ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije - Page 2 Empty Re: Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije

Post by kic 26/12/2018, 11:52

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
kic wrote:
Speare Shaker wrote:
kic wrote:

ja mu preporucam da potrazi druge perspektive jer postoje

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije - Page 2 Take-a-look-at-the-dark-side

ajde uzivaj, ovo je tvoj svijet i sustav, politicari koji jedu hostiju, a kradu i varaju na svakom koraku :tu

Deda je to stanje već odavno postigao, a ti si doduše još daleko, ali si na dobrom putu.  :tu

Govorim o Smeagolu, naravno.
Inače se nadam da razumiješ promašenost kritike društva inzistiranjem na licemjernom ponašanju pojedinaca.

I naravno da to nije moj svijet, kako ti to u svojem uobičajeno selektivnom sljepilu vidiš. Ja nikome nikada nisam ništa ukrao u životu, bar ako govorimo o nekim većim vrijednostima, posebno onim materijalnim, i nikoga izvarao. Ja samo realno govorim o svijetu, oslanjam se na činjenice i ne zanosim se glupostima pop trash kič kulture poput tebe, a koja je doslovce alergična na objektivnost i realizam.

prvo me usporedis s Golumom svaka cast

a drugo, pa nego kakvo drustvo i drzavu imamo nego poslusnicke naravi, jede se hostija nedjeljom a ponedjeljkom se krade i vara, nema vise nikakve ozbiljne rasprave u Saboru, u Vladi su telefonske sjednice, nema vise nikakvog razmisljanja, nego samo: budimo dobri jedni prema drugima..

ono bokte o cemu ti pricas, na djelu eutanazija duha, krvi i volje

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije - Page 2 Empty Re: Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije

Post by dijagram 26/12/2018, 12:04

kic wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
kic wrote:

ajde uzivaj, ovo je tvoj svijet i sustav, politicari koji jedu hostiju, a kradu i varaju na svakom koraku :tu

Deda je to stanje već odavno postigao, a ti si doduše još daleko, ali si na dobrom putu.  :tu

Govorim o Smeagolu, naravno.
Inače se nadam da razumiješ promašenost kritike društva inzistiranjem na licemjernom ponašanju pojedinaca.

I naravno da to nije moj svijet, kako ti to u svojem uobičajeno selektivnom sljepilu vidiš. Ja nikome nikada nisam ništa ukrao u životu, bar ako govorimo o nekim većim vrijednostima, posebno onim materijalnim, i nikoga izvarao. Ja samo realno govorim o svijetu, oslanjam se na činjenice i ne zanosim se glupostima pop trash kič kulture poput tebe, a koja je doslovce alergična na objektivnost i realizam.

a drugo, pa nego kakvo drustvo i drzavu imamo nego poslusnicke naravi, jede se hostija nedjeljom a ponedjeljkom se krade i vara, nema vise nikakve ozbiljne rasprave u Saboru, u Vladi su telefonske sjednice, nema vise nikakvog razmisljanja, nego samo: budimo dobri jedni prema drugima..

e vala, trebao je reci saruman
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2018, 12:10

zao mi je ali stanje je takvo, umrtvljeno.

jedna misa, pa ponocka, pa ujutru opet misa - svecenik lijepo pospan smijali mu se u Crkvi kod nas dobrodusno..

jesi nabrojio sve, dobro, bolje da smo sjeli u dvoranu ko Simpsoni i dogovorili se tko ce cistiti odvode u potoke da ne dodje do poplave opet..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 12:14

kic wrote:

