vracaju kredite,oni bi da su sve manje vise firme drzavne ili pdo drzavnom kontrolom,oni bi da zdrave firme daju lovu nefentabilnim firmama da ovi mogu dati placu...sljakerima...koji kopaju nos cekajuci da nesto rade...da se uvedu cekanja...kao da su prepisali gospodarski program iz osamdesetih u jugovinimarcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
2015-09-08
marc. znamo se.marcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
nisi glup.
ameri ne plaćaju dug.
ti i ja ga plaćamo, naša djeca i vuk. dijagram, tre i kayica i noorkica.
2014-12-30
Pogledajte kandidate za 'šefa' oporbe sve ce vam biti jasno kakvo je stanje na oporbenoj sceni..sve 'imena od ugleda i autoriteta'
1.Vilibor Sincic(citaj Ivan Pernar)
2.Davor Bernardić
3.Božo Petrov
4.Krešo beljak ili Anka Mrak Sataraš
1.Vilibor Sincic(citaj Ivan Pernar)
2.Davor Bernardić
3.Božo Petrov
2015-09-08
pa kod amera su glavne banke i financijske institucije...zaduzuju se iz svoje kase..stavi lovu u nju pa je opet uzmu ili 'posude'veber wrote:marc. znamo se.marcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
nisi glup.
ameri ne plaćaju dug.
ti i ja ga plaćamo, naša djeca i vuk. dijagram, tre i kayica i noorkica.
2015-09-08
veber wrote:
marc. znamo se.
nisi glup.
Ma je, i to dosta.
Glumi i pravi se gluplji nego što jest, ali i stvarmo je dosta glup.
Stavi si ruku na srce.
crvenkasti-
2014-04-17
sta fali bankrotuWitch-king of Angmar wrote:IVAN PERNAR OTKRIVA PLAN ŽIVOG ZIDA 'Napustit ćemo EU i prestati vraćati vanjski dug'
Ako dođete u poziciju vlasti, stavit ćete interes građana na prvo mjesto, što znači da ćemo kreditore ignorirarati bar neko vrijeme?
– Ne samo neko vrijeme. Je li itko ikad građane pitao žele li da se država zaduži? Nije. Znači, mi taj dug ne smatramo legitimnim.
Ali on postoji. Kako ga osporiti?
– Suvereno je pravo svake zemlje da odbije plaćati svoj dug. To su mnoge zemlje u prošlosti napravile i kad se pojavi pitanje hoće li nam na prvom mjestu biti građani ili kreditori, mogu odmah ovog trena reći građanima da će nam oni biti na prvom mjestu.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/IVAN-PERNAR-OTKRIVA-PLAN-ZIVOG-ZIDA-Napustit-cemo-EU-i-prestati-vracati-vanjski-dug?meta_refresh=true
jeste sigurni da želite u bankrot?
2.Davor Bernardić
3.Božo Petrov
1.blenković anemius
2.njonjo stupido
3.prdoljak kleptomanius
4.bandidos jošgoris
pa se sad smij...
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
Page 2 of 5