Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
http://www.welt.de/politik/deutschland/article151819746/Arabisch-soll-in-Deutschland-zum-Pflichtfach-werden.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
[size=35]PROFESSOR DEMANDS MANDATORY ARABIC LESSONS FOR GERMAN CHILDREN[/size]
Kids forced to assimilate to migrants, not the other way around
A prominent professor has demanded that children in Germany be made to take mandatory Arabic lessons in order to help the millions of Muslim migrants pouring into the country.
Computer science professor Thomas Strothotte writes that Arabic should be a “compulsory” lesson for kids so that Germany can, “be a country of immigration and a multilingual society.”
According to Strothotte, the lessons would help prepare the children, “for the profound transformation process in the Middle East.”
Kermit-
2014-04-17
Sve je pogrešno krenulo...Mi, Europljani smo izgubljeni...
Guest- Guest
Dobro da nije ćirilica,kao što kod nas predlažu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
n_razbojnik-
2014-04-15
Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
germanski vilajet :Dn_razbojnik wrote:
2014-04-15
zanimljivo u USA u jednoj školi jedna profesorica dala djeci domaći zadatak da napišu neku rečenicu na arapskom doma..
sutra odmah pobuna, roditelji odbili slati djecu u školu, ovi morali intervenirati , škola se morala ispričati, a učiteljica na burzu rada..
ali to je američki mentalitet vs europski...
sutra odmah pobuna, roditelji odbili slati djecu u školu, ovi morali intervenirati , škola se morala ispričati, a učiteljica na burzu rada..
Guest- Guest
I najbolje to rade degenericni mazohisti koji se napaljuju da rade protiv sebe i svojih drzava, arapi ministri bi stoku koja podriva drustvo doveli u red ekspresno.n_razbojnik wrote:što će im kad svi zastupaju muslimane i Arapeudba wrote:Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
omni-
2014-04-12
ne znam, u Oklahomi uče turski i vaspovci i to u državnoj školi, nisam proučavo pa ne znam šta je baza, biće da turska community daje izdašne donacije.upravo_sa_jebachine wrote:zanimljivo u USA u jednoj školi jedna profesorica dala djeci domaći zadatak da napišu neku rečenicu na arapskom doma..
E, ovo sve još nije ništa. Tek onda su naježili ježa :Pudba wrote:Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
Guest- Guest
Arapski je svjetski jezik i po meni kudikamo je korisnije znati ga nego recimo portugalski,ili švedski.
No problem nije u arabic,već u datom momentu.
Kako to da arabic idu učiti sad odjednom,a godinama su forsirali engleski,ili ruski.
No problem nije u arabic,već u datom momentu.
Kako to da arabic idu učiti sad odjednom,a godinama su forsirali engleski,ili ruski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
udba wrote:ne znam, u Oklahomi uče turski i vaspovci i to u državnoj školi, nisam proučavo pa ne znam šta je baza, biće da turska community daje izdašne donacije.upravo_sa_jebachine wrote:zanimljivo u USA u jednoj školi jedna profesorica dala djeci domaći zadatak da napišu neku rečenicu na arapskom doma..
baza ti je što su američke škole privatne, i edukacija privatna, pa roditelji sami biraju gdje će djecu učiti. tu jednostavno djeluje zakon "nevidljive ruke", tako ako neka škola ima arapski jezik u ponudi,ja jednostavno neću svoje djete upisati u tu školu i adio.
Ako neka škola ima pederski odgoj/spolni odgoj , amer kaže - neću da mi djete sluša ta sranja i adio.
Eh,zato u americi pošto je većina stanovnica vjernici(dosta konzervativniji nego europljani) recimo u dosta njihovih škola se ući da je zemlja ravna ploča, i stara 6000 godina. Doslovno
Ali te škole sve jedno mogu imati kvalitetne predmete iz matematike, informatike, vjerojatno i imaju(inače nebi ameri dominirali u većini grana znanosti i ekonomije).
u Hrvatskoj, Njemačkoj, itd, je strogo regulirani, centralizirani, državni sustav obrazovanja, i država propiše - morate svi na spolni odgoj , i svi moraju. Čak i privatne škole. Ako Merkelica potpiše, da se mora učiti Arapski, mora se.
U Americi , u ustavu ne dozvoljavaju takve pizdarije, svaki roditelj ima slobodu odlučivanja kako će odgajati djecu - dapače čak i nemoraš slati djecu u školu!
Guest- Guest
između Europskog sustava, i Američkog, oba sustava imaju mane i nedostatke, mislim da je Američki ipak bolji.
Guest- Guest
udba wrote:Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
E vidiš kako je Rvacka napredna mi odmah talibana za ministra a nemamo imigranata :)
catabbath-
2015-08-22
tebi iz očiju isijava antifašizamdawson wrote:udba wrote:Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
E vidiš kako je Rvacka napredna mi odmah talibana za ministra a nemamo imigranata :)
Guest- Guest
Ja sam više moderni antiglobalist :)
hasanbeg je primjer mulimanske etike u tom pogledu...takav ne bi preživio u vladi Germanistana, otjerali bi ga i to njegovi...oni su više za gaytrans muslimane pokaznog karakteraomni wrote:I najbolje to rade degenericni mazohisti koji se napaljuju da rade protiv sebe i svojih drzava, arapi ministri bi stoku koja podriva drustvo doveli u red ekspresno.n_razbojnik wrote:što će im kad svi zastupaju muslimane i Arapeudba wrote:Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
n_razbojnik-
2014-04-15
Hasanbeg je zreo za krštenje, uopšte ne liči na bosančinu bošnjačku nosatu primitivnu, više vuče na muževnog Herr Flicka gestapovca, profinjemog načitanog, europeidne face.n_razbojnik wrote:hasanbeg je primjer mulimanske etike u tom pogledu...takav ne bi preživio u vladi Germanistana, otjerali bi ga i to njegovi...oni su više za gaytrans muslimane pokaznog karakteraomni wrote:I najbolje to rade degenericni mazohisti koji se napaljuju da rade protiv sebe i svojih drzava, arapi ministri bi stoku koja podriva drustvo doveli u red ekspresno.n_razbojnik wrote:što će im kad svi zastupaju muslimane i Arapeudba wrote:Kako je krenulo još će tražit da im ministar kulture bude musliman.
Al bolje za vas ustaše da se ne konvertiše, možete reć da ste multi kulti jer da je Hrvat ukinuo Halter i Lupigu već bi šesta flota uplovljavala u Jadran.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka feministkinja : Ne rađajte , nova djeca nisu potrebna
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
Page 1 of 2