Znam da ne volite HDZ, ali...
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bolje je
Re: Znam da ne volite HDZ, ali...
a poglej vladajućevuksadinare wrote:Pogledajte kandidate za 'šefa' oporbe sve ce vam biti jasno kakvo je stanje na oporbenoj sceni..sve 'imena od ugleda i autoriteta'
1.Vilibor Sincic(citaj Ivan Pernar)
2.Davor Bernardić
3.Božo Petrov
4.Krešo beljak ili Anka Mrak Sataraš
1.blenković anemius
2.njonjo stupido
3.prdoljak kleptomanius
4.bandidos jošgoris
pa se sad smij...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
a, prije toga ispraznis sve racune u inozemstvu i prebacis kod kineskih banaka ili cak ruskih koje su pod sankcijamamarcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
a) zaplijeniti svu imovinu u inozemstvu, uključivši blokadu računa u inozemstvu
b) radi blokade računa nikakov plaćanje prema inozemstvu neće biti moguće (nitko ne prima keš na ruke)
c) to znači nestašicu nafte, struje, bilo kojeg materijala koji je uvozan a koristi se za proizvodnju bilo čega i svega iz uvoza
d) bilo kakav razvoj zemlje staje bez kredita
b, netocno, sve se da izvrdati, vis kako iran posluje iako mu je svift blokiran
c, kupujes naftu od irana i venezuele, struje hrvatska more sama proizvesti dovoljno
d, kredit je najveci neprijatelj svake zemlje i osobe
ne kazem nis..jbg..tako ej kako..suzena ponudavili40 wrote:a poglej vladajućevuksadinare wrote:Pogledajte kandidate za 'šefa' oporbe sve ce vam biti jasno kakvo je stanje na oporbenoj sceni..sve 'imena od ugleda i autoriteta'
1.Vilibor Sincic(citaj Ivan Pernar)
2.Davor Bernardić
3.Božo Petrov
4.Krešo beljak ili Anka Mrak Sataraš
1.blenković anemius
2.njonjo stupido
3.prdoljak kleptomanius
4.bandidos jošgoris
pa se sad smij...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ko ej u konacnici glavni u ŽZ...ta enigma jos nije rjesenaLeviathan2 wrote:sta fali bankrotuWitch-king of Angmar wrote:IVAN PERNAR OTKRIVA PLAN ŽIVOG ZIDA 'Napustit ćemo EU i prestati vraćati vanjski dug'
Ako dođete u poziciju vlasti, stavit ćete interes građana na prvo mjesto, što znači da ćemo kreditore ignorirarati bar neko vrijeme?
– Ne samo neko vrijeme. Je li itko ikad građane pitao žele li da se država zaduži? Nije. Znači, mi taj dug ne smatramo legitimnim.
Ali on postoji. Kako ga osporiti?
– Suvereno je pravo svake zemlje da odbije plaćati svoj dug. To su mnoge zemlje u prošlosti napravile i kad se pojavi pitanje hoće li nam na prvom mjestu biti građani ili kreditori, mogu odmah ovog trena reći građanima da će nam oni biti na prvom mjestu.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/IVAN-PERNAR-OTKRIVA-PLAN-ZIVOG-ZIDA-Napustit-cemo-EU-i-prestati-vracati-vanjski-dug?meta_refresh=true
jeste sigurni da želite u bankrot?
2015-09-08
veber wrote:marc. znamo se.marcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
b) radi blokade računa nikakov plaćanje prema inozemstvu neće biti moguće (nitko ne prima keš na ruke)
c) to znači nestašicu nafte, struje, bilo kojeg materijala koji je uvozan a koristi se za proizvodnju bilo čega i svega iz uvoza
nisi glup.
ameri ne plaćaju dug.
ti i ja ga plaćamo, naša djeca i vuk. dijagram, tre i kayica i noorkica.
veber sereš a dobri smo si
država koja ne isplati dospjelu obveznicu automatski ide u kategoriju "SD", sovereign default, dakle to se jugi desilo 82. da nije imala love za isplatit dospjelu obveznicu
kako rekoh iste sekunde su joj blokirani svi računi u inozemstvu, a prva posljedica je da bi kuna u tom slučaju vrijedila koliko i dinar osamdesetih - koliko i monopoli novac, jer vrijednost novca određuje sidro u vidu deviza na računima u inozemstvu a ta lova bi isti čas bila zaplijenjena
valuta bi ostala bez pokrića i kao takva bi postala preko noći bezvrijedna
Leviathan2 wrote:a, prije toga ispraznis sve racune u inozemstvu i prebacis kod kineskih banaka ili cak ruskih koje su pod sankcijamamarcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
c, kupujes naftu od irana i venezuele, struje hrvatska more sama proizvesti dovoljno
ajd da neko zna što je svift
a kao bauštelac, a? Sereš, imao si neke veze s financijskim poslovima... :D
shuti, nikad neznas , mozda njihova financijska doktrina i profunkcioniravuksadinare wrote:ko ej u konacnici glavni u ŽZ...ta enigma jos nije rjesenaLeviathan2 wrote:sta fali bankrotuWitch-king of Angmar wrote:IVAN PERNAR OTKRIVA PLAN ŽIVOG ZIDA 'Napustit ćemo EU i prestati vraćati vanjski dug'
Ako dođete u poziciju vlasti, stavit ćete interes građana na prvo mjesto, što znači da ćemo kreditore ignorirarati bar neko vrijeme?
– Ne samo neko vrijeme. Je li itko ikad građane pitao žele li da se država zaduži? Nije. Znači, mi taj dug ne smatramo legitimnim.
– Suvereno je pravo svake zemlje da odbije plaćati svoj dug. To su mnoge zemlje u prošlosti napravile i kad se pojavi pitanje hoće li nam na prvom mjestu biti građani ili kreditori, mogu odmah ovog trena reći građanima da će nam oni biti na prvom mjestu.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/IVAN-PERNAR-OTKRIVA-PLAN-ZIVOG-ZIDA-Napustit-cemo-EU-i-prestati-vracati-vanjski-dug?meta_refresh=true
venecuela je praktički u bankrotu
majstor u zaobilazenju svega i svacega, a narocito zakonamarcellus wrote:Leviathan2 wrote:a, prije toga ispraznis sve racune u inozemstvu i prebacis kod kineskih banaka ili cak ruskih koje su pod sankcijamamarcellus wrote:naravno, država uvijek može odbiti plaćati dospjele obveze, ali to onda znači da će joj vjerovnici:
ajd da neko zna što je svift
a kao bauštelac, a? Sereš, imao si neke veze s financijskim poslovima... :D
koja?...svi an drzavne jasle i viskove...i lezilebari da ce drzavaLeviathan2 wrote:shuti, nikad neznas , mozda njihova financijska doktrina i profunkcioniravuksadinare wrote:ko ej u konacnici glavni u ŽZ...ta enigma jos nije rjesenaLeviathan2 wrote:sta fali bankrotuWitch-king of Angmar wrote:IVAN PERNAR OTKRIVA PLAN ŽIVOG ZIDA 'Napustit ćemo EU i prestati vraćati vanjski dug'
2015-09-08
ma nije ni venezuela, upumpala kina 5 milijardi i jos ce 10 sledece godinemarcellus wrote:usput - iran nije u bankrotu nego je pod sankcijama
poslali i svoje ekonomiste koji pripremaju instrumente da postave venezuelu na noge
a oni dobivaju koncesije u orinoku
poslali i svoje ekonomiste koji pripremaju instrumente da postave venezuelu na noge
reko sam praktički
a kinezi su kolonizirali afriku pa će vjerojatno i južnu ameriku
u principu, kad država bankrotira, nišće strašno.
ali ka bankrotira sicijalistička država, joh i ajme
2014-04-16
a cuj nikad neznas, osnovat brendi i izvozit "Original Hrvatski Uhljeb"vuksadinare wrote:koja?...svi an drzavne jasle i viskove...i lezilebari da ce drzavaLeviathan2 wrote:shuti, nikad neznas , mozda njihova financijska doktrina i profunkcioniravuksadinare wrote:ko ej u konacnici glavni u ŽZ...ta enigma jos nije rjesenaLeviathan2 wrote:sta fali bankrotuWitch-king of Angmar wrote:
zapravo je jer ni sa privatnih računa ne možeš plaćat prema inozemstvu
kinezi rade isto sto su i ameri i europljani samo brze, mada koliko sam proucavao ipak se pozna na ekonomijama zemaljamarcellus wrote:Leviathan2 wrote:ma nije ni venezuela, upumpala kina 5 milijardi i jos ce 10 sledece godinemarcellus wrote:usput - iran nije u bankrotu nego je pod sankcijama
reko sam praktički
a kinezi su kolonizirali afriku pa će vjerojatno i južnu ameriku
naime, kinezi su supci i ne djele mito sakom i kapom, uloze u infrastrukturu, izvlace svoj dio i od zarade drzave naplacuju infrastrukturu,
uglavnom uz malo truda bi zemlje mogle malo da se izdignu iz blata
al jbes ga, afrika je to
pa sad uhljeb nije nista novo kod nas...tu sam nedavno postavio temu o uhljebima iz '82..gdje je vise bilo uhljeba nego radnika...tradicija jebiga....nikom se bas ne mili fizikalija raditi i biti zmazan..a cinovnik je uvijek imao neki status na ovim prostorima makar i timbre lupaoLeviathan2 wrote:a cuj nikad neznas, osnovat brendi i izvozit "Original Hrvatski Uhljeb"vuksadinare wrote:koja?...svi an drzavne jasle i viskove...i lezilebari da ce drzavaLeviathan2 wrote:shuti, nikad neznas , mozda njihova financijska doktrina i profunkcioniravuksadinare wrote:ko ej u konacnici glavni u ŽZ...ta enigma jos nije rjesenaLeviathan2 wrote:
sta fali bankrotu
2015-09-08
marcellus wrote:aben wrote:u principu, kad država bankrotira, nišće strašno.
zapravo je jer ni sa privatnih računa ne možeš plaćat prema inozemstvu
izdokle ti to?
2014-04-16
uuu, cinovnik je bio gospodski posaovuksadinare wrote:pa sad uhljeb nije nista novo kod nas...tu sam nedavno postavio temu o uhljebima iz '82..gdje je vise bilo uhljeba nego radnika...tradicija jebiga....nikom se bas ne mili fizikalija raditi i biti zmazan..a cinovnik je uvijek imao neki status na ovim prostorima makar i timbre lupaoLeviathan2 wrote:a cuj nikad neznas, osnovat brendi i izvozit "Original Hrvatski Uhljeb"vuksadinare wrote:koja?...svi an drzavne jasle i viskove...i lezilebari da ce drzavaLeviathan2 wrote:shuti, nikad neznas , mozda njihova financijska doktrina i profunkcioniravuksadinare wrote:
ko ej u konacnici glavni u ŽZ...ta enigma jos nije rjesena
pa je...ja pamtim jos kao klinac da su stariji uvijek govorili..'sinko uci bus u uredu sedil ovak bus kanale kopao i bil zmazan za strojem'....jebiga...bas sam odgledao ovih dana gruntovcane...gdje se selo sprdalo sa najvecim radnikom u gruntovcu dudekom...'radis a ni's nemas bolse nekaj muti vi's ka'k sused jambrek ima sve a vu gruntovnici dela'Leviathan2 wrote:uuu, cinovnik je bio gospodski posaovuksadinare wrote:pa sad uhljeb nije nista novo kod nas...tu sam nedavno postavio temu o uhljebima iz '82..gdje je vise bilo uhljeba nego radnika...tradicija jebiga....nikom se bas ne mili fizikalija raditi i biti zmazan..a cinovnik je uvijek imao neki status na ovim prostorima makar i timbre lupaoLeviathan2 wrote:a cuj nikad neznas, osnovat brendi i izvozit "Original Hrvatski Uhljeb"vuksadinare wrote:koja?...svi an drzavne jasle i viskove...i lezilebari da ce drzavaLeviathan2 wrote:
shuti, nikad neznas , mozda njihova financijska doktrina i profunkcionira
2015-09-08
Leviathan2 wrote:
Čitav ljudski novčani sistem je postavljen tako da su krediti i dugovi preduvjet i osnovna poluga svakog razvoja.
Bez kredita ne možeš započeti niti voditi bilo kakav posao.
Sve je postavljeno na pogrešan i nakaradan način. Po današnjem sistemu, da bi nešto opstalo, mora rasti. Dok raste, može vraćati dugove. Ako slučajno jednu ili dvije godinu ne raste, odmah mu prijeti bankrot.
Malo je reči da je to neprirodno i nelogično. To je i nehumano i zločinački. Zašto ne bi nastavilo postojati nešto što radi malo slabije nego prošle ili pretprošle godine? Znaju posao, uhodali su se, pa neka i dalje rade, iako im trenutno ide malo slabije. Ali ne!
Moraju propasti!
Zašto? Zato jer tamo neki koji kontroliraju sav novac ne zarađuju na njemu.
Nema milosti.
Ako ne zarađuješ i nisi u stanju plaćati dio meni, umri.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
» Volite dokumentarce?
» Za ovo Valentinovo, volite sebe i stavite se na prvo mjesto
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Jebote, pa je se ne znam ni prekrižit
Page 3 of 5