Znam da ne volite HDZ, ali...
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bolje je
Znam da ne volite HDZ, ali...
Živi zid postao je najjača oporbena stranka
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novi-crobarometar-hdz-najjaci-zivi-zid-prestigao-sdp/2052170.aspx
Last edited by Witch-king of Angmar on 26/12/2018, 22:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Znam da ne volite HDZ, ali...
IVAN PERNAR OTKRIVA PLAN ŽIVOG ZIDA 'Napustit ćemo EU i prestati vraćati vanjski dug'
Ako dođete u poziciju vlasti, stavit ćete interes građana na prvo mjesto, što znači da ćemo kreditore ignorirarati bar neko vrijeme?
– Ne samo neko vrijeme. Je li itko ikad građane pitao žele li da se država zaduži? Nije. Znači, mi taj dug ne smatramo legitimnim.
Ali on postoji. Kako ga osporiti?
– Suvereno je pravo svake zemlje da odbije plaćati svoj dug. To su mnoge zemlje u prošlosti napravile i kad se pojavi pitanje hoće li nam na prvom mjestu biti građani ili kreditori, mogu odmah ovog trena reći građanima da će nam oni biti na prvom mjestu.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/IVAN-PERNAR-OTKRIVA-PLAN-ZIVOG-ZIDA-Napustit-cemo-EU-i-prestati-vracati-vanjski-dug?meta_refresh=true
jeste sigurni da želite u bankrot?
Guest- Guest
Koji idioti! A i veći idioti koji se za njimi povode.
Regoč-
2015-08-21
a i valja in se odužiti za radno mesto...Regoč wrote:Naravno, bolje trpjeti HDZ.
2014-04-16
Svatko ima svoju motivaciju, a tvoja je sasvim ljudska.aben wrote:a i valja in se odužiti za radno mesto...Regoč wrote:Naravno, bolje trpjeti HDZ.
budući premijer i budući ministar vanjskih poslova
Pajdo joj nije upoznao situaciju da mu se na kucnom pragu pojave dva batinasa..to je ona blaza verzija..zesca je da ga posjete dva Čečena,a to bi mu se dogodilo da meni nece da vrati posudjeni novac...bankama ne vratiti..??? Pajdo je stvarno amater..
Guest- Guest
Znači Yoda i ja zasad na strani svjetla... go Pernar, go...
darth_vader-
2014-04-17
ovak ja zgledam nakon kaj sam tjedan dana u birtijama bil.Witch-king of Angmar wrote:IVAN PERNAR OTKRIVA PLAN ŽIVOG ZIDA 'Napustit ćemo EU i prestati vraćati vanjski dug'
Ako dođete u poziciju vlasti, stavit ćete interes građana na prvo mjesto, što znači da ćemo kreditore ignorirarati bar neko vrijeme?
– Ne samo neko vrijeme. Je li itko ikad građane pitao žele li da se država zaduži? Nije. Znači, mi taj dug ne smatramo legitimnim.
Ali on postoji. Kako ga osporiti?
– Suvereno je pravo svake zemlje da odbije plaćati svoj dug. To su mnoge zemlje u prošlosti napravile i kad se pojavi pitanje hoće li nam na prvom mjestu biti građani ili kreditori, mogu odmah ovog trena reći građanima da će nam oni biti na prvom mjestu.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/IVAN-PERNAR-OTKRIVA-PLAN-ZIVOG-ZIDA-Napustit-cemo-EU-i-prestati-vracati-vanjski-dug?meta_refresh=true
jeste sigurni da želite u bankrot?
odmah mi je lakše, moram ovu fotku na špigl zakeljit.
2014-12-30
To je alternativa.Regoč wrote:Koji idioti! A i veći idioti koji se za njimi povode.
Kako stvari stoje opet ću glasat za HDZ.
Nisam od 90-te al ovoje previše što se nudi kao alternativa.
nemoguc izbor , zlocinacka org. naspram suluda org.
zasto nema u ponudi nesto trece ? u stvarnom zivotu uvijek ima jos opcija
prije bi spolno opcio sa svojom mackom nego zlocinackoj org. dao glas a pernarova druzba kamena mudrosti s 2-3 zastupnika u saboru mogu izdurat
no vlast im ne bi dao nikada
prije bi spolno opcio sa svojom mackom nego zlocinackoj org. dao glas a pernarova druzba kamena mudrosti s 2-3 zastupnika u saboru mogu izdurat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...nije zivi zid narastao nego sdp pao ispod njega...a sa strane bandic trlja ruke...ide mu voda na mlin...ne plenkovic nego bandic...lagano coka malo od jednih malo od drugih malo od trecih...tko ne vjeruje da bandic nece participirati u vlasti nakon sljedecih izbora taj je dibiduz
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa dolazi ti treca opcija-bandicdebotoijusto wrote:nemoguc izbor , zlocinacka org. naspram suluda org.
2015-09-08
epikur37 wrote:Zna se!
nije ti neugodno ?
2014-04-12
nije se beljak naljutio zbog onog svog sto je glasao za bandicev proracun..ne samo zbog toga..nego sto mu je 2/3 clanova hss-a iz zagreba i zagrebacke zupanije presaltalo se u bandicevu stranku...pa je takorec hss tj beljak ostao skoro bez clanstva..a tako je i sa sdp-om...a i jedan dio hdzovaca se prebacio kod bandica...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa dolazi ti treca opcija-bandicdebotoijusto wrote:nemoguc izbor , zlocinacka org. naspram suluda org.
bandic je nebitan na drzavnoj razini , kod novih izbora par % a trenutno snaga od slatke vode , ovi sad sto snube njegov klub nisu tu kao podrska njemu nego plenkovicu da izdura do kraja mandata
drugo , jedino sigurno sto bandica ceka je prirodna smrt oli zatvor
2014-04-12
ŽZ nece participirati u vlasti jer ga ne zele hdz a ni sdp...nece ni most sa ŽZ jer su mu ovi konkurencija..dakle tu uskace bandic i njegova stranka plenkiju...koja ce sigurno na slejdecim izborima dobiti bar oko 10% glasova jer se ojacava prebjezima iz svih stranaka a koji imaju neko ime..i koji mogu privuci određen broj glasova..dakle vrlo vjerojatno sljedeca koalicija hdz/BM
2015-09-08
budes vidio...dovoljno da mu stranka dobije i 7,8% sto nije nemoguce..i eto ga u kompi sa hdz-om i plenkijom kojima ce biti dovoljan bandic i njegova stranka da zadrze vlast...hdz ce cvoknuti preko 30%...i to je to...a sto se tice oporbe tamo niko sa nikim nece ako ostanu ova vodstva u strankama ili koalicijima jer su međusobno posvađani i konkurencijadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa dolazi ti treca opcija-bandicdebotoijusto wrote:nemoguc izbor , zlocinacka org. naspram suluda org.
bandic je nebitan na drzavnoj razini , kod novih izbora par % a trenutno snaga od slatke vode , ovi sad sto snube njegov klub nisu tu kao podrska njemu nego plenkovicu da izdura do kraja mandata
drugo , jedino sigurno sto bandica ceka je prirodna smrt oli zatvor
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
Page 1 of 5