Otvorena Turistička palača
Page 1 of 1
Otvorena Turistička palača
Prvi u Palaču vraća Kaćunićev F-caffe koji sada ima pogled na otvorene arheološke nalaze koji su iskopani prilikom obnove. Jadrolinija će također imati svoj info pult s prodajom karata, a bit će i turističkih agencija, mjenjačnica i rent-a-car agencija. Još nije poznato tko će preuzeti najatraktivniji prostor Palače, terasu s najboljim pogledom na splitsku Rivu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-gotov-kapitalni-projekt-ive-baldasara-otvorena-turisticka-palaca/967851.aspx
Et baš pred lokalne izbore.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-gotov-kapitalni-projekt-ive-baldasara-otvorena-turisticka-palaca/967851.aspx
Et baš pred lokalne izbore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Otvorena Turistička palača
Ovi Baldasar neradi kurca , et i radovi su malo kasnili jer su bili prebrzi pa ih malo usporite i onda dva dana pred izbore taman gotovo , samo još kaktuse da posadimo i evo.
---
Pogledajte kako izgleda Turistička palača uoči današnjeg otvaranja
Turistička palača bit će meeting point svim posjetiteljima grada Splita, ali i građanima našeg grada
S velikim zakašnjenjem, danas će se s početkom u 20 sati prigodnim programom svečano otvoriti obnovljena Turistička palača u Splitu.
Kako smo to već tijekom dana javili, radovi u uređenju okoliša traju doslovno nekoliko sati pred otvaranje.
Otvaranje Turističke palače, koja je jedina u Hrvatskoj, predstavlja još jedan napor kojim Split daje značaj turizmu i onome što je njemu toliko karakteristično – osobnom kontaktu s turistima. Turistička palača bit će meeting point svim posjetiteljima grada Splita, ali i građanima našeg grada; tako će Split biti primjer mnogim gradovima na koji način treba vrednovati turizam.
Novost u obnovljenom dvorištu palače je javno dostupan iskop iz antičkog vremena. Kako Turistička palača izgleda uoči otvaranja, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.
https://www.dalmacijadanas.hr/pogledajte-kako-izgleda-turisticka-palaca-uoci-danasnjeg-otvaranja
---
Pogledajte kako izgleda Turistička palača uoči današnjeg otvaranja
Turistička palača bit će meeting point svim posjetiteljima grada Splita, ali i građanima našeg grada
S velikim zakašnjenjem, danas će se s početkom u 20 sati prigodnim programom svečano otvoriti obnovljena Turistička palača u Splitu.
Kako smo to već tijekom dana javili, radovi u uređenju okoliša traju doslovno nekoliko sati pred otvaranje.
Otvaranje Turističke palače, koja je jedina u Hrvatskoj, predstavlja još jedan napor kojim Split daje značaj turizmu i onome što je njemu toliko karakteristično – osobnom kontaktu s turistima. Turistička palača bit će meeting point svim posjetiteljima grada Splita, ali i građanima našeg grada; tako će Split biti primjer mnogim gradovima na koji način treba vrednovati turizam.
Novost u obnovljenom dvorištu palače je javno dostupan iskop iz antičkog vremena. Kako Turistička palača izgleda uoči otvaranja, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.
https://www.dalmacijadanas.hr/pogledajte-kako-izgleda-turisticka-palaca-uoci-danasnjeg-otvaranja
2014-04-11
meni zgleda fino
2014-04-19
jab volijo popit kavurinu ispod onog drveta sa prve fotke
2014-04-19
Pa dobro je , obnovili su je , bilo je to tu i prije samo ju je tribalo opiturat i to....za 16 miljona kuna iz gradskog proracuna.
Ja se danas izheba u predgrađu Splita , stalno gužve a nije ni špica sezone , 20 minuti mi trebalo dok sam proša jedan semafor i onda se još izheba do ovoga jer sam tija ic precacem a nigdje ceste nego moraš na glavnu i nikako drukcije pa kružit okolo :
Mora nešto tamo obavit , prvi put bija , a ono neloše.
Ja se danas izheba u predgrađu Splita , stalno gužve a nije ni špica sezone , 20 minuti mi trebalo dok sam proša jedan semafor i onda se još izheba do ovoga jer sam tija ic precacem a nigdje ceste nego moraš na glavnu i nikako drukcije pa kružit okolo :
Mora nešto tamo obavit , prvi put bija , a ono neloše.
2014-04-11
To ti je ovdje :prckov wrote:jab volijo popit kavurinu ispod onog drveta sa prve fotke
2014-04-11
To ti je na Rivi sve , strogi centar Splita ako gledaš da se tu oko toga sve i vrti :
2014-04-11
Stari dio grada je ok , klasika , luka , turizam i tako to.
Ovdje ti je sad udarno ; zapadni dio grada :
Gradi se na sve strane a istodobno je i ulaz u grad i glavna prometnica za dole ( prema jugu , Dubrovnik ) , onda još kad pocme sezona ....vec sad je krkljanac ...kad pocme sezona to ce bit ekstra krkrljanac na izlazu iz grada.
Ovdje ti je sad udarno ; zapadni dio grada :
Gradi se na sve strane a istodobno je i ulaz u grad i glavna prometnica za dole ( prema jugu , Dubrovnik ) , onda još kad pocme sezona ....vec sad je krkljanac ...kad pocme sezona to ce bit ekstra krkrljanac na izlazu iz grada.
2014-04-11
U biti to nije jedan grad nego najmanje tri u jednom , ....ima tamo na pocetku polutoka ogromna površina i žila prometna kukavica i to je ko da si u skroz drugom gradu :
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Similar topics
» 'svečano' otvorena turistička sezona...
» CG turisticka sezona
» Turistička karta evrope
» '' JAVLJAJU STRANI MEDIJI IZNENAĐENJE VEČERI 'Elizejska palača mogla bi prihvatiti Kolindu Grabar-Kitarović kao novu predsjednicu Europske komisije' ''
» Amsterdam najavljuje nove poreze na turistička noćenja
» CG turisticka sezona
» Turistička karta evrope
» '' JAVLJAJU STRANI MEDIJI IZNENAĐENJE VEČERI 'Elizejska palača mogla bi prihvatiti Kolindu Grabar-Kitarović kao novu predsjednicu Europske komisije' ''
» Amsterdam najavljuje nove poreze na turistička noćenja
Page 1 of 1