Prvo, nisam usporedio tebe sa Golumom, nego dedu. Ti si doduše na istom putu, ali još nisi tamo.
Drugo, govoriš o ponašanju političkih pa i religijskih elita, a da se kompletan narod tako ponaša, onda država ne bi niti postojala, a društvo bi se svelo na neki nedefinirani čopor, što ipak nije slučaj. Većinu ipak čine tzv. obični mali ljudi između kojih i elita postoji realan ponor, što se posebno vidi u doduše samo povremenim, ali ipak ne tako rijetkim izljevima masovnog altruizma.
Dakle, ako hoćeš biti objektivan, moraš jasno razdvojiti taj najveći dio društva od ponašanja elita, a to ne činiš iz svojih vlastitih razloga.
No, jasno je zašto to činiš. Nastojiš se kritiziranjem što stvarnog što izmišljenog licemjerja pozicionirati kao neka vrsta moralnog autoriteta, superiornog ili ne, sasvim svejedno, i tako postići neku vrstu vlastitog iskupljenja. A moralni autoritet realno definitivno nisi i nećeš nikada postati, pogotovo ne preko pozicije "argumenata" pop trash kulture.
Problem je u tome da kod tebe nema akcije, a ona je neophodna ako hoćeš biti realni moralni autoritet.
Ali barem si u posljednjem u dobrom dijelu u pravu. Takva praksa zaista vodi do eutanazije duha. Krv i volja su ovdje od manje vrijednosti, jer se sve pozitivno u njihovim sadržajima ionako svodi na duh.

Last edited by Speare Shaker on 26/12/2018, 12:17; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 12:15

dijagram wrote:
e vala, trebao je reci saruman

To bi deda volio, ali nema potrebnih kapaciteta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 12:25

Kic, tko je deda? 

Nisam pročitala niti jedan njegov post, a imam osjećaj da je uz Soru najomraženiji lik foruma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 26/12/2018, 12:29

Rabarbara wrote:Kic, tko je deda? 

Nisam pročitala niti jedan njegov post, a imam osjećaj da je uz Soru najomraženiji lik foruma.
los ti je osjecaj
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 12:33

dijagram wrote:

los ti je osjecaj
Da?

Za koje od njih me vara osjećaj?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2018, 12:38

deadalos, nekad mod na vipu

mijenja svaki dan-dva nick ovdje: npc, osoba, nwo...
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2018, 12:39

deda je srz ovog foruma
cinizam do krajni granica
provokacija isti
raznim imenima se koristi dok iskusava forumase svojim postovima
ali svi ga odmah prepoznaju

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by dijagram 26/12/2018, 12:40

Rabarbara wrote:
dijagram wrote:

los ti je osjecaj
Da?

Za koje od njih me vara osjećaj?
osjecaj da su omrazeni
sora jest
deda nije
deda je nesto sasvim drugo
malo specifican decko
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 12:45

Leviathan2 wrote:

deda je srz ovog foruma
provokacija isti
Srž koja iskušava forumaše mijenjajući imena?

To je pomalo naporan hobi, ako ga odmah svi prepoznaju. Puno lozinki za zapamtiti.  bom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2018, 12:47

Speare Shaker wrote:
kic wrote:

Prvo, nisam usporedio tebe sa Golumom, nego dedu. Ti si doduše na istom putu, ali još nisi tamo.
Drugo, govoriš o ponašanju političkih pa i religijskih elita, a da se kompletan narod tako ponaša, onda država ne bi niti postojala, a društvo bi se svelo na neki nedefinirani čopor, što ipak nije slučaj. Većinu ipak čine tzv. obični mali ljudi između kojih i elita postoji realan ponor, što se posebno vidi u doduše samo povremenim, ali ipak ne tako rijetkim izljevima masovnog altruizma.
Dakle, ako hoćeš biti objektivan, moraš jasno razdvojiti taj najveći dio društva od ponašanja elita, a to ne činiš iz svojih vlastitih razloga.
No, jasno je zašto to činiš. Nastojiš se kritiziranjem što stvarnog što izmišljenog licemjerja pozicionirati kao neka vrsta moralnog autoriteta, superiornog ili ne, sasvim svejedno, i tako postići neku vrstu vlastitog iskupljenja. A moralni autoritet realno definitivno nisi i nećeš nikada postati, pogotovo ne preko pozicije "argumenata" pop trash kulture.
Problem je u tome da kod tebe nema akcije, a ona je neophodna ako hoćeš biti realni moralni autoritet.
Ali barem si u posljednjem u dobrom dijelu u pravu. Takva praksa zaista vodi do eutanazije duha. Krv i volja su ovdje od manje vrijednosti, jer se sve pozitivno u njihovim sadržajima ionako svodi na duh.

ma daj, narod je isti elita, krade materijal od svojih poslodavaca, te gazde kradu od kooperanata, nasilje prolazi redovito nekaznjeno..

ona slika gdje drzi Don Anemia za ruku je sve, isto sam jucer vidio Plenkia kako u bogosluzju zvakace hostiju haha, sta rec, narod je kastriran..

moj moralnu autoritet je neupitan, ja sam Clint Eastwood za vas..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 12:48

kic wrote:

Hvala. Baš ću obratiti pozornost.

