Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Njemačka: Otvorena normalizacija pedofilije
Ma ne može to sa zvijezdom, previše je ideološki kontroverzno i dok si reko Superkalfrađiristikekspirijalidounžes već smo opet na usrašama i šumskim banditimaRabarbara wrote:1. Je. Nekad bilo. Godine su učinile svoje i nagluvost je uhvatila maha.Oh_Femder wrote:
Ne znam baš to s recitiranjem; lako je izguglati pa c/p Možda da napraviš kolut unatrag, stoj na glavi pa u tom stavu "Trči, trči trčuljak" untrag?
2. Dakle nema recitacija jer je u žiriju nevjerni Toma. Ovo s kolutom unatrag neće ići. Da si pitao da napravim zvijedu možda bi išlo, ovako...daj onu kajdanku.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Rabarbara wrote:
Čitajući tvoj opis dede rekla bih da je tek prepotentni seronja.
pa da, i sad zamisli u kakvim vremenima živimo kad narod na ulici misli i govori "moram priznati onaj seronja je bio u pravu"
što se događa
zato speare_shaker u nevjerici trlja oči, hvata ga panika, čupa kosu, i viče ne slušajte tog Goluma, postat će te poput njega
pa pokazuje u odlomak knjige Steven Pinkera u kojem piše da je sve u redu, da nasilje opada pa se ne trebamo brinuti za budućnost
Guest- Guest
Gdje suLeviathan2 wrote:ma nis nije pogresno, ionako ovdje teme niko ne dozivljava osim ako ne skrenu na ustase partizane i cetnikeRabarbara wrote:Leviathan2 wrote:hvala hvala, imas ti kakvo bar unuce :)Rabarbara wrote:Asrcati!Leviathan2 wrote:
skidam kapu
ja jedino pisem ovdje,
clan sam plemena i odan sam plemenu ali pleme nema stranke ni narodnosti, pleme smatram savrsenom zajednicom u odnosu na sve ostale ljudske zajednice pa nekad ispada da ga uzdizem i da je plod fantazije jel hpa njih ne moze
prihvatit da nesto takovo uistinu postoji
hrvati srbi bosanci iliti bosnjaci su nam daljnja rodbina skupa sa slovencima makedoncima rusima ukropima poljakima bugarima slovakima bjelim rusima i gorcima, idu mi na zivce svojim budalestinama isto ko siptari cigani i ostali
baustelac sam, radim na mjesalici i za baustelaca sam jako bistar, znam pisat na kompjuteru, nemam fejsbuk jel to je sa seljake i bosance,
s pederima se ne druzim al nit ih progonim, ebe mi se za njih, muskarce djelim na muskarce i pickice, a zene na zene i cohlje, nisam uskogrudan, imam siroka prsa baustelca (lopata cuda cini)
bezobrazan sam ko pas a nekad i jos gori
a volim i ja duhovitost al ne podcjenjivacku
imam dvi bivse zene
dobijo praunuce
ah da, primam pemzije iz 4 drzave (mogo bi trazit mladu koja oce nasljedit pemziju)
6 drzavljanstava (oko ovog se forumasi gloze jer misle da ih lazem al nisu bas sigurni)
oces jos da se falim?
Cijeli tekst ti je vrhunski, ali na ovo sam otkinula, stomak me zaboli od smijeha:
... za bauštelca sam jako bistar, znam pisat na kompjuteru.....
Nemoj se više faliti, ovo je više nego dovoljno!
Čestitam na praunučetu.
Tražiš snahu ili zeta za svoje praunuče?
Levi, čini mi se da na pogrešnoj temi tipkamo o ovako lijepim stvarima.
Ajd sve ovo ali jastreb je njena tiha patnjaLeviathan2 wrote:lovSora wrote:Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za fackanjeRabarbara wrote:Piše ti gore. Nisam isključena iz ekipe potencijalnih proizvođača gluposti.Oh_Femder wrote:Rabarbara wrote:
... užasava (me) ljudska glupost (bez obzira od koga dolazi). Volim bistre i duhovite ljude. Njima mogu oprostiti čak i bezobrazluk.
Kao što to veli neimenovani Doktor iz Fritzovog djelca "Na Rubu Pameti", ljudska glupost je kozmička sila i lamentirati nad njom neće biti da je baš previše inteligentno. Osim toga, na taj način implicitno proglašavaš sebe neglup-i/o-m, u najmanju ruku manje glup-i/o-m od ostatka svijeta, a što se može doživjeti poprilično arogantnim, a možda čak i glupim ;D
Ponajviše me užasavaju upravo vlastite gluposti.
Smijem li se udaljiti, učitelju?
Iliti lov na kurajbere s neta
jebate sore, pa ti muvala sa prckom, pa sa erom, pa si cak i crvenkastog barila
za sveca nisam siguran al znam da se uredno nabacujes treu
aj nemoj bit taka
uu ebate, na jastreba sam zaboravio, uuu koja je to romantika bilatre wrote:Ajd sve ovo ali jastreb je njena tiha patnjaLeviathan2 wrote:lovSora wrote:Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za fackanjeRabarbara wrote:Piše ti gore. Nisam isključena iz ekipe potencijalnih proizvođača gluposti.Oh_Femder wrote:
Kao što to veli neimenovani Doktor iz Fritzovog djelca "Na Rubu Pameti", ljudska glupost je kozmička sila i lamentirati nad njom neće biti da je baš previše inteligentno. Osim toga, na taj način implicitno proglašavaš sebe neglup-i/o-m, u najmanju ruku manje glup-i/o-m od ostatka svijeta, a što se može doživjeti poprilično arogantnim, a možda čak i glupim ;D
aj nemoj bit taka
sad nema jastreba pa odmah shara :)
Gdje suOh_Femder wrote:Ma ne može to sa zvijezdom, previše je ideološki kontroverzno i dok si reko Superkalfrađiristikekspirijalidounžes već smo opet na usrašama i šumskim banditimaRabarbara wrote:1. Je. Nekad bilo. Godine su učinile svoje i nagluvost je uhvatila maha.Oh_Femder wrote:
Ne znam baš to s recitiranjem; lako je izguglati pa c/p Možda da napraviš kolut unatrag, stoj na glavi pa u tom stavu "Trči, trči trčuljak" untrag?
2. Dakle nema recitacija jer je u žiriju nevjerni Toma. Ovo s kolutom unatrag neće ići. Da si pitao da napravim zvijedu možda bi išlo, ovako...daj onu kajdanku.
Po principu priša je priša i daj šta daš jer je svrab neizdrživLeviathan2 wrote:uu ebate, na jastreba sam zaboravio, uuu koja je to romantika bilatre wrote:Ajd sve ovo ali jastreb je njena tiha patnjaLeviathan2 wrote:lovSora wrote:Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za fackanjeRabarbara wrote:
Piše ti gore. Nisam isključena iz ekipe potencijalnih proizvođača gluposti.
aj nemoj bit taka
mogo bi se veber zrtvovat za dobrobit foruma :)tre wrote:Po principu priša je priša i daj šta daš jer je svrab neizdrživLeviathan2 wrote:uu ebate, na jastreba sam zaboravio, uuu koja je to romantika bilatre wrote:Ajd sve ovo ali jastreb je njena tiha patnjaLeviathan2 wrote:lovSora wrote:
Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za fackanje
aj nemoj bit taka
znači i ti se slažeš da je problem Zapada kršćanstvo?
jer u Japanu Japancima nije um zatrovan Kristovom objavom, pa im ne pada na pamet vjerovati kako smo svi isti, djeca božja, niti im pada na pamet ljubiti neprijatelja i slijediti slične destruktivne podvale
Guest- Guest
Veber mi je prijatelj i ne mogu mu to poželjetiLeviathan2 wrote:mogo bi se veber zrtvovat za dobrobit foruma :)tre wrote:Po principu priša je priša i daj šta daš jer je svrab neizdrživLeviathan2 wrote:uu ebate, na jastreba sam zaboravio, uuu koja je to romantika bilatre wrote:Ajd sve ovo ali jastreb je njena tiha patnjaLeviathan2 wrote:
lov
aj nemoj bit taka
ali zato svale može to kvalitetno odraditi, taj bi pojebao muvu u letu
Pa ko je ljubio neprijatelja otkako se islam pojavio i krenio u osvajanja? Očito si nešto krivo shvatio.Witch-king of Angmar wrote:Speare Shaker wrote:
Onako usput, Japanu tako nešto niti ne pada na pamet. Oni imaju manjak vozača kamiona, ali ih ne uvoze nego razvijaju sofware za upravljanje autonomnih vozila.
znači i ti se slažeš da je problem Zapada kršćanstvo?
jer u Japanu Japancima nije um zatrovan Kristovom objavom, pa im ne pada na pamet vjerovati kako smo svi isti, djeca božja, niti im pada na pamet ljubiti neprijatelja i slijediti slične destruktivne podvale
tre wrote:
Pa ko je ljubio neprijatelja otkako se islam pojavio
pa tih više nema, vidiš da su drevni kršćanski prostori na kojima se kršćanstvo pojavilo očišćeni od kršćana
Levant, Turska, sjever Afrike, prije 2000. godina to je bio većinski kršćanski teritorij
isto će se dogoditi i sa Europom, jer pomažete svom neprijatelju, tako vas je Krist učio, da ljubite neprijatelje
nek uzmu domovinu, i pradjedovinu, ionako zemlju ne možete nostiti sa sobom u nebo kao ni ostale materijalne stvari
Guest- Guest
deda je u toku sa svim promjenama koje se globalno dogadaju
I dobro kuzi stvari
steta sto malo pise
I dobro kuzi stvari
steta sto malo pise
2014-04-19
Da stvar bude goratre wrote:Ajd sve ovo ali jastreb je njena tiha patnjaLeviathan2 wrote:lovSora wrote:Udalji se udalji Nije ti ovdje mjesto za fackanjeRabarbara wrote:Piše ti gore. Nisam isključena iz ekipe potencijalnih proizvođača gluposti.Oh_Femder wrote:
aj nemoj bit taka
U zbilji me otkanto
A ne zamjeram mu , ima covjek posebne ukuse
A la Carmen ..
negoduje na svoj nacin, s pravomprckov wrote:deda je u toku sa svim promjenama koje se globalno dogadaju
I dobro kuzi stvari
steta sto malo pise
ponegdje promasi ali uz puno paljbe nuzno je i nesto kolateralne zrtve:)
dijagram-
2015-08-09
Malo zna pa malo piseprckov wrote:deda je u toku sa svim promjenama koje se globalno dogadaju
I dobro kuzi stvari
steta sto malo pise
Svatko tko suti cini se pametan
Osobito ovcama
soreSora wrote:Malo zna pa malo piseprckov wrote:deda je u toku sa svim promjenama koje se globalno dogadaju
I dobro kuzi stvari
steta sto malo pise
Svatko tko suti cini se pametan
Osobito ovcama
vjezbaj flautu
trebace ti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a greske su svakom mogucedijagram wrote:negoduje na svoj nacin, s pravomprckov wrote:deda je u toku sa svim promjenama koje se globalno dogadaju
I dobro kuzi stvari
steta sto malo pise
ponegdje promasi ali uz puno paljbe nuzno je i nesto kolateralne zrtve:)
al dobro kuzi bit stvari
2014-04-19
nije poanta u tome što više nema tamo kršćana nego u tome kako ti tumačiš Kristov nauk. Dakle prije se tuklo sa neprijateljima kršćanstva danas kršćani ne odlučuju više o ničemu i političari su ti koji su skinuli gaće dopustivši invaziju bez ispaljenog metka a papa im se priključio u tome. E sad Krist je svoje rekao u svoje doba i onda reci koji kršćani su ili krivo tumače Kristov nauk? Oni od prije ili neki danas?Witch-king of Angmar wrote:tre wrote:
Pa ko je ljubio neprijatelja otkako se islam pojavio
pa tih više nema, vidiš da su drevni kršćanski prostori na kojima se kršćanstvo pojavilo očišćeni od kršćana
Levant, Turska, sjever Afrike, prije 2000. godina to je bio većinski kršćanski teritorij
isto će se dogoditi i sa Europom, jer pomažete svom neprijatelju, tako vas je Krist učio, da ljubite neprijatelje
nek uzmu domovinu, i pradjedovinu, ionako zemlju ne možete nostiti sa sobom u nebo kao ni ostale materijalne stvari
tre wrote:danas kršćani ne odlučuju više o ničemu
ja o tome ne govorim, nego pričam o kršćanskim idejama, o logosu, koje su metastazirale u Marksizam, u gender ideologiju, antinacionalizam... sve to ima svoj korjen u kršćanskoj dokrtini
https://hr.wikipedia.org/wiki/Utopija
naravno da ako slijediš štetne ideje da te to vodi u propast, pa da nećeš više odlučivati, no to ne znači da te štetne ideje prestaju djelovati, njihov tijek se nastavlja, one mutiraju dalje
također prije su te knjige i ideje bile zapisane na latinskom, pa je narod bio zaštićen, postojala je jezična barijera, i nije bilo sredstava masivne komunikacije, tiskovnih medija ni interneta, narod je slijedio vlastite instinkte, bio je imun, nije bilo škole pa nije bilo ni indoktrinacije djece na vjeronauku
nije slučajnost da je Frljić ispao takav kakav je, jer školovao se za svećenika, da ljubi neprijatelja a mrzi svoje, on je samo prihvatio Isusove riječi, prihvatio kršćanski nauk u punom smislu
Guest- Guest
welcome refugeeWitch-king of Angmar wrote:tre wrote:danas kršćani ne odlučuju više o ničemu
ja o tome ne govorim, nego pričam o kršćanskim idejama, o logosu, koje su metastazirale u Marksizam, u gender ideologiju, antinacionalizam... sve to ima svoj korjen u kršćanskoj dokrtini
https://hr.wikipedia.org/wiki/Utopija
naravno da ako slijediš štetne ideje da te to vodi u propast, pa da nećeš više odlučivati, no to ne znači da te štetne ideje prestaju djelovati, njihov tijek se nastavlja, one mutiraju dalje
također prije su te knjige i ideje bile zapisane na latinskom, pa je narod bio zaštićen, postojala je jezična barijera, i nije bilo sredstava masivne komunikacije, tiskovnih medija ni interneta, narod je slijedio vlastite instinkte, bio je imun, nije bilo škole pa nije bilo ni indoktrinacije djece na vjeronauku
nije slučajnost da je Frljić ispao takav kakav je, jer školovao se za svećenika, da ljubi neprijatelja a mrzi svoje, on je samo prihvatio Isusove riječi, prihvatio kršćanski nauk u punom smislu
long time no new nick
2014-04-19
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Aufiderzen Njemacka!Njemacka dobila prvu ulicu sa dvojezicnom tablom na njemackom i arapaskom
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» otvorena biralista
» Otvorena Turistička palača
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» otvorena biralista
» Otvorena Turistička palača
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
Page 6 of 7