ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije - Page 5 Empty Re: Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije

Post by Oh_Femder 27/12/2018, 10:43

Rabarbara wrote:
Oh_Femder wrote:
Rabarbara wrote:
Leviathan2 wrote:a barbara, ko si ti
... užasava (me) ljudska glupost (bez obzira od koga dolazi). Volim bistre i duhovite ljude. Njima mogu oprostiti čak i bezobrazluk.

Kao što to veli neimenovani Doktor iz Fritzovog djelca "Na Rubu Pameti", ljudska glupost je kozmička sila i lamentirati nad njom neće biti da je baš previše inteligentno. Osim toga, na taj način implicitno proglašavaš sebe neglup-i/o-m, u najmanju ruku manje glup-i/o-m od ostatka svijeta, a što se može doživjeti poprilično arogantnim, a možda čak i glupim ;D
Piše ti gore. Nisam isključena iz ekipe potencijalnih proizvođača gluposti.
Ponajviše me užasavaju upravo vlastite gluposti.

Ako tvrdiš da možeš spoznati vlastitu glupost (inače te ne bi užasavala), time postuliraš vlastitu pamet i tako opet patiš od taštine, ako ne i hubrisa ;P

Rabarbara wrote:Smijem li se udaljiti, učitelju?  bounce

Smiješ, ali tek nakon što izrecitiraš sve povisilice u C molu :D

Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije - Page 5 Empty Re: Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije

Post by Sora 27/12/2018, 10:50

Rabarbara wrote:
Oh_Femder wrote:
Rabarbara wrote:
... užasava (me) ljudska glupost (bez obzira od koga dolazi). Volim bistre i duhovite ljude. Njima mogu oprostiti čak i bezobrazluk.

Kao što to veli neimenovani Doktor iz Fritzovog djelca "Na Rubu Pameti", ljudska glupost je kozmička sila i lamentirati nad njom neće biti da je baš previše inteligentno. Osim toga, na taj način implicitno proglašavaš sebe neglup-i/o-m, u najmanju ruku manje glup-i/o-m od ostatka svijeta, a što se može doživjeti poprilično arogantnim, a možda čak i glupim ;D

Smijem li se udaljiti, učitelju?  bounce
Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za  fackanje 
Iliti lov na kurajbere s neta :grin

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 27/12/2018, 10:52

סמאל wrote:
Sora wrote:I fakat Men kuzite mehanizme VLASTI I VLADANJA 
OFCE 
KAD JE HITLER HTIO RAT ONDA JE SMISLIO DA SU SUDETSKI NJEMCI UGROZENI I NAPAO ČEHE 
KAD JE BILO TKO OD DIKTATORA HTIO RAT I OSVAJANJE NASAO BI RAZLOG 
KONSTRUIRAO NAPAD. LAGAO O 
NEOSTOJECEM ORUŽJU 
IZMIŠLJAO O TOME DA SU DRUGI IH ZVALI U POMOC 

SAD OBDJE LAPRDALA O TOME DA EVROPA TONE U KAOS RADI MUSLIMANA 
PA OK 
TONITE
Pa jeli ti vidiš sad koliko si sama sebi kontradiktorna.
Pa upravo o tome i govorim.Netko želi kaos i namjerno stvara i priprema podlogu za to a muslimani su tek obične bezglave muhe koje niti nemaju pojma da su tek obični instrument u rukama istih.
Eto,oni će bit taj neki razlog,ali ciljevi su neki drugi.
Izazvat kaos,onda se istovremeno riješiti i kršćanstva i islama.
Pogledaj samo tko stoji i financira dolazak muslimana,pa ako ti misliš da ti krugovi žele dobro muslimanima,onda svaka čast.
Zavisi 
Prije ne 
Ali ja ne razgovaram s TIM KRUGODVIMA NEGO VAMA 
niste ljudi 
To je to

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 27/12/2018, 10:54

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
סמאל wrote:
Speare Shaker wrote:
Ideologija islama je jednostavno rečeno, primitivna, nakazna, glupa, kontradiktorna, nekonzistentna odnosno antilogična, temeljito antidemokratska, prevarantska i lažljiva. I zato je osuđena na propast.
Zar ti nije palo na pamet kako je islam tek obični alat u rukama onih koji računaju upravo na to što si sad rekao ?

Palo na pamet?
Pa to je očita činjenica, a očite činjenice nikome ne bi trebale "pasti na pamet". 
Njih se jednostavno uvažava i o njima se ne govori previše, bar ne otvoreno i svako malo.

No, islam nije samo to. Islam ima svoju unutarnju logiku i pravila, o kojoj je sjajno govorila Amerikanka libanonskog podrijetla Brigitte Gabriel u youtubiću koji sam ranije stavio.

Inače, kad smo kod padanja na pamet, zanimljivo kako na forumu nikome nije palo na pamet povezati inicijative i ideje određenih krugova na zapadu (Rockefellerova zaklada) koji se snažno zauzimaju za smanjenje broja ljudskih stanovnika zemalja zapadne civilizacije sa udruženim genocidnim pothvatom zamjene stanovništva na zapadu sa onim iz islamističkih trećesvjetskih vukojebina (Soros, dijelom neke agencije UN-a i ostala antizapadna genocidna žgadija).
Zar to nije logično?
Prvo smanjiš broj ljudskih stanovnika na zapadu, a onda počneš zapomagati kako će zbog tog smanjenja doći da stagnacije gospodarstva (što je doduše notorne činjenica s obzirom na model zapadnog gospodarstva) i kako treba uvoziti radnu snagu i to zamisli, baš iz onih zemalja koje produciraju onu najneposobniju, najneprilagodljiviju i najgluplju zbog čega se oni kao pijavice natovare na krvotok odnosno izdašne socijalne programe zapadnih država.
Toliko o pameti tzv. eugeničara koji se iz različitih snažno zalažu za smanjenje broja ljudskih stanovnika Zemlje pri čemu potpuno ignoriraju notornu činjenicu da im takvi programi ne mogu uspjeti u trećesvjetskim islamističkim vukojebinama pa prije ili kasnije mora doći do prelijevanja njihovih stanovnika pripadnika invazivne i primitivne kulture islama na zapad.
U biti ispada kako je i ta maloumna eugenička ekipa neizostavni sastavni dio spomenutog udruženog genocidnog pothvata, samo što toga glupi kakvi već jesu nisu niti svjesni.
No, sami pali, sami se ubili.
Onako usput, Japanu tako nešto niti ne pada na pamet. Oni imaju manjak vozača kamiona, ali ih ne uvoze nego razvijaju sofware za upravljanje autonomnih vozila.
I tako jednim udarcem ubijaju dvije muhe, ako ne i više. Ostaju bez blagodati invazije iz islamističkih trećesvjetskih vukojebina i stječu određenu prednost na svjetskom tržištu softwarea za vozila sa autonomnim upravljanjem.
Invazivne i primotvne kulture islama 

To bi ti netko lijepo odgovorio da si eurocentrican 
A ja cu ti reci 
Jebo ti svoju kulturu kamenjarsku 
Ok?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 27/12/2018, 10:57

Speare Shaker wrote:
Sora wrote:jer sam za razliku od tebe citala i istočne doktrine, i soroseve ucenike i marksiste i antičke filozofe 

Kao prvo, ovo za razliku ti je ovdje čisti višak, jer sam i ja puno toga čitao, što se mislim vidi i iz mojih upisa na forumu, ali o tome, osim izravnim citatima, puno ne govorim.
Kao drugo, sklon sam ti vjerovati kada kažeš da si puno toga čitala i to nije problem. Problem je u tome što si evidentno ogromnu većinu pročitanog intepretirala na katastrofalno loš način, kao i obično. Što si uostalom dokazala i potpuno pogrešnim citatima i intepretacijama raznih filozofijskih ideja od antičkih vremena pa nadalje.
Nisi se ti mako od muke po Billu Gatesu 
Nemas  pojma o lijevim doktrinama 
A za tvoje komplimente . 
Odraz su tvoje načitanosti. Da . :cry
Proso srednji vijek prijatelju

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 10:58

Oh_Femder wrote:

Ako tvrdiš da možeš spoznati vlastitu glupost (inače te ne bi užasavala), time postuliraš vlastitu pamet i tako opet patiš od taštine, ako ne i hubrisa ;P

Za spoznavanje vlastite gluposti nisam zadužena ja, nego ljudi koji me okružuju. Moje je samo da im vjerujem... ili ne vjerujem. 

Neće ići. Na tom području sam nepismena.  :roll

Ali mogu ti izrecitirati recimo Čuperak kose.
Ili Cvrči cvrči cvrčak.
Ili Stojanku majku Knešpoljku. Nju znam cijelu! B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 27/12/2018, 10:58

Opaaa

2014-04-29

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/12/2018, 11:01

Ja, kad, priznam da sam glup, svi me vole.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 11:02

crvenkasti wrote:Ja, kad, priznam da sam glup, svi me vole.
Mene vole i bez priznanja. 
Ali ja za svaki slučaj priznam. Nikad se ne zna.  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/12/2018, 11:03

Rabarbara wrote:
Leviathan2 wrote:
Rabarbara wrote:
Leviathan2 wrote:
skidam kapu
ja jedino pisem ovdje,  
clan sam plemena  i odan sam plemenu ali pleme nema stranke ni narodnosti,  pleme smatram savrsenom zajednicom  u odnosu na sve ostale ljudske zajednice pa nekad ispada da ga uzdizem i da je plod fantazije jel hpa njih ne moze
 prihvatit da nesto takovo uistinu postoji
hrvati srbi bosanci iliti bosnjaci su nam daljnja rodbina skupa sa slovencima makedoncima rusima ukropima poljakima bugarima slovakima bjelim rusima i gorcima, idu mi na zivce svojim budalestinama isto ko siptari  cigani i ostali
baustelac sam, radim na mjesalici i za baustelaca sam jako bistar, znam pisat na kompjuteru, nemam fejsbuk jel to je sa seljake i bosance,  
s pederima se ne druzim al nit ih progonim, ebe mi se za njih,  muskarce djelim na muskarce i pickice, a zene na zene i cohlje,  nisam uskogrudan, imam siroka prsa baustelca (lopata cuda cini)
bezobrazan sam ko pas a nekad i jos gori
a volim i ja duhovitost al ne podcjenjivacku
imam dvi bivse zene
dobijo praunuce
ah da, primam pemzije iz 4 drzave (mogo bi trazit mladu koja oce nasljedit pemziju) 
6 drzavljanstava (oko ovog se forumasi gloze jer misle da ih lazem al nisu bas sigurni)
oces jos da se falim?
Asrcati!  :^0

Cijeli tekst ti je vrhunski, ali na ovo sam otkinula, stomak me zaboli od smijeha:  :^0
... za bauštelca sam jako bistar, znam pisat na kompjuteru..... 

Nemoj se više faliti, ovo je više nego dovoljno! 

Čestitam na praunučetu.  :confetti
hvala hvala, imas ti kakvo bar unuce :)

Tražiš snahu ili zeta za svoje praunuče?  :D

Levi, čini mi se da na pogrešnoj temi tipkamo o ovako lijepim stvarima.
ma nis nije pogresno, ionako ovdje teme niko ne dozivljava osim ako ne skrenu na ustase partizane i cetnike

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/12/2018, 11:06

Sora wrote:
Rabarbara wrote:
Oh_Femder wrote:
Rabarbara wrote:

Smijem li se udaljiti, učitelju?  bounce
Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za  fackanje 
Iliti lov na kurajbere s neta :grin
lov
jebate sore, pa ti muvala sa prckom, pa sa erom, pa si cak i crvenkastog barila
za sveca nisam siguran al znam da se uredno nabacujes treu
aj nemoj bit taka

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/12/2018, 11:08

jah
a kad neko kaze da seres ko trudna foka onda se uvrijedis :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/12/2018, 11:13

Leviathan2 wrote:
jah
a kad neko kaze da seres ko trudna foka onda se uvrijedis :)

Šta on meni ima govorit da serem, idiot smrdljivi!
Kad on sere, onda ništa, a kad ja, onda odmah užas!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 27/12/2018, 11:13

Rabarbara wrote:
Oh_Femder wrote:

Za spoznavanje vlastite gluposti nisam zadužena ja, nego ljudi koji me okružuju. Moje je samo da im vjerujem... ili ne vjerujem. 

Nekada je, ali ne znam da li još i sada, definicija pismenosti uključivala i sposobnost čitanja glazbene notacije ;P

Rabarbara wrote:Ali mogu ti izrecitirati recimo Čuperak kose.
Ili Cvrči cvrči cvrčak.