Haha, ovo je malo nadobudno s moje strane. 
Tu na VIP-u ako nisi redovan ne možeš naći ni temu na kojoj si pisao dan prije, a ja ću kao upratiti nekog lika koji mijenja nickove.  drunken

Last edited by Rabarbara on 26/12/2018, 12:49; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2018, 12:49

inace sto se tice normalizacije pedofilije u njemackoj,
u njemackoj je ona normalna i tim zemljama gore, jedino sto nije legalna, to je cilj,
a inace svabe i ostali sjeverozapadni europljani jako vole eskurzije po tajlandu i slicnim siromasnim zemljama gdje vlastiti roditelji podvode djecu da prezive
sjecam se da se puno o tomu pisalo jos 80tih
i danas imas destinacije po africi, narocito liberija gdje seksa s djecom kosta 20 do 30 dolara a skidanje djevicanstva 100 dolara
pacijenata ko u prici

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2018, 12:50

Rabarbara wrote:
Leviathan2 wrote:

deda je srz ovog foruma
provokacija isti
Srž koja iskušava forumaše mijenjajući imena?

To je pomalo naporan hobi, ako ga odmah svi prepoznaju. Puno lozinki za zapamtiti.  bom
iskusava s temama i postovimaa 
a imena su mu hobi valjda,
ocito koristi jednu te istu lozinku :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 26/12/2018, 12:52

a barbara, ko si ti

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by kic 26/12/2018, 12:53

Rabarbara wrote:
kic wrote:

Hvala. Baš ću obratiti pozornost.

Haha, ovo je malo nadobudno s moje strane. 
Tu na VIP-u ako nisi redovan ne možeš naći ni temu na kojoj si pisao dan prije, a ja ću kao upratiti nekog lika koji mijenja nickove.  drunken
zuta olovkica ispred naslova teme ti kaze gdje si risala..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 13:16

Leviathan2 wrote:a barbara, ko si ti
Netko tko je pisao na Iskonu odavno, ali ne na VIP-u pa se osjećam pomalo kao krme u Teheranu.

Nažalost ostali dijelovi foruma su prazni pa mi je bedasto pričati sama sa sobom.

Nisam ni u jednoj stranci, domoljublje je za mene nešto drugo od obaveznog uzdizanja svoga na račun tuđeg, nemam omiljenih političara, kritiziram uzduž i poprijeko sve što mi se ne sviđa, bez obzira je li "naše" ili "njihovo".

Ne smetaju mi Srbi, Muslimani, Cigani, Šiptari, crnci, bjelci, pederi, ne mislim da su muškarci smeće, a žene cvijeće (niti obrnuto) smeta mi uskogrudnost, a užasava ljudska glupost (bez obzira od koga dolazi).

Volim bistre i duhovite ljude. Njima mogu oprostiti čak i bezobrazluk. 

Hoće li ovo biti dovoljno? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 13:19

kic wrote:

sta rec, narod je kastriran..

Da, znam da je to vrlo popularna predodžba u određenim krugovima, a ti samo takvima poklanjaš svoje povjerenje. Doslovce si kastriran od pop trash kulture.
Ti si tragikomedija, kao i ovaj forum kojega si modelirao po svojoj slici i prilici ili ako baš hoćeš, stanju duha.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 26/12/2018, 13:26

Speare Shaker wrote:
kic wrote:

sta rec, narod je kastriran..

Da, znam da je to vrlo popularna predodžba u određenim krugovima, a ti samo takvima poklanjaš svoje povjerenje. Doslovce si kastriran od pop trash kulture.
Ti si tragikomedija, kao i ovaj forum kojega si modelirao po svojoj slici i prilici.
affraid
Jbte.....sve može al ne diraj u forum.

Ti si meni super lik i kad mi dođe da pročitam neš pametno onda čitam tvoje upise na temama.

Glas razuma, što se mene tiće....al ne diraj u forum, molim te.

Ovakvog nigdje nema, ovo je zadnja oaza slobode govora, to više nigdje ne postoji.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics