Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:kic wrote:Speare Shaker wrote:kic wrote:
ja mu preporucam da potrazi druge perspektive jer postoje
ajde uzivaj, ovo je tvoj svijet i sustav, politicari koji jedu hostiju, a kradu i varaju na svakom koraku
Deda je to stanje već odavno postigao, a ti si doduše još daleko, ali si na dobrom putu.
Govorim o Smeagolu, naravno.
Inače se nadam da razumiješ promašenost kritike društva inzistiranjem na licemjernom ponašanju pojedinaca.
I naravno da to nije moj svijet, kako ti to u svojem uobičajeno selektivnom sljepilu vidiš. Ja nikome nikada nisam ništa ukrao u životu, bar ako govorimo o nekim većim vrijednostima, posebno onim materijalnim, i nikoga izvarao. Ja samo realno govorim o svijetu, oslanjam se na činjenice i ne zanosim se glupostima pop trash kič kulture poput tebe, a koja je doslovce alergična na objektivnost i realizam.
prvo me usporedis s Golumom svaka cast
a drugo, pa nego kakvo drustvo i drzavu imamo nego poslusnicke naravi, jede se hostija nedjeljom a ponedjeljkom se krade i vara, nema vise nikakve ozbiljne rasprave u Saboru, u Vladi su telefonske sjednice, nema vise nikakvog razmisljanja, nego samo: budimo dobri jedni prema drugima..
ono bokte o cemu ti pricas, na djelu eutanazija duha, krvi i volje
e vala, trebao je reci sarumankic wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:kic wrote:
ajde uzivaj, ovo je tvoj svijet i sustav, politicari koji jedu hostiju, a kradu i varaju na svakom koraku
Deda je to stanje već odavno postigao, a ti si doduše još daleko, ali si na dobrom putu.
Govorim o Smeagolu, naravno.
Inače se nadam da razumiješ promašenost kritike društva inzistiranjem na licemjernom ponašanju pojedinaca.
I naravno da to nije moj svijet, kako ti to u svojem uobičajeno selektivnom sljepilu vidiš. Ja nikome nikada nisam ništa ukrao u životu, bar ako govorimo o nekim većim vrijednostima, posebno onim materijalnim, i nikoga izvarao. Ja samo realno govorim o svijetu, oslanjam se na činjenice i ne zanosim se glupostima pop trash kič kulture poput tebe, a koja je doslovce alergična na objektivnost i realizam.
a drugo, pa nego kakvo drustvo i drzavu imamo nego poslusnicke naravi, jede se hostija nedjeljom a ponedjeljkom se krade i vara, nema vise nikakve ozbiljne rasprave u Saboru, u Vladi su telefonske sjednice, nema vise nikakvog razmisljanja, nego samo: budimo dobri jedni prema drugima..
dijagram-
2015-08-09
zao mi je ali stanje je takvo, umrtvljeno.
jedna misa, pa ponocka, pa ujutru opet misa - svecenik lijepo pospan smijali mu se u Crkvi kod nas dobrodusno..
jesi nabrojio sve, dobro, bolje da smo sjeli u dvoranu ko Simpsoni i dogovorili se tko ce cistiti odvode u potoke da ne dodje do poplave opet..
kic wrote:
Prvo, nisam usporedio tebe sa Golumom, nego dedu. Ti si doduše na istom putu, ali još nisi tamo.
Drugo, govoriš o ponašanju političkih pa i religijskih elita, a da se kompletan narod tako ponaša, onda država ne bi niti postojala, a društvo bi se svelo na neki nedefinirani čopor, što ipak nije slučaj. Većinu ipak čine tzv. obični mali ljudi između kojih i elita postoji realan ponor, što se posebno vidi u doduše samo povremenim, ali ipak ne tako rijetkim izljevima masovnog altruizma.
Dakle, ako hoćeš biti objektivan, moraš jasno razdvojiti taj najveći dio društva od ponašanja elita, a to ne činiš iz svojih vlastitih razloga.
No, jasno je zašto to činiš. Nastojiš se kritiziranjem što stvarnog što izmišljenog licemjerja pozicionirati kao neka vrsta moralnog autoriteta, superiornog ili ne, sasvim svejedno, i tako postići neku vrstu vlastitog iskupljenja. A moralni autoritet realno definitivno nisi i nećeš nikada postati, pogotovo ne preko pozicije "argumenata" pop trash kulture.
Problem je u tome da kod tebe nema akcije, a ona je neophodna ako hoćeš biti realni moralni autoritet.
Ali barem si u posljednjem u dobrom dijelu u pravu. Takva praksa zaista vodi do eutanazije duha. Krv i volja su ovdje od manje vrijednosti, jer se sve pozitivno u njihovim sadržajima ionako svodi na duh.
Last edited by Speare Shaker on 26/12/2018, 12:17; edited 2 times in total
Guest- Guest
dijagram wrote:
e vala, trebao je reci saruman
To bi deda volio, ali nema potrebnih kapaciteta.
Guest- Guest
Kic, tko je deda?
Nisam pročitala niti jedan njegov post, a imam osjećaj da je uz Soru najomraženiji lik foruma.
Nisam pročitala niti jedan njegov post, a imam osjećaj da je uz Soru najomraženiji lik foruma.
Guest- Guest
los ti je osjecajRabarbara wrote:Kic, tko je deda?
dijagram-
2015-08-09
Da?dijagram wrote:los ti je osjecajRabarbara wrote:Kic, tko je deda?
Za koje od njih me vara osjećaj?
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Kic, tko je deda?
deadalos, nekad mod na vipu
mijenja svaki dan-dva nick ovdje: npc, osoba, nwo...
deda je srz ovog forumaRabarbara wrote:Kic, tko je deda?
cinizam do krajni granica
provokacija isti
raznim imenima se koristi dok iskusava forumase svojim postovima
ali svi ga odmah prepoznaju
Za koje od njih me vara osjećaj?
sora jest
deda nije
deda je nesto sasvim drugo
malo specifican decko
dijagram-
2015-08-09
Srž koja iskušava forumaše mijenjajući imena?Leviathan2 wrote:deda je srz ovog forumaRabarbara wrote:Kic, tko je deda?
provokacija isti
To je pomalo naporan hobi, ako ga odmah svi prepoznaju. Puno lozinki za zapamtiti.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kic wrote:
Prvo, nisam usporedio tebe sa Golumom, nego dedu. Ti si doduše na istom putu, ali još nisi tamo.
Drugo, govoriš o ponašanju političkih pa i religijskih elita, a da se kompletan narod tako ponaša, onda država ne bi niti postojala, a društvo bi se svelo na neki nedefinirani čopor, što ipak nije slučaj. Većinu ipak čine tzv. obični mali ljudi između kojih i elita postoji realan ponor, što se posebno vidi u doduše samo povremenim, ali ipak ne tako rijetkim izljevima masovnog altruizma.
Dakle, ako hoćeš biti objektivan, moraš jasno razdvojiti taj najveći dio društva od ponašanja elita, a to ne činiš iz svojih vlastitih razloga.
No, jasno je zašto to činiš. Nastojiš se kritiziranjem što stvarnog što izmišljenog licemjerja pozicionirati kao neka vrsta moralnog autoriteta, superiornog ili ne, sasvim svejedno, i tako postići neku vrstu vlastitog iskupljenja. A moralni autoritet realno definitivno nisi i nećeš nikada postati, pogotovo ne preko pozicije "argumenata" pop trash kulture.
Problem je u tome da kod tebe nema akcije, a ona je neophodna ako hoćeš biti realni moralni autoritet.
Ali barem si u posljednjem u dobrom dijelu u pravu. Takva praksa zaista vodi do eutanazije duha. Krv i volja su ovdje od manje vrijednosti, jer se sve pozitivno u njihovim sadržajima ionako svodi na duh.
ma daj, narod je isti elita, krade materijal od svojih poslodavaca, te gazde kradu od kooperanata, nasilje prolazi redovito nekaznjeno..
ona slika gdje drzi Don Anemia za ruku je sve, isto sam jucer vidio Plenkia kako u bogosluzju zvakace hostiju haha, sta rec, narod je kastriran..
moj moralnu autoritet je neupitan, ja sam Clint Eastwood za vas..
Hvala. Baš ću obratiti pozornost.kic wrote:Rabarbara wrote:Kic, tko je deda?
Haha, ovo je malo nadobudno s moje strane.
Tu na VIP-u ako nisi redovan ne možeš naći ni temu na kojoj si pisao dan prije, a ja ću kao upratiti nekog lika koji mijenja nickove.
Last edited by Rabarbara on 26/12/2018, 12:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
inace sto se tice normalizacije pedofilije u njemackoj,
u njemackoj je ona normalna i tim zemljama gore, jedino sto nije legalna, to je cilj,
a inace svabe i ostali sjeverozapadni europljani jako vole eskurzije po tajlandu i slicnim siromasnim zemljama gdje vlastiti roditelji podvode djecu da prezive
sjecam se da se puno o tomu pisalo jos 80tih
i danas imas destinacije po africi, narocito liberija gdje seksa s djecom kosta 20 do 30 dolara a skidanje djevicanstva 100 dolara
pacijenata ko u prici
u njemackoj je ona normalna i tim zemljama gore, jedino sto nije legalna, to je cilj,
a inace svabe i ostali sjeverozapadni europljani jako vole eskurzije po tajlandu i slicnim siromasnim zemljama gdje vlastiti roditelji podvode djecu da prezive
sjecam se da se puno o tomu pisalo jos 80tih
i danas imas destinacije po africi, narocito liberija gdje seksa s djecom kosta 20 do 30 dolara a skidanje djevicanstva 100 dolara
pacijenata ko u prici
provokacija isti
To je pomalo naporan hobi, ako ga odmah svi prepoznaju. Puno lozinki za zapamtiti.
a imena su mu hobi valjda,
ocito koristi jednu te istu lozinku :)
Haha, ovo je malo nadobudno s moje strane.
Tu na VIP-u ako nisi redovan ne možeš naći ni temu na kojoj si pisao dan prije, a ja ću kao upratiti nekog lika koji mijenja nickove.
Netko tko je pisao na Iskonu odavno, ali ne na VIP-u pa se osjećam pomalo kao krme u Teheranu.Leviathan2 wrote:a barbara, ko si ti
Nažalost ostali dijelovi foruma su prazni pa mi je bedasto pričati sama sa sobom.
Nisam ni u jednoj stranci, domoljublje je za mene nešto drugo od obaveznog uzdizanja svoga na račun tuđeg, nemam omiljenih političara, kritiziram uzduž i poprijeko sve što mi se ne sviđa, bez obzira je li "naše" ili "njihovo".
Ne smetaju mi Srbi, Muslimani, Cigani, Šiptari, crnci, bjelci, pederi, ne mislim da su muškarci smeće, a žene cvijeće (niti obrnuto) smeta mi uskogrudnost, a užasava ljudska glupost (bez obzira od koga dolazi).
Volim bistre i duhovite ljude. Njima mogu oprostiti čak i bezobrazluk.
Hoće li ovo biti dovoljno? :)
Guest- Guest
kic wrote:
sta rec, narod je kastriran..
Da, znam da je to vrlo popularna predodžba u određenim krugovima, a ti samo takvima poklanjaš svoje povjerenje. Doslovce si kastriran od pop trash kulture.
Ti si tragikomedija, kao i ovaj forum kojega si modelirao po svojoj slici i prilici ili ako baš hoćeš, stanju duha.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kic wrote:
sta rec, narod je kastriran..
Da, znam da je to vrlo popularna predodžba u određenim krugovima, a ti samo takvima poklanjaš svoje povjerenje. Doslovce si kastriran od pop trash kulture.
Ti si tragikomedija, kao i ovaj forum kojega si modelirao po svojoj slici i prilici.
Jbte.....sve može al ne diraj u forum.
Ti si meni super lik i kad mi dođe da pročitam neš pametno onda čitam tvoje upise na temama.
Glas razuma, što se mene tiće....al ne diraj u forum, molim te.
Ovakvog nigdje nema, ovo je zadnja oaza slobode govora, to više nigdje ne postoji.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» otvorena biralista
» Otvorena Turistička palača
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» otvorena biralista
» Otvorena Turistička palača
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
Page 2 of 7