Ne znam baš to s recitiranjem; lako je izguglati pa c/p study Možda da napraviš kolut unatrag, stoj na glavi pa u tom stavu "Trči, trči trčuljak" untrag? jocolor

Last edited by Oh_Femder on 27/12/2018, 11:15; edited 1 time in total
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 11:13

Sora wrote:

Invazivne i primotvne kulture islama 

Već sam stavio jedan, a evo još jedan briljantan komentar Brigitte Gabriel u tom smislu:

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 11:17

Leviathan2 wrote:
lov
aj nemoj bit taka
Ma pusti soru, ne zamjerim joj.
Nije lako biti ona. :)

Ne poznaje me i može pretpostaviti bilo što.

Zapravo, svi mogu pretpostaviti bilo što o meni i nemam pravo ljutiti se niti zamjeriti bilo kome.
Čitamo tuđe upise i tumačimo ih subjektivno, bez da se potrudimo naći nešto lijepo iza i uglavnom su ovisna o vlastitom raspoloženju taj dan, a generalno su začinjena našim strahovima i predrasudama.

Kakogod, ti si me danas nasmijao do suza i hvala ti na tome. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 11:18

Sora wrote:

Naravno, ali poznavati Srednji vijek nije isto što i držati se njegovih uobičajenih kulturoloških standarda. Recimo ti nikada u tom smislu nisi niti došla do razine Srednjeg vijeka. Kao niti islam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/12/2018, 11:21

Speare Shaker wrote:
Sora wrote:

Naravno, ali poznavati Srednji vijek nije isto što i držati se njegovih uobičajenih kulturoloških standarda. Recimo ti nikada u tom smislu nisi niti došla do razine Srednjeg vijeka. Kao niti islam.
sori jos nije proso

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 11:22

Oh_Femder wrote:
Rabarbara wrote:
Oh_Femder wrote:

Nekada je, ali ne znam da li još i sada, definicija pismenosti uključivala i sposobnost čitanja glazbene notacije ;P

Rabarbara wrote:Ali mogu ti izrecitirati recimo Čuperak kose.
Ili Cvrči cvrči cvrčak.

Ne znam baš to s recitiranjem; lako je izguglati pa c/p study Možda da napraviš kolut unatrag, stoj na glavi pa u tom stavu "Trči, trči trčuljak" untrag? jocolor
1. Je. Nekad bilo. Godine su učinile svoje i nagluvost je uhvatila maha.

2. Dakle nema recitacija jer je u žiriju nevjerni Toma. :roll  Ovo s kolutom unatrag neće ići. Da si pitao da napravim zvijedu možda bi išlo, ovako...daj onu kajdanku.   geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/12/2018, 11:22

Rabarbara wrote:
Leviathan2 wrote:
lov
aj nemoj bit taka
Ma pusti soru, ne zamjerim joj.
Nije lako biti ona. :)

Ne poznaje me i može pretpostaviti bilo što.

Zapravo, svi mogu pretpostaviti bilo što o meni i nemam pravo ljutiti se niti zamjeriti bilo kome.
Čitamo tuđe upise i tumačimo ih subjektivno, bez da se potrudimo naći nešto lijepo iza i uglavnom su ovisna o vlastitom raspoloženju taj dan, a generalno su začinjena našim strahovima i predrasudama.

Kakogod, ti si me danas nasmijao do suza i hvala ti na tome. :)
ma ko sori zamjera
iii
jedino sto ce se neko od forumasa morat zrtvovat da je zmrda :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 27/12/2018, 11:34

Rabarbara wrote:
Oh_Femder wrote:
1. Je. Nekad bilo. Godine su učinile svoje i nagluvost je uhvatila maha.

2. Dakle nema recitacija jer je u žiriju nevjerni Toma. :roll  Ovo s kolutom unatrag neće ići. Da si pitao da napravim zvijedu možda bi išlo, ovako...daj onu kajdanku.   geek
Ma ne može to sa zvijezdom, previše je ideološki kontroverzno  geek  i dok si reko Superkalfrađiristikekspirijalidounžes već smo opet na usrašama i šumskim banditima  affraid
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics